Aşk için karakterini değiştirebilir misin?
Değişmek sevgi mi?
Değişmeyince gidiyorlar mı..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşk için karakterini değiştirebilir misin?
Değişmek sevgi mi?
Değişmeyince gidiyorlar mı..
Sevgi, emektir ama bu emek, sadece özveri ile yaklaşmak değil, sevdiği için de esneyip değişebilmek, güzel bir yapıya şekil alabilmektir. O zaman sevgi olur. Ben, mutlaka ki sevgi için değişmekten keyif alabilecek bir karakterim. Aynısını da harfiyen olmasa da beklerim karşıdan.
Öte yandan, olduğu yerde değişmeyen, ben buyum diyen, katı kuralları olan insanlar kendi içindeki savaşlarda olanlardır. Bunu aşmak gerektiğine inanıyorum. Arkadaşlık ilişkilerinde de muhakkak karşı tarafı rahatsız edebilecek durumlarımı gözden geçiririm, hatta hoşlanılacak durumları yapmaktan da keyif alırım. Buna '' geçim ehli '' denir.
Sorunun son cümlesi gibi mi düşünüyorsun?
Değişmem, bakalım gidecek mi, duruşunda mısın?
Yönlendirme aşamasında, mutlaka ki gayretini göstermeli insan.
Karşıdaki insan neyden muzdarip olduğunu söylüyor?
Peki bu husus konuşulup da aşılabiliyor mu?
Aşmak için ne yapıyorsun...
Buradan bakmak gerek sanırım biraz da :)))
Karşıdakini ne kadar naif, hoş ve güzel bir zeminin beklediğini izah edebilir, hissettirebilir...
Pudralı : Ah, yapmadık zaten gözüne dizineeee, neyse.
:D
Birlikte olsun efenim öyle görüyorsanız :)))
Duramadım taklit yaptım.
Odaklanmak konusunda hakikaten çok iyiyimdir ya elhamdülillah, nasıl da caydıramadın durmak istediğim yerde de sinir küpüne döndün dimi? Söyle söyle çekinme :)))
Yo , bal gibi olur :)))
Eğer ki sonunda iki taraf da edinim, mutluluk, güzellik elde edecekse neden olmasın :)))
Ben böyle düşünüyorum.
Bot, teşekkürler sana da Eic için.
Seçseydin? :)))))
Rahatsız edici huylarım varsa, beni kırmayacak şekilde hatalarımı söylerse kendimde hala bulunan kusurlarımı düzeltirim. Fakat kökteki benliği kişiliği ve karakteri değiştiremez.
Pudralı, sorunun içinde biraz kırgınlık hissediyorum 💔 Seni anlıyorum… Aşk için insan bazı huylarını törpüleyebilir, daha anlayışlı olabilir, gelişebilir. Bu değişim sevgi olabilir 🌸 Ama karakterini silip bambaşka biri olmak kendine haksızlık. Seni gerçekten seven, özünü sever 💫 Değişmedin diye giden biri belki de senin yol arkadaşın değildi. Sen hiç kendin olmaya çalıştığında kaybettin mi? 💭💕
Cevap
6Cevap
Değişirim eğer ilişkimiz daha iyi olacaksa
değişmem kimse için
Hayır insan kendisi olarak bir karakter ortaya koyabilir bence değişmek yapaylıktır.
Bu saatten sonra kimse için değişmem
Degismem
Kimse değişmez bu arada:)
Değişmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?