Ömrünüzün sonuna kadar yalnız kalacağınızı bilseniz, eski sevgiliniz arar mısınız?

Ömrünüzün sonuna kadar yalnız kalacağınızı bilseniz, eski sevgiliniz arar mısınız?
Yani bu konuda Büyük konuşmaları sevmem aramam diyemem belki öyle bir durum olur ki belki öyle bir zaman olur ki aynı zamanda öyle bir durum söz konusu olur ki aramak zorunda kalırım, insanın kendisi bilen insan aynı zamanda kendi kendine anlayan insanı her zaman tercih eder. O yüzden olur ya da olmaz diye bir şey söyleyemiyorum. O zamanki şartlara göre değişir Bir de ayrılık durumuna göre değişir yani ufak tefek şeylerden ayrılık olduysa tekrardan eskisi gibi olabiliriz ama kavga kıyamet ihanet olduysa birazcık zor görünüyor.
Eski sevgiliyi değil de. Bir zamanlar, karşılıklı etkileşimin olduğu ama benim canım. Gibi gidip açılamadığım. Çıkma teklifi etmediğim. Yürümediğim kişilere, yürümek, şansımı denemek isterdim.
Çünkü eski sevgilinin ne man olduğunu biliyorum. Bidaha aynı filmi izlemeye gerek yok.
Hayır.. amac yalnız olmamaksa sadece bu hiçte zor bir şey değil, eski sevgiliye bile gerek kalmaz.. amac mutluluk, ve mutlu olduğum biri zaten geçmişimde kalmazdı yanımda olurdu..
Teşekkürler🙏🏻
Ricalar :)
eski olan her ne varsa aramam 😅
🥳
Cevap
23Cevap
Eski sevgilim yok olsa zaten dünyada tek kadın bile olsa yine de dönüp bakmam.. ben yalnızlığımı gidermek için değil aşık olmak için birini severim
Yalnız kalmak kendiyle barışık olup seven insanlara zor gelen bir şey değil ama hiçbir kimse ölene dek yalnız yaşayamayaz birine ihtiyaç duyar. Ama ona rağmen beni aldatan biriyle konusacak kadar gurursuz değilim.
Hayır asla, yalnızlık huzursuz ve mutsuz olmaktan çok daha iyidir.
Kesinlikle.
Giderken o kadar abarttı ki , herşeyimi alıp götürmekle yıkmakla yetinmedi , telefonuda aldı götürdü.
Mecazi anlamda söylenip örnektir. 😎
Alo
Arasam hangisini aricam biri aldatı diğeri psikolojim içine etti biri zaten çok masum ben onun ağzına etmiştim.
Aramazdim beni aldatmis böyle birini aramaktansa ölmek lazim.
Net.. :D
Benim eski sevgilim yok ki benim hiç sevgilim olmadı o yüzden yanlız kalmaya devam
Aramam 🙄🙄hayatımın sonuna kadar yanlış değil dünyada yanliz olsam da aramam
Ahh hayır hiçbirini aramam. Ümit vadeden bir geçmiş göremiyorum. Şu anımdan memnunum 💥
Ne işim olur çer çöp ile çöplükte yeri iyi ne ararım ne sorarım
Hayır çünkü yalnız olmak yanlış kişiyle olmaktan daha iyidir
Aramam. Bitmiş bir ilişkiye geri dönüş yapmam. Yalnız yaşlanacak olsam bile...
Hayır aramam. İstesem de arayamam zaten. Biten bitmiştir.
Allah herkesin hakkında en hayırlısını, doğrusunu ve iyisini versin. Geçmişimde kalmış insanları aramam. Kimse de beni arayacak konuma düşmez umarım, yazıktır.
Sence tekrar aramak seni çok sevdiği için olabilir mi
@Arayış0702 kimsenin beni o şekilde ve o kadar sevmesine izin vermem. Kısmeti bol, ömrü uzun olsun.
Ya gerçekten sevilmedin ya da sevmedin sanırım
@Arayış0702 bunun seni ilgilendirdiğini sanmıyorum. Hakkımda fikir yürütmen gerektiğini nerden çıkardın inan onu hiç bilmiyorum.
Düşünce tarzın yanlış ve açık herkesin göreceği yerde paylaştığın için bende bu düşüncenin yanlış olduğunu belirtmek istedjm
@Arayış0702 evet belirttiniz, teşekkür ederim, arayışınız hayırlısıyla tez zamanda sonlanır umarım. İyi günler.
Arayışım burası ile ilgili değil ayrıca ön yargılı kibirli ve ukala davranışlar sergiliyor sunuz umarım sizinde bu öfkeniz tez zamsn da sonlanır
@Arayış0702 öfkeli ve yargılayıcı olarak değil sade bir gülümsemeyle yazmıştım oysa. Neyse teşekkürler
İmoji yoktu ondan bilemedim özür dilerim güler yüzlü sakin hanfendi =)
Güler yüzlü ve sakinim evet ama emojisiz her konuşmam agresif gösteriyor ve ben bunu seviyorum. Sorun yok bazen bilerek öfkeliymiş gibi yapmaktan daha güzel yanlış anlaşılmak.
Sevdiğin bir şey yapmana vesile olduğuma sevindim ayrıca bilerek öfkeli gibi yapman zaten yanlış anlaşılmani sağlar =]
Aramam sormam bir daha yalvarsa bile Allah’a ajajsjskdkdkflflflg
Aramam. Arasamda toksıtlık yapasm gelmjstr. İlişki istedgımden değil
Tam tersine evrim geçirip hayvanlar alemine katılırım daha iyi
Ararim biz ortak kararla bitirmistik hatta zaten geçen hafta döner yiyoduk birlikte hxkalakxk
Nayır nolamaz naslaaa
ay o maymun suratlıyı arayacağıma yalnızlığımla yaşarım daha iyi
Bu sorunun mantığına göre onunla da birlikte olamayacağım için asla aramazdım.
Şeytan görsün yüzünü ne arıcam
Hayır aramam.
Yalnızım diye kimseyi aramam çokta lazım değiller
aramam, yapacak çok iş var
aramam zaten yalnız kalacak mışım ne faydası var
Eski sevgilim bile yok o kadar yalnızım 😂
Yalnızlıktan keyif alıyorum ki ben shsh
İlla aranır, şimdi olmasa da bir gün.
Yalnız kalırım daha iyi.
Yalnızlık daha güzel bir tercih
Aramam. Yalnızlık benim için bir sorun değil
Allah korusun Allah korusun Allah korusun