Güncellemeler
+1 yıl
Erkek gayet kartlasiyor 28 den sonrası parası için gencmis muamelesi yapan ucuz kızlar var sadece.
19 Mayıs'ta 28 yaş günüm. Hiç sevgilim olmadı elime kız eli değmedi. Üzgünüm, kırgınım, kızgınım çok kötüyüm. Ben işten gelir spor salonuna gider eve gider bir şeyler yer uydurdum. Yalnızdım yine ama gençtim belki gençliğim bitmeden olur diye umudum vardı. Kardeşim, arkadaşlarım ile haftasonu bir şeyler yapardım. Yılbaşından beri çok kötüyüm özellikle son iki aydır yemek bile yiyemiyorum üzüntüden, şu bile içmeyi unutuyorum. Ruh gibiyim en çıtır, en enerjik, en dinamik, en yakışıklı yaşlarım boşuna gitti. Aldığım nefes fazla geliyor. Ben nasıl bir kızın yanındaki o genç, enerjik erkek olamadım kalan %99 hemcinsim gibi. 28 olduktan sonra her şey çok geç. 30-35 yaşında evlenen kart zamparalar 70 yaşında baba olan yaşayan cesetler beni ilgilendirmiyor. Bunlarla gelmeyin sakinm
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ağlamayın geç olsun güç olmasın demişler
Kartladiktan sonra olsa ne. 28 üstü bir erkekle anca o***pu bir kadın olur
28 yaşında millet çocuğunu okula götürüyor ben ilk kez mı bir kızın elini tutacağım.
Yok bea erkeğin kırka kadar kartlaşmaz o kadınlar için geçerli
😔😔😔
Her kartlasmas kart erkek parası yiyen ucuz kadınsın sanırım. Kıçının kılları kadayıfa dönüyor 30 yaşındaki erkeklerin. Asıl kadın kartlamıyor. 40 yaşından sonra testosteron düşüyor kadının östrojeni 45 yaşına zirve kalıyor
Hangi 30 yaşında kadın s*KS yapabilmek için ilaç, macun, bal pekmez yiyor.
Gençken birlikte olduğun erkekleron gücünü enerjisini düşün bir de 28 ürünün aynı mi
Bende senin yaşlardayım yapmadım henüz o yüzden bilmem arkadaşım
Genel yorumlar yapma senin gibi olan kendine ifade edemeyen bir çok insan var böyle olmak suç değil hep bu sosyal medyalar insanları asosyal hale getirdi konuştuğumuz kişilere aşığız sandık ama onlar vakit geçirtmek için bizi kullandılar
Çok oldu çalıştığım yerde beni görmüş bir kız heyecanlı heyecanlı yazdı. Dedim bu sefer olacak galiba birden konuşmayı kesti. Bir açıklama bile yapmadı. 27 yaşıma şans vermiştim genç diye ama 28 yaşıma asla şans vermiyorum. Ben gençken yaşamak istiyordum ya kızın yanındaki o enerjik genç erkek olmak istiyordum. Ne yapayım 28'lik kazık kadar adam olmayı. Çıtır heyecanlı, deli dolu delikanlı iken yaşayacaksın aşkı.
O halde okumayacaktın liseden sonra evlenecektin o yaşlarda kızların hiçbir şeyi gözü görmezdi
Karşıma çıktı ben mi evlenmedim sanki
Evlilik dediğin zaten gençken olur ben 30 yaşında damatlık giymeye utanırım.
Ajhduudjhhshs utanma kalmadı kimsede senin utanman ayrıca bir güzel olur hemde düğün yapmazsın bir nikah olur tamamdır
Anlamıyorsun. Ne evliliği bu yaştan sonra elime kız eli değmedi her şey zamanında güzel. 30 yaşından sonra baba olmak rezil bir şey insan kendini bile baba hissedemez. Ben 30 yaşından sonra baba olsam kendimi baba gibi hisseden kızım 20 yaşına geldiğinde kendi kızıma gönlüm kayar çünkü kart yasya baba oldugim için onu evlat göremem.
Sen doğmamış çocuğa don dikme şimdiden düzgün biriyle tanışmaya çalış kendi şehrinde olursa olur olmazsa yine yalnızsın
Ya bu yaştan sonra ne tanışması herkes eşiyle 18-27 arasında tanışıyor
Öyle bir şey yoktur kendi başına hayatını idame ettiriyorsan en iyi şey o bağımsızlığını kazanmış olman sonracıma evlenmekte böyle olur
Olay evlilik mi elime kız eli değmedi bu yasa kadar tecrübe sıfır gençlik bitti. 18-27 yaş arası erkeklerdir Allah'tır Allah dediğimiz şey aslında genç erkrk demektir. Oldu Allah gibi genç erkeklerle her şeyi yaşayacaklar sonra yaşlı benle evlenecekler. Bu o***pu davranışidir. Ömür boyu o***pu ve onun doğurduğu o***pu çocuğuna mı bakacağım
Tanıştığında 28 üstü bir erkekle ilişki yaşayan bütün kadınlar o****pu k**taktir.
😡😡😡😡😡😡😡😡.
Gerçekler bunlar kızma kardeş
Senim gerçeklerin olabilir ama bir yerde haklısın iş işten geçmiş duyguların ölmüş oluyor
Doğru doğru doğru bu yaştan sonra evlensen ne olur evlenmesen ne olur
Öyle evet. şu an üç dört yıldır birlikte olduğum biri olsa umutsuz olmazdım..
Mesela 24 yaşındaki halimle şu an ki bir değil daha oturmuş bir karakter oluyorsun
Evet bazı gerçekleri görmediğin için daha kolay safça aşık olabiliyorsun. Zamanla insanların yüzünü gördükçe anlıyorsun gerçekleri gerçek dünyayı
Bundan sonra olsa sırf hayatında abirisi olsun diye olur onda gerek yok