Selams
ne yani diz çöküp “başımın üstünde yerin var” mesajını vermeyecek misin¿

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selams
ne yani diz çöküp “başımın üstünde yerin var” mesajını vermeyecek misin¿

Çıkma teklifi, evlilik teklifi... Nedir bunlar Allah aşkına ya Sosi. Hepsi için ayrı ayrı protokol mü imzalanıyor.
Birbirine fiziksel çekim ve duygu hisseden iki karşı cins sevgili olur. Kadının kalabalık olmayan bir geçmişi ve erkeğin de parlak bir geleceği varsa iki taraf zaman içinde ilişkiyi olgunlaştırıp birbirlerinin aileleriyle tanışır. Kız isteme töreni olur, nişan yapılır. Sonra da uygun zamanda nikah ve düğün yapılıp evlenilir. Bu yani...
Yok flört teklifi, yok date, yok sevgili olma teklifi, yok evlilik teklifi... Yani siz kadınların doğasında anlamsız bir mükemmeliyetçilik var. Böyle en basit mantıkta ilerleyen şeyleri nile böyle resmiyet ve diplomasiye dökme eğiliminiz var.
Ya ayrıca evlilik teklif etmek için niye diz çökülüyor. Yani bir gün evlenecek maddi imkanlara ulaşırsam alacağım kızın padişah kızı olmayacağı kesin. Niye diz çöküyorum.
En modern görünümlü stacy ile de evlensem evliliğimizin en geç üçüncü yılında evde eşofmanla oturan, bütün gün öğle kuşağı programı izleyen, kör boğazından dolayı doğumda aldığı kiloların ancak üçte birini verip şişmanlayacak, yüzünün aurası düşecek ve cinsel pazar değeri dip yapacak kadınlara evlilik teklif ederken niye diz çökmek zorunda olduğumuzu anlamakta zorlanıyorum Sosi.
Biraz kendi özümüz dönsek. Bir kere yapılacak bir şey diye. Neden özümüzde olmayan şeylerin peşindeyiz. Oysa boşanmalar bu kadar artmışken ki muhtemelen bu evliliklerin başı çok sansasyonel tekliflerle başladı. Belki diz çökmeyi bırak önümde halı oldu bazıları. Keşke bu gibi saçmalıklar olmasa, ama boşanmalarda olmasa. Sosyal ağlarla böyle saçmalıklar hayatımıza girdi ama aile mevhumu her gün daha çok dağılmaya müsait. Evet bekar kalır bekar ölebilirim hiç sorun değil. Eğer bir kadın bunlar olmazsa evlenmem diyorsa yolu açık olsun ki bundan dolayı ayrıldığımda oldu. Saçma sapan düğün merasimleri, önünde eğilmeler vs hepsine karşıyım. Ben niyetlendiğim insanın yüzüne. İstersen ev üzerine olsun, araba mal mülk üzerine olsun. İstersen ayrı hesabın olsun yatırım yap. Benim kendi hesabım dersin dedim. Sadece bu saçma adetlerin hiç birini yapmayacağım dedim ve bundan dolayı ayrıldık. Evet yalnız kalabilirim hiç sorun değil ama bu saçmalık ve para israfı olan her şeye karşıyım.
Evlilik teklifi yaparken diz çökmeli mi yani böyle bir şeye gerek yok aslında bu batılılardan Bize gelen bir şey özellikle Bizans dönemlerinde uygulanan bir şeyi, Sanki bizim toplumda da yapılması zorunlulukmuş gibi dizilerde gösteriyorlar ve insanlara tam bir özenti yapıyorlar. Peki evlilik teklifi edecek kişinin rahatsızlığı varsa örnek veriyorum engelli birisi ise veya yeri çökemeyecek birisi ise o zaman ne olacak evlilik teklifini kabul etmeyecek mi? zaten bir insan ya birisiyle eğlenmek için görüşürüz ya evlenmek için görüşür hani sonuçta Bazı şeyleri de böyle abartmanın veya nasip özenti olmanın gereği olduğunu düşünmem. Bence Önemli bir şey değil
Evet ben diz çökerim tabi ki de sevdiğim kadına karşı.. ama bunu zorunluluk olarak gördüğüm için değil.. onu sevdiğim için mutlu olması için ve evlilik teklifi özel ve romantik olması için.. tabi ki de herkesin kendi kararı.. kimisi bunu romantik bulur kimisi bulmaz.. ama kadınların çoğu böyle küçük detayları ya da jestleri severler.. veya sürpriz teklif etmelerini de isterler..
Aferin lan :D
Teşekkür ederim kardom :D sdfsdf
Ne demek örnek pasta :D
o ne demek :D
İşte bu pastadan herkes bir dilim kesip kendine örnek almalı, Almanların öyle bir sözü var ya hdjda Türkçesi tuhaf oldu
Ha iyiymiş ya sevdim sdjsdj :D sayende öğreniyoruz Alman kültürünü kraliçem
Öğrenelim fazla kültür göz çıkarmaz djdja
Aynen öyle sdfsf
Cevap
58Cevap
İlla olacak diye bir şey yok. Kişinin isteğine kalmış.
Yiooo olmalı başlarım isteğine ksdjs
😂😂
Bana saçma geliyor. Gereksiz bir hareket olmasa olur ama illa diz çökmek istiyorsalar çöksünler.
Bu olayın gerçekten cılkını çıkardılar.
ibadet için gidilen kabede bile diz çöküp evlilik teklif eden m@llar var. Bana göre s@lakça bir furya ama yapanların sayısı da yüzbinlerce
Oha harbiden bu ne ya
Ökküzlük mü desem, görmemişiliğin nirvanası mi desem, çapsızlık mı desem bilemedim
Türk üstelik bunlar
Beyin fakirleri
Saçma sapan abidik gubidik soytarılıklara lüzum yok. Karşındaki kişinin senin için doğru kişi olduğuna dair kanaatin oluştuysa, çocuklarıma bundan anne ya da baba olur diyebiliyorsan, "hayatımın geriye kalanını seninle geçirmek istiyorum. Kabul ediyor musun" de. Cevabını al yoluna bak. Soytarı soytarı işlere lüzum yok...
Gaddarda gördüm adam evlenme teklifi edeceğim sana diyor, kız bekliyor e etsene diyor, adam ettim ya işte falan diyor :d çok samimiydi bence xjsj diz çökmese de olur
Ben de ordan esinlendim :D öylesine odun diyoruz hdjs aydanın yaptığını yapmayan sosyeticin ağzına tükürürler 😃
shdhsj zaten bölüm bitmeden attı yüzüğü maniaaak karı
😒 izlemelisin djdj
☺️💞
Dizi güzeldi özellikle o sahne tabi sonradan yüzük atılmasaysı manyak kaynıyor ortalık sjdjdjdjd
@Tuğberk_Bey yüzüğü neden attı, söyle de spoiler olsun izlememe gerek kalmasın 🤣
@Edameda06 izlemediysen çok şey kaçırdın demek ki 😂 yüzüğü şu sebepden attı kız dedi ya o arabaya binmezsin benimle gelirsin ya da beni unutursun dedi tabi Çağatay yani gaddar seni değil işi seçiyorım ben gidiyorum dedi doğrusunu yaptı kral takdir ettim aynı ben huyu 😂😂😂😂
Eda hanım hımm dedi ve sanırım spoilere pek sevinmesi😂😔😔😔
Aç dizinin o sahnesini fazla düşünme komşu😂😂😂
Tamamto😂😂😂
bence diz çökülmesi gerekir
@Sosyetic_SheqiiL teşekkür ederim
🙏☺️
ben karşıyım yaa. Çökmeyin sayın erkekler gerek yok böyle şeylere 😅
Bizim adımıza da karar verme :D çök çök çök mamiii
Yok ya gerek yok bence. Ne yani önünde diz çökünce kutsanacak mıyız 😂
Kral hareket :D
Hep sen mi yapacaksın 🤣
Hayır ya, diz çökmek kral hareket djdjs
Ahaha peki öyle olsun
Doğru bir davranış değil...
Asla aşkı tanımlamaz. En azından bizim için.
Ama uğruna çöllere düşülür, dağlar delinir, ateşlerde yanılır.
Bak işte bu değerdir. Mevla katında da öyle.
İlle çöktürecen adamı he.. Erkek dimdik ayakta teklifi yapacak. Eşitiz daha :)
Bu o’nu gözümde yüceltir bi kere
Zaten o ana gelene kadar da gözünde yücedir.
Öyle tabii, ama diz çökmeli :D
Neden?
Çünkü bir kere yapacağı bir şey.
Bazı kızların önünde diz çözülmezse, erkeğin dizlerine sıkacak kızlar var burada 😄
Aa ben hshd
Tabi o mermi, bana sıkılacak son mermi olurdu yine de öyle bir teklif yapmazdım 😄
Sus be, büyük büyük konuşuyonuz
En sevdiğim spor ahah..
Neyse ki bazı şeyler kesinlik ifade eder ve anayasanın ilk dört maddesinden daha katı bir kuralla korunur
Öyle iyi ki
Ne iyi?
İkinci cümle
Herkesin kalın kalın kırmızı çizgileri vardır
teklif edeceğimi sanmıyorum diyelim ettim bir halt diz çökmem
Büyük konuşma ouzzz
Biz bir tek secdeye giderken diz çökeriz pokunu çıkarmanın alemi yok
Vay pe :D ayakkabında bir şey var demek kafi
🤣🤣
O diz çökerse mecbur yüzüğü takmak için eğilmem gerekecek ayakta dursun bence
Komik diiil :D
Yüzük var elimde :)
Sigara jelatininden halka değil ki :)
O güne kadar ikna edecek davranışlarım kabul görmüş ki mevzu teklife gelmiş niye diz çekeyim:)
Ayrica kadinlarda evlilik teklifi duymak bir müjde gibi zaten diz çökmek gercekden durumun ciddiyetini bozar :)
Bizim örf ve kültürümüze ait bir davranış mıdır?
Evet
Hayır bizde var 😃
Rahmetli dedeme sormak isterdim
Sorarım ama fikrim değişmez
Evet siz çözülmesi gerek diye düşünüyorum bende ama bulunduğu ortam ile de alakası vae evlilik teklifi etmenin birazda. Mesel au altında edilen evlilik teklifleri falan da var
Şart değil. İnce düşüncesi ne kadar düşünerek ve emek vererek evlilik teklifine hazırlanması daha önemli bir şey bana göre
Bi mahsuru yok bence , neticede diz çökeceğim kişiye kalbimi verdiğime göre boynumu da bükerim
Hayır diz çökmem. gururla ya da bencillikle alakası yok ama kadının başı her zaman başımın üstündedir. allahın emanetidir o bana zaten.
Kimse yanlış anlamasın da Rabbimden başka kimseye diz cokmem boyun egmem diz cokmekte evlilik teklifinde bana çok basit geliyor
Bence squat yaparak edilmeli.. Afrika’nın bağrından çocuk kölelerin çıkardığı pırlantayı o ara kaptı kaptı yoksa şansına küssün
Cokmeli bence. Cok hos bir centilmenlik. Senden fiziken gucluyum ama senin onunde egilebilirim mesaji veriyor gibi geliyor bana. Cok romantikk ve degerli hissettirici 🥰
Eveeettt 👌♥️
Lütfediyormuşuz gibi, hoş bulmuyorum.. Başka zaman şey eder.
Başka ne zaman :D
Evet'i duyacağı... Ayakkabı bağlamak yahu, ya ne olacağıdı.😂
Evlenme teklifi ederken diz çökmeyen adam, ayakkabını bağlar mı
Ezbere, sorgulamadan hareket etmemesi onu ök*z yapmaz, bağlar.
Hayır öküz öküzdür :D olmaz zaten sadece zaten öyledir
Piki😂
😁😁😁
Elbette ne kadar midede kelebekler vadisi uçuşa geçiren bir eylem olur ama tek şartla o da içtenlikle, kâlpten olacak olması..
Direkt nikah dairesine götürülmeli
Evet evet evet hadjja falan
Hayır saçma sapan şeylere gerek yok.
Diz çökmeden de romantik olunabilir. İlla çökmek isterse sorun yapmam.
Bilmiyorum bak dizlerimin bağı çözülmesi lazım o an
İsteyen nasıl istiyorsa öyle yapmalı, kimin gönlünden ne geçiyorsa onu yapmalı:)
Evlenmeyeceğm için böyle bir acizliğede düşmeyeceğim
Ölmekten beter olmalı..😈😈😈‼️💣
Abart sen abart
Çökmeyi hakedecek bir kadın görmedim 😀 işine gelirse derim çekilirim
Evlilik düşünmüyorum ama önümde diz çökerse etkilenmekten korkuyorum
O kadara gerek yok içten ve abartısız bir teklif olsun yeterli.
İnsan sevdiğinin önünde diz çöker sorun degil
Çökmeli bence gururu incinmez ya. Romantik bir hareket bence.
Erkegimin küçük düşmesini istemiyorum ben çökerim 🥺
haha saçmalama kızım
Böyle dümdüz olmalı
Hayır çöktürmeli
Çökecekkk
Bunlar hep sevdadan.
Hayır yahu :D hahaah
Bye
Hayır hiçbir kadını o kadar şanslı görmüyorum 😂😂😂
Bunu yapmak erkeği alçaltmaz kadının gözünde yüceltir güzel hoş bir davranış yeniden evlenseydim yapardım 😃😃
Hayır yaa diz çökecek bence ayrıca zaten bence şu anlama geliyor işte önünde diz çöktürdün aşkından falan vesayre bir erkek bu dönemde hele ki kadının önünde diz çökecek ( hak eden kadınlara )
O çöksün benimle evlenir misin desin kabul edersem artık düşünürüm.
Kendimi öyle hiç hayal edemiyorum.
Yakışır sarııı shsj
Tevazu göstergesi bir hareket sanırım 😅
Çökecen mi Semih :D
çökemem ben yanlarım ağrıyo
Sen bi dur ya
Hayda, yaşlı mod’a mı geçtin
Hiç komik diil 😃
Sus be
Aa tabi çok büyülü an 😄
Uuu 😅
Gönüller bir olacaksa çökülür, adettendir.
Tabii, samanlık da seyran olsun 😁
Fırın da mercimeğin olsun 😃😃
Olsun :D
Bence çöksün ya daha romantik
Bence de
O kral hareketi görmek isteriz 😄
Vay be vay be :D
Çökmeli mi bilmem ben çökerim 😂
Ayh, hiç beklemezdim senden böyle bir cevap hdjf
Valla şaşırdım, Gökaaaay kooooşş hesabını çalmışlar 😅
😬😬
içinden geldiği gibi etsin ya gerek yok Showa
Kız gaddarı diz çüktürene kadar neler çekti😅
Bneee= Aydan :D
😃😃
Diz çökmedende olur sıkıntı değil
Olmaz, sıkıntı djdj
Ömrünün sonuna kadar başına kakılır :D
Diz cökersek bir daha ayağa kalkamayız ezik mi seviyorsunuz
Eziklik ne alaka be
Öyle zaten, bu da onun göstergesidir
Hayır diz çökülmez ezik köle dilenci gibi olmayın
Gerek yok, diz çöküp teklif edenlerin sonradan ne fındık kırdıklarını görüyoruz
Diz cökmese de olur ama çöksün ne olacak sanki :)
Ay yok diz çökmesinden nefret ediyorum. En iyisi yüzüğü kibarca vermek
Yok ben onun önünde diz çökerim o yeter ki zevk almaya baksın
şart değil ama romantik olabilir sjj
Şart şart :D
şarttır şarttır 🎶
Şimdi o takılacak aklıma :D
benim takıldı bile, sende dinle 🥳
m.youtube.com/watch
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?