Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Varlığı olan er kişinin dikliği çok olur. Yoklukta ezen nisa taigesine bahane kalmaz. Üstelik dışarıda bekleyen sırtlaniyeler de çok olur deyyu nisa kısmısının geçmeyen migreni bıçak gibi kesilir, üst perdeden kamasutranın eğr bir pozisyonunu kendisi yazmış gibi erine öğretir, erinin aklını alır ki, başka akıllara yem olmasın😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 785 cevap paylaştı. Varlık sevdirir, yokluk sövdürür (küfür eder) Varlığa sevinmeyen yokluğa erinmez.
@r_engarenkyollar Atasözünü farklı bir anlam ve mana içeren bir perspektiften yorumlayıp güzel bir soru olmuş.
İnsan ulaştığı, sahibi olduğu her şeyin nankörü, ulaşamadıklarının da budalası dır. İnsan tüm zenginlikler konusun da yetinmez bir varlıktır sevgi konusunda da gözü hiç doymaz. Taki Toprak kendini hissetrinceye kadar.
Bu atasözü, insanlara varlık ve yokluk karşısında dengeli bir tutum sergilemeyi öğütler. Varlık içindeyken şükretmeyen, sahip olduklarının kıymetini bilmeyen kişiler, yoklukla karşılaştıklarında daha büyük sıkıntılar yaşar. Hayatta her şeyin değişebileceğini unutmamalı, varlıkta şükretmeyi, yoklukta ise sabretmeyi bilmeliyiz. Kanaatkâr olmak, hem huzuru hem de erdemi beraberinde getirir.12 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- 1 ay
Varlık seviştirir yokluk dövüştürür mü bilmem. Ama soğuk büzüştürür onu biliyorrum :>
11 Yorumla- 1 ay
Haha 😂 onu bende biliyorum 😂
- u1 ay
Yani yoklukta olanlar bir biri ile savaşırlar denmek istemiş. Diğeri de seviştirir sanırım
10 Yorumla Zenginsen paran varsa, sıkıntı yok ama fakir ve parasız isen, her şey sorun oluyor. Çekilmiyor yani
114 Yorumla- 1 ay
Kısaca şöyle diyebilirmiyiz varlık varsa kafaya hiç bir şey takmayan kişi kendisini cinselliğe verir çünkü kafası rahattır dert düşünmez
- 1 ay
@r_engarenkyollar "Kısaca şöyle diyebilirmiyiz varlık varsa kafaya hiç bir şey takmayan kişi"
Yani Öyle bir kafaya sahip biri de "ohbe ne rahat kafam var bee kafaya takılacak bir sorun sıkıntıda yok tamam da hayır ben benim karıyı niye kafama takıyorum " der mi? - 1 ay
- 1 ay
dermi
- 1 ay
- 1 ay
Bir gün bir bankta elinde şarap şişesi ile içen bir adama hayırdır sizi böyle içmenize sebep olan dert nedir diye sormuş yanına gelen adam:
Adam iç çekerek cevap vermiş:
"Param çok ama derdim de çok."
Şaşırmış soruyu soran kişi:
"Nasıl yani? Hem paran var hem derdin?"
Adam anlatmaya başlamış:
"Üç çocuğu olan bir eşim var, nikahsız. İki de genç metresim var."
Merak etmiş soruyu soran kişi:
"Ee, neden yaptın bunları?"
Adam gülümseyerek yanıtlamış:
"Sevdim ama be!"
"İyi de," demiş, "paran varsa hepsine bakabiliyorsan, ilgilenebiliyorsan dert etmemelisin, değil mi?"
Adam derin bir nefes almış:
"İçlerinden en çok beni seven, değer veren ilk eşim. Asıl derdim o."
"Nasıl yani? En çok o seviyorsa derdin neden o?" diye sormuşlar.
Adam omuz silkmiş:
"Çünkü o beni hâlâ namuslu, dürüst, evine ve ailesine düşkün bir adam sanıyor."
Karşıdaki gülerek şöyle demiş:
"Eee, o zaman bu durumu dert etme kendine!"
Adam şaşırmış:
"Neden?"
Gülerek yanıtlamış:
"Efendim, kocası zengin olup da kendisini aldatmayacağını düşünen kadın zaten..." - 1 ay
Bir gün biri bana geldi ve şöyle dedi:
"Abi, bir tanıdığım var, dostum diyelim. Bir sıkıntısı, bir derdi varmış, bana anlattı da anlattı. Ben de bıkmadan usanmadan dinledim. Ama ben dostumun derdini çözebilecek ne akla, ne fikre, ne de imkana sahibim. Kendisine de bu konuda yardımcı olamadım. Peki şimdi ne yapmalıyım?"
Ben de ona sordum:
"Bu dostun, derdini neden sana anlattı?"
Cevap verdi: "Bilmiyorum."
"Nasıl bilmiyorsun? Dostun seni iyi tanımıyor mu?" dedim.
"Tanıyor," dedi.
O zaman şöyle dedim:
"Demek ki sen dostunu kandırmışsın. Kendini bilgili, tecrübeli biri gibi tanıtmışsın."
Ama o hemen itiraz etti: "Hayır, ben öyle tanıtmadım. Ama o beni öyle tanımış olabilir."
"Peki," dedim, "o zaman dostunun derdini dinledikten sonra neden ona şöyle demedin: ‘Ben senin anlattığın bu derdi çözebilecek akla, fikre ya da imkana sahip değilim. Neden bana anlattın bu derdini?’ Bunu neden sormadın?"
Bana şu yanıtı verdi: "Bunu ona söyleyemem." - 1 ay
@caqdas haha 😂
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
varlık mala vurdurur, yokluk eline vurdurur :)
12 Yorumla- 1 ay
Haha 🤣🤣
- 1 ay
yalansa yalan de?
Sefada olan ınsanın keyfı artar cınsel gücü artar bol bol sevişir rahatlar ne stres kalır ne se bişey yoklukta cefa getırır stres cınsel gücü azaltır ve rahatlama olmadıkca herdem kavga olur cancagazım umarım aydınlatıcı olmuştur😄
10 Yorumla- 1 ay
İmkan dahilinde herkes güllük gülistanlık ve sorunsuz yaşarken, yoklukta en ufak bir olay göze batar ve sürekli bir tartışma, kavga çıkar.
10 Yorumla - 1 ay
varlik varken kadinin gönlü olur erkegi memnun eder ama yoklukta iki tarafta gergin olur illa bi yerde kavga cikar
10 Yorumla - 1 ay
Tam tersi de olabilir
https://www.youtube.com/embed/GmmDPv0alJk00 Yorumla - 1 ay
Fakirin karnı doyunca ç*kü kalkarmış hesabı 😁
02 Yorumla- 1 ay
Haha 😂 gayet güzel ve net ifade etmişsiniz teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺
- 1 ay
Rica ederim
- 1 ay
Karnı tok olanın aklına seks düşer
15 Yorumla- 1 ay
Çünkü başka düşünecek derdi yoktur 😂
- 1 ay
Karnini doyurunca zevki sefaya girer
- 1 ay
Kuyruğu dik gezer 😂
- 1 ay
O kuyruk açken de hep dik😂😂😂
- 1 ay
Haha 😂 sizin evet
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkegi varlıkta kadını yoklukta tanırsın demiş bence
10 Yorumla- 1 ay
Zenginken her şeye yolundayken herkes mutlu
Dibe battıgnda her şey bir kaosa dönüşüyor10 Yorumla - 1 ay
Biri çar çur eder diğeri kazanmak için çaba gösterir
10 Yorumla - 1 ay
Zengin parasıyla fakir karısıyla oynar olmasın o 😂
00 Yorumla - 1 ay
Varlıkli insan tabi nerde akşam orada sabah. fakir ne yapsın.
00 Yorumla - 1 ay
Karnın açsa kavga sebebi, toksa sevişme sebebi
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Zenginlik seviştiğin zevk sefa sürülür fakirlik parasızlık sürüm sürüm süründürür
00 Yorumla- 1 ay
bugun yedıgın hurmalar yarlık zorlukta tırmalar
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bekara avrat boşamak kolay😂😂😂😂
21 Yorumla- 1 ay
:)
- m1 ay
her şey yoklukta belli olur gibi
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 12b cevap paylaştı. Varlıklı olun diyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 568 cevap paylaştı. Paran varsa yancıkta……… demek istemiş şair
00 Yorumla- 1 ay
Para yoksa huzur da yok
00 Yorumla - 1 ay
Kızlar verici olmalı denmek istenmiş.
00 Yorumla - 1 ay
Çalışın rahat edin diyor.
00 Yorumla - 1 ay
Para her kapıyı açıyor diyor kısaca
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Böyle atasözü hiç duymadim.
00 Yorumla - 1 ay
Para var huzur var diyo
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bilmeyrum oni
16 Yorumla- 1 ay
İnanma haçen bununin pileyrum demesina @r_engarenkyollar Haçen donuzun alt bacağuni bile bilur o kesin pileydur sakleyi senden
- 1 ay
@Gof34 Söyle ula haçer nereydur @r_engarenkyollar araduği erçeç
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ax ulan xayat
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. para var huzur var
10 Yorumla- 1 ay
Servişmek?
10 Yorumla - 1 ay
Para Var Huzur Var Demektir
00 Yorumla
Detaylı bilgi