Selams
aşık olduğun kişi için değişir misin¿

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selams
aşık olduğun kişi için değişir misin¿

Sevdiğim için değişir miyim Eğer ki bulunduğum huy sevdiğim insana zarar verecek bir şeyse ve zaman içinde insanları hayatından kaybetmeme neden oluyorsa, Elbette bu huyumu değiştirmek isterim mesela öfke kontrolü varsa Olur olmadık yerlerde sinirlenme ve gereksiz kıskançlık durumları yapıyorsam bunları değiştirmek isterim. ama insanların şimdi bir kemik çizgisi vardır yani bir karakter yapısı vardır belli alışkanlıkları vardır bunu değiştirmek istemem mesela evleneceğim kadının sulu yemek yapmasına önem veririm düzenli yemek yemeye önem veririm Öyle dışarıdan söyleyelim Hadi bugün de şöyle olsun Dakika başı mazeretler uydurulmasını sevmem yani Duruma göre değişir.
Hayır değişmem. zaten kimse kimse için değişmemeli. benim kötü bir yanım varsa karşımda ki insan bunu belirtir bende zaten hatamı fark eder özür dilerim. ama sırf başkası istiyor diye zevklerimden ya da olduğum kişiden vaz geçmiyorum. zaten aşk karşında ki insanı olduğu gibi sevmek kabullenmek ve kusurlarına rağmen sevmektir.. yanında olmaktır. çoğu insan tam hayalinde ki gibi birini istiyor ama öyle biri yok dünya üzerinde. biz sadece anlaşarak ve sevmeyi öğrenerek ruh eşi yapıyoruz birbirimizi.
Seni severim ama şöyle olursan. Seni severim ama bunu yaparsan. Seni severim ama öyle davranırsan gibi ön şartlı, amalı, fakatlı sevgi olmaz. Amasız, fakatsız, lakinsiz sevmek gerekir.
Teşekkürler 💐
Rica ederim 🙏
Değişince artık onun sevdiği olmuyorsun. O senin çünkü sen olduğun halini seviyordu. Sonra da değiştin diye ilişkinin heycanı kalmadı diye o omurgasız gider bi yerde aldatır. Gerek yok değişime kabul eden beri gelsin
😌👌
Balllll ❤❤
Kaynağım♥️
Cevap
61Cevap
Değiştim ama bir işe yaramadı olmayınca olmuyor. Ve iyi ki olmadı, değmezdi.
İnsan seveceği kişiyi olduğu gibi sevmeli. Bu yüzden değişmem.
Değişmem ben neysem hep öyleyim
Nasılsın yani
Yani değişmem en başta neysem hep öyle kalırım 😇
Kötü yönlerini törpülersin, eksik taraflarını toparlarsın, kendi başka yönlerini tekrar keşfedip karakterine eklersin.”Ben buyum işine gelirse” demezsin, böyle diyenler evliyse boşanmış veya sevgiliyse ayrılmıştır. İyi yönde değişeceksem değişirim.
O değişim hiç bitmez ki.
Bir gün onun istediği gibi biri olursa sonra o istenilen şeyin değişmesi durumunda yeni biri olman istenir sizden ve bir daha değişmek zorunda kalırsın.
Bu böyle sonsuza kadar gider.
Sevgi karşılıklı çıkar gözetmeksizin yapılan bir şey olursa kimetlidir.
Tabi bunun karşılıklı aynı seviyede olması gerekir.
Ne bir taraf çok , nede bir taraf az sevecek.
Bu da her zaman demiş olduğum adresin sokak başına tekabül ediyor.
Ne istediğini bilmek , kendini bilmek.
Ve bunu da fiile dökebilmek.
İlişkilerin her zaman karşılıklı olması gerektiğine inanıyorum. Bu bir ekip çalışması ve her iki kişinin de değişmeye istekli olması gerekir. Sorunu cevaplamak gerekirse evet, sevdiğim kişi için değişirdim çünkü mutlu ve sevgi dolu bir ilişkimizin olmasını isterim. İyi sebeplerden dolayı değişmeli ve kendimiz üzerinde çalışmalıyız. Kim olduğumuzu değiştirmek için değil, kendimizi geliştirmek için. Kişisel gelişim, zihinsel olgunluk için önemlidir. Zamanla ilişkinin güçlenmesine de yardımcı olacaktır.
Sevdiğim kişi beni böyle görüp, tanıyıp sevmedi mi? O halde niye değişmemi istiyor? Hayırdır bu ne çelişki diye sormazlar mı adama? Kimse kusura bakmasın, kimse için kendimden ödün veremem değişmem..
Kimse öyle görüp tanıdığını sevmiyor, herkes birbirini değiştirmeye çalışıyor
Konuş kız arkandayım :D
Sabırsızlandım :D
Yalan söyleyip değiştim demeye gerek yok. Kimse asla değişmez. Sadece iyi rol yapar. Katranı kaynatsan olur mu şeker , cinsini sevdiğim cinsine çeker 🙂
Aaa ne hoş söz djdj
Sevdiğim insan için dünyaları yerinden oynatacak cesur kararlar alırım ama numaradan farklı kişi olamam çünkü bir yere kadar sürdürebilirim yapay kişiliği.
Neeee
Yani değişmem 😎
Yapay dedin onu dedin falan akıl karıştı :D
Halbuki gayet açıklayıcı yazdığımı düşünüyordum 😃
He ben anlamadım yani :D
Estağfurullah ne demek anlamadım. Ben anlatamamışımdır kesin 😃
Aaa yok ben anlamadım 😅
😂
Ben sen değil biz olabileceğimiz konularda evet değişime açığım. Tabi karşılıklı olarak ondan da beklerim :D
Hıı o da değişecek sen değişirsen :D bir şeyi de karşılıksız yap
Kesinlikle öyle tabii :D argümanların gayet mantıklı djdj
Değişmez uç konular var. Herkesin hassasiyetleri olabilir onları değiştirmek isterse mümkün değil. Duymazlıktan geliyorum Hiç oralı olmuyorum o da ısrar etmiyor 😂 ama ısrar edenle baş edebilir miyim bilmiyorum Bitiririm ilişkiyi diye düşünüyorum
Hayır kimse için değişmem. Kimseden de benim için değişmesini beklemem. Herkesin yapısı farklıdır. En başından oturulur konuşulur. Ortak noktada buluşulamıyorsa zaten ilişki daha başlamadan bitmiş olur, iki taraf ta yoluna bakar.
İşımden eden kişi ve kişiler bravoo sizlere özellikle bir kıza bravoo
Ne diyon
Kimse için değişemem. Sonra kendimi özlerim.
Bu iyiydi
Malessef ki değişirim ama kısa süreli o hayatımdan gidince yine eski ben olurum ama maalesef bazen öyle gitmiyor, Bundan sonra daha dikkatli olucam çünkü gerek yok değişmeye böyle iyiyim.
Bu hayatta kimse için kendimizden ödün vermemek gerekiyor. kimse vazgeçilmez değildir, kimse unutulmaz değildir. sizi değiştirmek isteyen zaten sizi siz olduğunuz için sevmiyor demektir.
Sırf birisi için değişmeyi ben doğru bulmuyorum.
Kaç kişi olması lazım :D
Sırf birisi için dedin :D belki iki tane versek değişeceksin djdja
Biliyordum :D hdjdjs
Sevdigim için bi bk değişmem o beni olduğum gibi sevsin alla alla illede bir şey değişmek istiyorsa sevgili değiştirsin
Düzeltmem gereken özelliklerimi (eleştirdiğinde) düzeltmeye gayret ederim.
kişiliğim karakterim değişmez.
Değişince pulu para etmez insanın. Zira o değişim zafiyet olarak algılanır çoğu zaman.
Özgünde kalan özgün olan çekicidir.
Karakter geçici ama kişilik kalıcıdır kimse için değişme ama fedakarlık yapabilir sin kısacası taviz ama asla değişme
İyi anlamda bir değişim olması gerekirse tabi ki değişirim fakat aileme olan bağlılığım ve benzeri özelliklerimin değişmesini isterse onu yapamam.
Aşk güzelleştirir diyelim … değişim demeyelim
Öyle diyelim, peki.
Hayır, aksine kimsenin yanında olamadığım kadar kendim gibi olmak istiyorum seveceğim kişinin yanında
eğer kötü bir huyum alışkanlığım var ise daha iyi biri olmaya çalışırım ama farklı biri olmamı istiyorsa o iş yaş
o beni kabul etse ailemi bile terk ederim onun için
Ve hayatının yanlışını yapmış olursun
keşke kabul etsede yanlış yapsam
Umarım kabul etmez, sen de yanlışı yapmazsın
Kimse için değişmem. Beni, ben olduğum için kabullenmeliler. Kabullenmek istemeyenler yolu biliyor zaten.
Kimse için değişmem bu saatten sonra, beni değiştirmek isteyen biri zaten benimle olamaz beni ben olduğum için sevmeli.
Değişmem hiçbir erkek için. Doğal uyum ve ahenk varsa doğal olarak birbirine meyletme en iyisi aslında..
Eğer geleceğe yönelik bir ilişkim varsa ve karşımda ki kişi de benim için ciddi ve düzgün bir ilişki düşünüyorsa , değecek biriyse değişirim.
Evet yanlış şeylerim varsa değişirim değişmeye çalışırım
Biri için değişme fikri kulağa çok mantıksız geliyor. Beni sevecekse de eğer ben olduğum için sevsin
Değişemem belki tamamen ama bağzı karar ve kuralları esnetebilirim 🙃😎
kafam karışık şarkısında yaşlı amca durumu gayet iyi özetlemiş bence
Neden değişeyim, ya da neden değişsin? Değiştirmeye çalışmak yanlış, ya da değişmeye çalışmak.
Anca bana zarar veren bir huyum varsa değişirim başka biri için değil
Tamamen değişemem belki ama elimden geldiğince kendimi törpülemeye çalışırım.
Sadece sevgili için değil insan değişip gelişmelidir.
Kötü bir huyum var ise veya onun istemediği bir hareket vs elbette yapmam.
Tabiki değişmem beni severken gözü kör değildi ya neysem o olduğum gibi kabul edecek
Değil o insan için kimse için değişmem neysem oyum bu netdir.
Hayır beni olduğum gibi kabul etmesini isterdim
Karakterim hariç diğer şeylerde değişiklik yapabilirm
Değişeceğim konular olduğu gibi asla değişmeyeceğim konularda mevcut.
Karakterimi değiştiremem ama hayatımı değiştiririm.
Ne istediğine bağlı. Kılık kıyafet ise hallederiz. Başka birşeyler isterse olmaz tabii ki
Değişirim de değişmem de ne için hangi konuda olduğuna bağlı
İyi açıdan değişmemi istiyorsa (eğitim, kariyer, güzellik) evet.
Hoşuna gitmeyen kötü huylarımı törpülerim ama hobilerimi, aktivitelerimi değiştirmem.
Bazı şeyler yapılması gerek. Ama kendi benliğini kaybetmeden
Değişmem. Olduğu gibi kabul edemiyorsa zaten sevmiş olmuyor.
Bu soru bana 2-3 sene önce sorulmuş olsaydı aptal gibi evet derdim. şu an ki durumu düşünerekten , haketmeyen biri için saçımın telini bile koparmam yani. Sizde yapmayın, kendinizden sırf karşınızda ki insan mutlu olsun diye ödün vermeyin.
Belli basli degisimler mantikli olur. Ancak kisilik ozelliklerini degistirmeye varmamali bu durum. Partner de bunu istemeyecek biri olarak secilmeli. Yanlis secim oldugu farkedildigi anda da uzamali 😆
Kisiye gore değisir (fenerli olurum) mesela yani 😂😂
Ahahah :D
Çok yalan söylemekten dıdj
Sevgim karşılıklıysa, neden değişeyim ki zaten karşımda ki insan beni olduğum gibi seçmiş, sevmiş.
Yok değilse de yine değişmem.
Hayır
Ben neysem o yum
İstesem de değişemiyom ya
Erkek değişmeyen Kadınsa değişmesi gereken tarafdır
Boş
@Meraklıveponçik Dolu ispatlarım
Tamam İspatla
@Meraklıveponçik youtube.com/shorts/oAr3cYiWFiI?si=RaEZmADPBB7OBGX1
Gördüm gözlemledim araştırdım gerçektende hep bu oluyor. Bu arada Beta (ifadesi Hanımcı Efendi Erkek Modeli) Alfa (Maskülen yüksek seviye Çekici Erkek modeli)
Kimse için zorunlu değilsem değişmeyi sevmem öyle söyleyim
Fiziksel olarak hayır değişmem ama karakter olarak ödün verebilirim sevmediği değiştirebildigm davranışlarımi vs değiştiririm aşkoma feda olsun
Hayie asla degismem beni oldugum gibi sevmesi icin ugrasirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?