Güncellemeler
+1 yıl
Aşkı gençken yaşayacaksın 28 ne? Enerjin tavan, gençlik ateşin olacak. 28 yaşına geldikten sonra kız arkadaşım olsa ne olmasa ne gençlik kayıp gittikten sonra
19 Mayıs'ta 28 yaş günüm. Hiç sevgilim olmadı elime kız eli değmedi. Üzgünüm, kırgınım, kızgınım çok kötüyüm. Ben işten gelir spor salonuna gider eve gider bir şeyler yer uydurdum. Yalnızdım yine ama gençtim belki gençliğim bitmeden olur diye umudum vardı. Kardeşim, arkadaşlarım ile haftasonu bir şeyler yapardım. Yılbaşından beri çok kötüyüm özellikle son iki aydır yemek bile yiyemiyorum üzüntüden, şu bile içmeyi unutuyorum. Ruh gibiyim en çıtır, en enerjik, en dinamik, en yakışıklı yaşlarım boşuna gitti. Aldığım nefes fazla geliyor. Ben nasıl bir kızın yanındaki o genç, enerjik erkek olamadım kalan %99 hemcinsim gibi. Nasıl yapamadım elim bir kızın elini neden tutamadı çok mu zordu sevmek. Her şey geç yeni yaşımdan sonra. O yaştan sonra benim sevgilim olsa ne?
Sadede kızlar seçeneğini seçtim "30 dan sonra gralsin kankaa redpill abii diyenin anasına sövmek istemiyorum çünkü"
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Belki şuanda durgun dönemindesindir
Bu uzın bir süreç olabilir yanında kimse olmasa bile ayakta durman lazım ne olursa kim olursa olsun senden daha değerlisi yok
Kendini sev
Kendine zaman tanı
Psikolejik olarak düşüş yaşmanın sebeplerine in
Kendini dinle anla
Sana senden daha iyi kimse gelemez
Bıktım sıkıldım 28 yıl kendimden. Artık gençte değilim senin yaşlı dayı, kart zampara diye dalga gecegin yastayim. Bu evde kalmış kartoloz kendimi sevmem.
Teşekkürler abicim ama bu ezber sözleri çok duydum ve kendimede yalandan söyledim.
İşte böyle ümidi kestiğin
Çok üldüm böyle söyleme
Ne yapayım bu yaştan sonra 18-27 arası genç erkek gibi flört mu edeyim karta kaçmış halimle
Ya millet 40-50 yaşında bilmem kaçıncı baharlarına güle oynaya gidiyooo
aynı yaştayız ben de aynı duyguları hissediyorum. ne yapacağımı da hiç bilmiyorum. yine de intihar etmek istediğimden emin değilim
Kimseyi yönlendirme, tetikleme amacım yok duygularımı paylaştım evet çok zor bende nasıl yapacağım bilmiyorum
Herşeyin hayırlısı ümidini kesme sabret
Kart dayı, kart zampara diye dal geçeceğin yaşlara geldim ne Sabri. 28 yaşından sonra ilk aşk mı yaşayacağım bir de milletin evli veya evlilik yolunda olduğu, en az üç dört ilişki geçirdiği yaşta.
25 oldu hadi tamam dedim 36 olabilir dedim 27 hadi daha 30 yaşa 3 yaş var dedim. Ama yok 28 yaşa bir gram toletansim yok
Yuhhhh yani dha yaş 28 kartlık ne alaka bazı şeyleri bu kadar abartma
28 yaş 30 yaş demek. Çıtır mıyım kartım tabii
Ya saçmalama senin kart anlayışın ne Allah aşkına
Kızların çıtırın instası diye ağız yazmadığı, arkadaş grubunda çıtır diye bahsetmedigi yaş grubunda olmak
Valla ben ne kartlar gördüm 20 kızlarla evlenmeler nasip işte sabır gerektiren bişey hayırlısını istemek lazım sen kart görmemişsin kendini bu kadar aşağıda görme
Tanıştığı yaşta 28 üstü olan bir erkekle birlikte olan kadın o***dur, Ka*taktir. Ben genç bir kızın yanındaki Kart erkek olmak değil genç kızın yanındaki genç erkek olmak istiyorum. Ne yapayım çıtır olmadıktan sonra genç kızı. Ben partnerimin değil kendimin çıtırken bu aşkı yaşamak istiyordum
Belki bunlar evli olabilr ztn evlilik için bunu söyledim ay neyde bişey demiyorum sen kafayı yemişsin
O***pu karıları ve kartoloz güzel kardeşim kocaları kart zampara olmayı mideleri kaldırabilir ama ben kaldıramam 28 yaşında gidip 20 yaşında kızla sevgili olan erkeğin karısına 25 yaşındaki erkek göz dikse. 28 yaşındaki erkeğin diyecek lafi yoktur kart zamparasin kadını ne kadar mutlu edebilirsin. 20 yaşındaki kız gece sokakta 28 yaşındaki kocasıyla yürüyor. 18-27 arası bir genç kıza "yavrum yanındaki kart zamparayi bırak bak gencim gel seni altıma alayım" dese haksız mı olmuş olur.
Ya kardeşim ne alakası var kime ne herkesin kendi seçimi kendi tercihi bunu söylemek kimin haddine Allah aşkına sinirimi bozdun 2 dk burada 🤦🏻♀️
Genç adam hakkı vardır doğası gereği olgun erkekten cinsel gücü, enerjisi daha iyi, bedeni daha taze. 28 yaşında kart sevgilisi olan genç kıza gece sessiz sokakta yürürken 35 yaşındaki erkek Gayette "bırak o kart herifi gel seni şurada altıma alayım" dese hatalı bunu diyen değil 28 üstü olduğu halde genç sevgilisi olan adamdır. Ki mesela bu kızın yerine koy sana böyle denirse yaşlı sevgilinin yanında nasılsa zevke gelirsin.
25 yaşındaki erkek 35 değil pardon yazım hatası
eğer yaşı ne olursa olsun ben o adamı seviyorsam yaşı falan takmam bu ayrı bişey özellikle biri bana bunu söylicek onun başta bir güzel azına sçarım onu itin gtüne sokarım sonra şimdi boş ver gt ne ananın a** varsa gör derim onun ne haddine ln
Kızlar 18-27 yaş arası erkekleri mutlu etmek için yaratılmıştır. Eğer gider 38 üstü bir erkeği beğenirse bir kız onda bir o**pulluk vardır, k*sardir.
Hangi şehirdesin
İstanbul