1 yılık sevgilim eski sevgilisine geri döndü?

Selam aşkolarım ilk önçe en başından başlıyalım benim herif eski sevgilisine geri döndü nasılmı oldu? Şöyle ben bununla ayrıldım 1 ay falan ayrı kaldık ama ben her zaman sakin kaldım ilişkimizi hep kontrol altına tutmaya çalıştım kontağımızı hiç kesmedik sonra bu gel tekrardan beraber olalım dedi tamam dedim ben bunun evine gitim gitimde ne gördüm masanın üzerinde tren bileti vardı ve tren biletinin üzerinde eski sevgilisin kaldığı şehirin ismi yazıyordu ben aslında orada çakmalıydım sordum ne bu dedim oda a o benim kuzenimin bileti dedi bende herhalde öyledir dedim konuyu kapatım sonra eve geldim ve normal bir şekilde yazıştık konuştuk avırı zıvırı işte aradan 3 gün geçti bu bana bir tavır bir tavır hemen dedim buraya geliyorsun seninle yüz yüze konuşuçağız 30 kez falan aradım açmadı bende şimdi senin evine geliyorum kıyameti koparıyorum dedim ne halin varsa gör yazdı bende kapatım telefonu sakinleşmeye çalıştım sonra akşam üzeri telefonumu açtım bide ne göriyim adam Story paylaşmış eski sevgilisinle beraber lünaparkta şimdi ne yapiyim çançağzlarım sizin tavsiyelerinize çok ihtiyaçım var🙁
1 yılık sevgilim eski sevgilisine geri döndü?