Kızlar, 28 yaşımı görmem için sebep kalmadı ne yapmalıyım?

19 Mayıs'ta 28 yaş günüm. Hiç sevgilim olmadı elime kız eli değmedi. Üzgünüm, kırgınım, kızgınım çok kötüyüm. Ben işten gelir spor salonuna gider eve gider bir şeyler yer uydurdum. Yalnızdım yine ama gençtim belki gençliğim bitmeden olur diye umudum vardı. Kardeşim, arkadaşlarım ile haftasonu bir şeyler yapardım. Yılbaşından beri çok kötüyüm özellikle son iki aydır yemek bile yiyemiyorum üzüntüden, şu bile içmeyi unutuyorum. Ruh gibiyim en çıtır, en enerjik, en dinamik, en yakışıklı yaşlarım boşuna gitti. Aldığım nefes fazla geliyor. Ben nasıl bir kızın yanındaki o genç, enerjik erkek olamadım kalan %99 hemcinsim gibi. Nasıl yapamadım elim bir kızın elini neden tutamadı çok mu zordu sevmek. Her şey geç yeni yaşımdan sonra. O yaştan sonra benim sevgilim olsa ne?

Sadede kızlar seçeneğini seçtim "30 dan sonra gralsin kankaa redpill abii diyenin anasına sövmek istemiyorum çünkü"

Güncellemeler
+1 yıl
Aşkı gençken yaşayacaksın 28 ne? Enerjin tavan, gençlik ateşin olacak. 28 yaşına geldikten sonra kız arkadaşım olsa ne olmasa ne gençlik kayıp gittikten sonra
Kızlar, 28 yaşımı görmem için sebep kalmadı ne yapmalıyım?