+1 yılBu kişilik karakterle alakalı
46 yasindayim
Genelleme yapmak istemem ama
Para pul san şöhret mevki makam gibi gelip geçici hırsları olan öyle
Para babası mangalda kül bırakmayan
K.. ama Para bende modunda hemcinslerim tercih eden hanımefendilerin
Hayallerinin o balonlarinin sönüp
Gözyaşları içinde baba evine döndüğünü çok gördüm
Kocam severde döverdi diyip bu zihniyete prim verildiği müddetçe
Ask gerçek değerini bilemez bulamaz
Soru güzel başlıkta güzel
Sabancinin da boli boli tomarlarca trilyonları vardı
Oğlu Metin Kızı Dileğe bir ayakkabı gömlek alamadı
Ne demir şair
Mal sahibi Mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi
Malda yalan Mülk de yalan
Gel biraz da sen oyalan
O nedenle yaşamım boyunca öyle gelip geçici hırsları olan para pul mal mülk san şöhret unvan gibi gelip geçici hırsları olan bir insan olmadım Mütevazi yaşadım yaşıyorum13 Yorumla- +1 yıl
Detaylı özgün yorumun için teşekkürler
- +1 yıl
Teşekkürler mutlu sağlıklı geceler diliyorum onure ettiniz beni
- +1 yıl
Rica ederim
Benim
Bu para pul unvan san şöhret mevki makam gibi gelip geçici hırsları olan insanlara dünya malına dair cizgim dun bugün yarın sonsuza dek böyle
Bu konuda mütevazi olamiyacagim
Neylersiniz
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl"Varlık seviştirir, yokluk dövüştürür" deyimi, genellikle insanların refah seviyelerinin ilişkili olduğu ve zorluklarla dolu bir hayatın daha fazla mücadeleye neden olduğu fikrini ifade eder. Yani, refah içinde olanlar genellikle daha fazla güç ve rahatlık hissederken, yokluk içinde olanlar daha fazla zorlukla karşılaşır ve hayatta mücadele etmek zorunda kalır.
Bu deyim, insanların genellikle refah içinde olduklarında daha fazla keyif aldıkları, kendilerini daha iyi hissettikleri ve ilişkilerinde daha mutlu oldukları fikrini yansıtır. Diğer yandan, yokluk içinde olanlar daha fazla stres, endişe ve mücadele yaşayabilirler, bu da ilişkilerindeki ve genel olarak hayattaki memnuniyetsizliği artırabilir.
Ancak, her insan ve her ilişki farklıdır. Zorluklarla dolu bir hayatın varlığı, insanları birbirlerine daha fazla bağlayabilir ve dayanışmayı güçlendirebilir. Bazen zorluklarla başa çıkmak, ilişkilerde daha derin bir bağ oluşturabilir ve insanları birbirine daha fazla yakınlaştırabilir.
"varlık seviştirir, yokluk dövüştürür" deyimi genellikle doğru olabilir, ancak her insanın deneyimi farklıdır ve zorluklarla dolu bir hayatın varlığı bile bazen insanları birbirine daha fazla yaklaştırabilir.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet doğru bir deyim, insanın parası yokken daha sinirli ve az toleranslı olur mesela küçük bir örnek evdeki lcd'nin aile fertlerinden birince yere düşürülüp kırılmasına varlıklı ve varlıklı olmayan bir evdeki tepki çok farklı olur😀
22 Yorumla- +1 yıl
Açıklayıcı yorumun için teşekkürler 😊
- +1 yıl
Ricalar sjsj
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Varlık içinde de çok büyük mutsuzluklar oluyor, yoklukta da birbirini seven muhabbeti harika çiftler olur. Mühim olan sevgi uyum, o varsa…. varlık da el birliği ile sağlanabilir. Sonuç olarak Savaşma seviş diyorum ! herkese 😊
13 Yorumla- +1 yıl
😅 herkes sevişse dünya güzelleşir 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kesinlikle çünkü ilişkiyi yürüten temel unsurlardan biride maddiyat.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBilemedim, öyle midir :D olabilir yani.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır bence değildir.. yani insan illa varlığında sevişecek diye bir şey yok.. zaten hayatın anlamı da sevişmek değildir.. ama insan yokluktayken kötü şeyler yapıyor bu doğru.. yine de tabi nasıl bir insan olmak istediğimiz bize bağlı en çok
14 Yorumla- +1 yıl
Barış canım 'sevişmek' denince dar kalıp sadece yatak yorgan muhabbeti anlaşılmasın.. Duygusal ilişkide partnerlerin birbiriyle olan muhabbeti hoş sohbeti tatlı dili romantizmi iletişimi uyumu daha bir ahenkli renkli oluyor anlaminda kullandim orada o kelimeyi..
- +1 yıl
Biliyorum. :) zaten sadece cinsellik anlamında demedim.
- +1 yıl
Hayatın anlamı sadece sevişmek değildir dediğin için bunu açıklama gereği duydum..
- +1 yıl
Anladım.. :)
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Cemal Süreyya’nın katılmadığı önerme. Ne demiş üstad san şiirinde;
Kırmızı bir kuştur soluğum
Kumral göklerinde saçlarının
Seni kucağıma alıyorum
Tarifsiz uzuyor bacakların
Kırmızı bir at oluyor soluğum
Yüzümün yanmasından anlıyorum
“Yoksuluz gecelerimiz çok kısa,
dörtnala sevişmek lazım.”23 Yorumla- +1 yıl
Aşk adamı 😅👍
- +1 yıl
😅.
Evet doğru varlık içinde olmak mutluluk yaratır bu da hirmonları tetikler sevisirsin el ele tutusursun , sarılıp film izlersin , tuhaf bir mutluluk olur , ama yoklukta ya birbirini suçlarla yokluk için ya da bunun yarattığı stresin etkisiyle ne eşinle oynarsın ne cinsellik için gerekli rahatlık olur , öfkeli olursun hicbirsey olmaz yani tamam asıksındır evlisinizdir ama o evlilik cehennem gibi bişey olur
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle..
+1 yılbazen yokluk sevistiriyor.. Fakirlikten parayla oynayamayacakları için elleri oralarda gezenler var, öyle düşünün
Neydi o zengin parayla fakir karısıyla..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kesinlikle evet varlıklı biri olmak çok büyük avantaj, ama bakıyorum da bazı kızlar hiç maddiyata bakmıyor yakınımda restorant kafeler bulunuyor benim evimin önünden insanlar geçiyor bazı kızlar sevgilisi olmasına rağmen bana bakıyor 😂🤷♂️
Bende zaten 18 yaşımdan beri maddiyatım olması için çabalıyorum engelli maaşı bile almıyorum alamıyorum hangi yetkiliye yazsam boş cevap veriyor geçiyor10 YorumlaEğer öyle olsaydı zenginler daha muhabbetli olur aldatma daha az yaşanır ve gerçek aşkları parası olanlar yaşardı para seviştirir evet ama duygusuzca... Bence gerçek bir ilişkinin maddiyatla ilintisi çok azdır hiç yoktur demiyorum ama çok azdır ve gerçek sevişmelerin katili aslında paradır...
12 Yorumla- +1 yıl
Sevişme kelimesini sadece yatağa yorgana bağlamasaniz artık..
Hahahahha çok iğrenç ama dicem "fakire yok, zengine dibine kadar sok" derler diye bir laf var 😄
12 Yorumla- +1 yıl
🙄 senin laf da iğrenç..
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılŞimdi Suriyeliler'in arka arkaya çocuk yapmasına bakınca yoklukta seviştirir diyorum.
23 Yorumla- +1 yıl
Seviştirir den kastım sadece seks değil... aradaki muhabbet uyum anlayış iletişim hoşgörü.. hepsini barındırıyor.
- +1 yıl
Yoklukta olduğu için sevgili yapamayan insanlar var. Daha doğrusu kendileri istemiyor, çünkü karşısındaki insana güzel bir hayat veremeyeceklerini düşünüyorlar. Bu da onların gururun zorlarına gidiyor.
- +1 yıl
Doğru 👍
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Zengin parasıyla fakir karısıyla oynar demişler onun gibi bir şey mi
22 Yorumla- +1 yıl
Fakir de oynayacağı kadınla kavga eder anlamında..
+1 yılHem öyle, hem değil. Yani varlıklı bi çift maddiyat düşğnmediği için mutludur sevişir. Ama öte yandan fakirlere bakıyorum 10 tane çocuk yapıyorlar. Demek ki sevişmenin varkıkla yoklukla pek alakası yokmuş
10 Yorumla
+1 yılZengin parasıyla fakir karısıyla oynarmış
senin laf yanlış
14 Yorumla- +1 yıl
Nereye kadar oynaşacak
- +1 yıl
çocuk üstüne çocuk yaptırana kadar canım
- +1 yıl
O ayrı.. biyolojik tarafı işin.. karşılıklı hoşgörü iletişim uyum ne kadar kaliteli.. bu ayrı bir tartışma konusu tabi..
- +1 yıl
Tabi tabi
+1 yılVarlık vardır yokluk yoktur ya İlla aşık olup filozof mu çıkıyoruz Niye basit değil hiçbir şey 😂
110 Yorumla- +1 yıl
Karmaşık yapımız basit düşünmemize engel oluyor 😊
- +1 yıl
Basit yapımızı karmaşık düşünelim 🤔 onda belki çakmayız
- +1 yıl
İnsan yapısı basite indirgenmeyecek kadar muazzam..😊👍
- +1 yıl
Fazla abartıyorsun İnsanın ııyyk gerçeğiyle karşılaşmak için zira lavabonun yolunu tutmak bile yeterli. İnsan sonuçta yiyor içiyor malum 😂 şairane anlatımlar biçmek gereksiz
- +1 yıl
Yapıyı anatomi olarak düşünmedim ben.. düşünce yapısı..
- +1 yıl
Gerek anatomik gerek fizyolojik gerçekleri gözardı edemeyiz 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ söz konusu erkeklerse burnumuzu da konu dışı bırakamayız 😂😂 çiçek gibi erkekler de var ama genelden bahsedersek vazgeçtim ııııı ıııhh bahsetmeyelim 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Koklayamadik o çiçek gibi erkekleri.. burnumuz koku almıyor artık 😅
- +1 yıl
Sesli güldüm 😂😂 güzel günler göreceğiz güneşli günler inanıyorum ben
- +1 yıl
😂✋.
- +1 yıl
😂😂
+1 yılGerçekten oyle parasız ne ilişki nede evlilik yurur
12 Yorumla- +1 yıl
Keşke yürüse..
- +1 yıl
Genelde yürümüyor işte sıkıntı burada
+1 yılPara olmazsa anan babana bile vermez derler. Doğru yani.
11 Yorumla- +1 yıl
😅
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Afgan Suriyelilerin varlık içinde mi hepsinde 10 çocuk sevişmeden nasıl oluyor 10 tane
12 Yorumla- +1 yıl
"Seviştirir" den kasıt sadece yatak yorgan değil.. özellikle çiftlerin uyumu romantizmi duygusal ilişkisi iletişimi daha sorunsuz oluyor anlaminda..
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılFakirin karnı doyunca çükü kalkar derler genelde ama 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Fakir sofradan hep aç kalkar diyor Asuman da. ...
- +1 yıl
Onlar fak fakir o zaman 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet. Genellikle öyle olabiliyor. Ama yokluk zamanlarımızda da ihtiraslı şekilde şehvetle seviştiğimiz çok oldu. Karamsar olmamak lazım canım. 😎
10 Yorumla
+1 yılEvet. Para sorunu olmayanlar cinsel benliğini, ihtiyaçlarını, fantezilerini yaşayabilirken fakirler geçim derdinden dolayı bunları hayal edip kendisine dokunmaktan öte gidemiyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Paran olsun yancıkta diye baslayan bir cümlede var ama bunu byrasa söylemenim me yeri ne de zamanı
12 Yorumla- +1 yıl
Duymadım hiç.. devamı ney ki..🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSaçma ikiside olmaz
14 Yorumla- +1 yıl
Neden ki..
- +1 yıl
Bence varlıkta yoklukta sevistirmez dovusturmez çünkü insan sevdinde bir dilim ekmek bile mutlu olur ki öyle olması lazim
- +1 yıl
Sen hiç aç kalmamışsin..
- +1 yıl
Neden kalmammi lazım cocukkken bende zorluklardan geldim zorluklardan gelen insan neyin ne oldunu bilir unutma
+1 yılDövüşürken sergilenen hırs ve öfke hali ayrı bir renk katar sevişmeye.
Yokluğun cilvesi.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO değil de sütyen takmadan meme uçların gözükmüyor. Oraya koyduğun şey ne
14 Yorumla- +1 yıl
Yara bandı..
Cevap sahibi+1 yılGeri çıkartırken acımıyor mu 😳
- +1 yıl
.. sapıklığa tacize maruz kalmaktan daha az acı veriyor.. tavsiye ederim..
Cevap sahibi+1 yılHaklısın : /
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynı kışı Bir dert yazı bir dert misali şarkıda her ikiside sorun :)
10 Yorumla
+1 yılBu bakış açısı ile alakalı
İkisi de imtihan dır
Anlayana değerini bilene10 YorumlaAmaaan savaşmayın sevişin demişler boşuna mı demişler 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. İnsanda niyet kâmil bir akla hizmet etmiyorsa, yokluk dövüştürür varlık vuruşturur!
10 YorumlaYokluk iyi bir şey değil herkes varlık içinde yaşasa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonu ile ne kadar alakalı bilmem ama zengin parasıyla , fakir karısıyla oynarmış
10 Yorumla
+1 yılVarlık da bir sure sevisitirir yokluk ise sıkıntı tabi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. katılmıyorum 😂😂
zengin parasıyla
fakir karısıyla oynar 😂😂 o yüzden zenginin az fakirin çok çocuu wardır 😂😂10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru ama tersi de doğru.
22 Yorumla- +1 yıl
Sanmam.. tersinde kavga gürültü pek olmuyor
- +1 yıl
Öylesi de var çok yoğun olmasa da. Sigara içenlerin cevabı gibi. Bırak diyorum stresliyim bırakamam, sonra mutlu oluyor keyif cigarası diyor. Keyifliyken de bırakamıyor. Kaç para zam gelşrse bırakırsın diyorum adam espiri yapıyor bedava olursa bırakırım vs
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoo başka bir sözde zengin parasıyla fakir karısıyla oynaşır diyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVarlık seviştirir mi bilmem ama yokluk dövüştürür. Net.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet oyle. fazlasiyla.
sanirim bekarlar anlamicak.
10 Yorumla
+1 yılSana soralım sen dövüşüyor musun sevişiyor musun.
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel ve cevaplayamadığım bir soru :)
12 Yorumla- +1 yıl
😊✋
- +1 yıl
👋
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılmüthiş tespit
varsan, sevişelim tespiti aslında11 Yorumla- +1 yıl
😅.
Hak rahmet babamin lafiydi.
Simdi sukur benim varligim var. Tipsizlikten sevgilim yok.
10 YorumlaO nasil laf kız ole 👻🤠
14 Yorumla- +1 yıl
İmzamı attım.. patenti bende 😅
- +1 yıl
Doğru tespitim o senin görüşün
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılDövüşerek sevişmekten yanayım
11 Yorumla- +1 yıl
😅 zevk meselesi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılVarlık dövüştürür yokluk seviştirir
14 Yorumla- +1 yıl
Doğrusu tam tersi
- +1 yıl
Sürekli beraberlik kavgaya dönüşür bence
- +1 yıl
Mola verilir arada.. asıl ayrılık kavgaları getirir..
- +1 yıl
Bazen uzak kalmak iyidir 👍
+1 yılTam tersi de olabilir
14 Yorumla- +1 yıl
Sanmam
- +1 yıl
11 yıl tecrübeli olarak karar sizin 😂
- +1 yıl
Az süre değil ✋
- +1 yıl
Tabii efendim ne derseniz o
Bazen varlık da dövüştürebilir
32 Yorumla- +1 yıl
@_rüz_gar_ öyle
+1 yılBir insanın varlığı varsa sevişirim durmadan.. yokluğu dövüştürür beynimi..
10 Yorumlayokluk dövüştürürmü bilmiyorumda varlık her daim seviştirmiyor :)
11 YorumlaKişilerin karakterlerine de bağlı bir durum bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence değil sizce farketmez sanırım
11 Yorumla- +1 yıl
Neden..
Gizli Üye(36-45)+1 yılFenomenler iyi bilir
12 Yorumla- +1 yıl
Ne ilgisi var ya.. fenomen olunca Eistain mı oluyorlar
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
Önemli olan yoklukta sevişe bilmek
10 YorumlaEvet işin aslı bu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru bu arada
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılevvelden beri böyle
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Aç ayı oynamaz 😂
10 YorumlaÖyle de diyebiliriz
10 YorumlaAynen doğru demiş şair
10 Yorumla
+1 yılPara yoksa hicbirsey yoktur.
10 Yorumla
+1 yılEvet çok doğru
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ontolojiye giriş cümlesi sandım bir an djdjdk
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat