Benim iki yıllık bı iliskim var. Ciddi olarak düşünüyorduk. Ailesiyle de tanıştım. erkek arkadaşım çevresine karşı çok iyi merhametli yardımsever melek gibi güleç ama benim yanımda somurtkan depresif. maddi manevi sorunları vardi ona bağladı ben de ona bağladım ama hiç düzelmedi. İki defa büyük tartistik hakli olup olmaması önemli değil kufretti hakaret etti. Her durumda kendini haklı görür. Ozel günleri takmaz. Kötü gunlerimde hasta olduğumda öyle yanında olmaz ama kendisi kötü olduğunda ilgilenilmesini çok ister. Beni dinlemez öyle sadece kendinin dinlenilmesini ister. Fikirlerimi almayip özür diledigini de hiç hatırlamam. Kimi zaman eski kız arkadaşlarıyla karsilastirir beni. Surekli manipüle eder her şey de ben sucluyum ona gore. Yeri gelir çok iyi acindirir kendini. Kelimelerimi ona karşı seçiyorum. cunku kafasında kurup algı yapıp günlerce söylenip kusebiliyor trip atıyor aliniyor. psikolojik şiddetin dibini gördüm. fiziksel siddete meyilli öfke kontrolü yok fiziksel şiddete de yeltendigi zamanlar oldu bı iki defa ne yapacam. kendini vazgeçilmez de zannedip gitmeyeceğimi düşünüyor çok seviyorum ama çok yoruldum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen böyle toksik biriyle hayatını devam mı ettirecek sin ciddi ilişki düşünülmez olacağı varsa o ilişki zaten ciddiye dönüşür
Sadece toksit mi ben hasta olduğunu düşünüyorum çünkü hatırlıyorum aynı iş yerinde çalıştığımız ortak erkek kız arkadaşlarımızin yanında iki dakika oturdum diye bana sen kaşarsin cahilsin kardeşimsin namussuzsun kuş beyinlisin oran buran ayrı oynuyor sen kesin onlarla birlikte olmuşsun onlarla disarda gorusmussun dedi
Sadece toksit mi ben hasta olduğunu düşünüyorum çünkü hatırlıyorum aynı iş yerinde çalıştığımız ortak erkek kız arkadaşlarımızin yanında iki dakika oturdum diye bana sen kaşarsin cahilsin kardeşimsin namussuzsun kuş beyinlisin oran buran ayrı oynuyor sen kesin onlarla birlikte olmuşsun onlarla disarda gorusmussun dedi
Bunları söyleyen biriyle niye hayla birliktesin saygın mı yok kendine
Başka şeyler de hatırlıyorum doğum günüm oldu hatırlamadi üstüne hatirlattigimda başlarım sana da doğum gününe de dedi bı gün sadece sıkıntımı anlattım ablamla tartıştım dedim ben ablan olsam saçını başını yolarim dedi
Senin kendine saygın yok
Yok zaten ezmesine hep izin verdim aslında daha önce ayrıldım duzelecem dedi bı hafta sonra yine aynı oldu
Ne düzelmesi ya. d hakketmişsin gram saygın yok kendine
Doğru diyorsun zaten artık yoruldum mutlu değilim tükendim dediğimde yürü git o zaman derdi niye böyle davraniyorsun dediğimde iyi ediyorum diyordu ne bileyim çok acıdım acindirdi çok iyi manipüle ediyordu ama artık soğudum ondan hasta olduğunu psikopat olduğunu evlilim adamı olmadığıni anladim
Narsist biri gibi duruyor pek fayda gelmez öylesinden.
Sadece narsistpik değil hasta olduğunu düşünüyorum çünkü hatırlıyorum aynı iş yerinde çalıştığımız ortak erkek kız arkadaşlarımızin yanında iki dakika oturdum diye bana sen kaşarsin cahilsin kardeşimsin namussuzsun kuş beyinlisin oran buran ayrı oynuyor sen kesin onlarla birlikte olmuşsun onlarla disarda gorusmussun dedi bı insanın sorunları ne derece olursa olsun böyle olabilir mi
Sorun sensin Geçimsiz birisin kendini düzelt yoksa ayrıl çocuk kurtulsun senden çükütay
Nasıl geçimsiz biriyim anlamadim
Evlilik iyi birseydir bence fazla beklemeden evlenin
Nasıl bu kadar soruna rağmen mi
Sorunları yönetmek önemlidir güzel yonetirsen güzel olur
Peki bı insan sorunları ne olursa olsun bu derece olabilir mi çünkü hatırlıyorum aynı iş yerinde çalıştığımız ortak erkek kız arkadaşlarımızin yanında iki dakika oturdum diye bana sen kaşarsin namussuzsun kardeşimsin bacım kuş beyinlisin cahilsin oran buran ayrı oynuyor sen kesin onlarla dışarda gorusmussun evlerine gitmişsin birlikte olmuşsundur falan dedi
Diyen insan kimdir
Bu şekil gerici bir kafadan olan insan ile konuşup sorun çözmek çok zor
Evet doğum günüm oldu kutlamadi hatırlamadi hatırlattığımda da sana da başlarım doğum gününe de dedi bı kere sıkıntımı anlattım ona. ablamla tartıştım dedim. bana ben ablan olsam senin saçını başını yolardim dedi mutlu değilim yoruluyirum tukeniyorum dediğimde yürü git o zaman derdi niye böyle davraniyorsun dediğimde iyi ediyorum diyordu
Peki şimdi boşandınmi yoksa evliliğin devam ediyormu
Bahsettiğim kişi Erkek arkadaşım yani sevgilim yani. evli değilim
İyi güzel yanıda bu ya
En azından iş işten gecmemis tabi eğer gerçekten iş işten gecmediyse
Evet nasıl yani iş işten geçmedi öyle
O zaman senin için iyi bu durum
Odun gibi birine kendini mahkum etme
Gizliligini açıp takip atarmisin lutfen
Yol ver
Değil mi bişey soracam hasta olduğunu düşünüyorum çünkü hatırlıyorum aynı iş yerinde çalıştığımız ortak erkek kız arkadaşlarımızin yanında iki dakika oturdum diye bana sen kaşarsin cahilsin kardeşimsin namussuzsun kuş beyinlisin oran buran ayrı oynuyor sen kesin onlarla birlikte olmuşsun onlarla disarda gorusmussun dedi. bi insan sorunları ne olursa olsun bu derece olabilir mi
Onu boş ver sen