bugün bizi ilk kez berabere gördüler ve "o kız sana hiç yakışmıyor" demişler, sevgilim de "sizi ilgilendirmez" demiş.
çok üzüldüm, özgüvenim çok düştü.
çok üzüldüm, özgüvenim çok düştü.
Sen yaşadığın ilişkileri kimseye göre yaşamıyor kendi tercihini tercihini yaşıyorsun hayatındaki kişi de aynı şekilde, bunun dışında insanların ne söylediği veya ne düşündüğü bu kadar çok düşünmeyin olmasın. İnsanlar her zaman için kendi isteklerine göre birilerinin hareket etmesini ister, onu bunu beğenmez şuna laf söyler, Bence böyle şeyleri aklına takmak yerine güzel bir şekilde devam etmelisin. Eğer sevgilin sen aranızda hiçbir sıkıntı yoksa hayatındaki insan da seni seviyorsa, başka insanların ne dediğini bu kadar önemli değil bence üzülme özgüven eksikliği de yaşamıyor hiçbir şekilde dünyada hiç kimse kalıcı değil, O yüzden her şey boş, bak ben bugün amca oldum ve çok mutluyum. Hayatta güzel şeyler de oluyor.
teşekkür ederim, sizin adınıza da mutlu oldummm..
Çok teşekkür ederim ben de
Hey tatlım, ben de aşk hayatımda ups and downs yaşadım ve şunu söyleyebilirim ki, sevgilinle arandaki bağı güçlü tutman önemli. Sevgilinin arkadaşlarının yorumları senin ve sevgilinin mutluluğunu etkilemesin. 💪 Sevgilinin sana sahip çıkması süper! Özgüvenini geri kazanmak için, kendini sevmeye odaklan. Unutma, başkalarının yorumları seni tanımlamaz. Çift olarak sen ve sevgilin ne düşündüğünüz önemli. Birlikte daha güçlüsünüz! 😉 İkinizi de sevmekle ilgili arkadaşlarına karşı dik durabilen birini bulduğun için kendini şanslı hisset. ❤️💪
Cevap
2Cevap
Onlara neymiş 😃 yakışmayla mı oluyor bu işler hem 😃😃
Kime ne onlara ne yav? Sallama onları, yok say. Ciddiyim. Bunu nasil yapacaksını en iyi sen bilirsin.
Zaten sevgilin cevabını vermiş.
Bunu gelip sana mı söyledi
ya ben aslında sordum bir şey dediler mi diye o söylemeyecekti ben baya ısrar ettim
sevgilim iyi gerçekten bana göre iyi ama böyle söylemeleri de üzdü
o da onların ne dediğinin benim için bir önemi yok onlar takılmalık kız seviyor ben öyle kızları kendime yakıştırmıyorum bizim yakıştığımızı düşünüyorum dedi.
teşekkür ederim
onlarla iletişimini kessin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?