Reddedildim öz güvenim çok düşük, ne yapacağım?

Merhabalar ilk sorum. Hayatımda ilk kez birine bu kadar fena aşık oldum. Çok az tanıyorum kendisini. İnsan tanımadığına aşık olur mu çok saçma ama oldum işte. Kendisiyle bir iş ortamında tanıştık. Kısa süreli bir işti. Hareketlerimle ilgimi belli ettim. Son gün itiraf da edecektim. Ama cesaret edemedim. Fakeden yazdım anlattım her şeyi. Saçmaydı ama biraz da tanımak istedim. Mantıklı hareket edebildiğim bir dönem değildi zaten. İlk başta çok ilgili davrandı beni merak ettiğini tanımak istediğini söyleyip durdu. Sonra anladı bence ben olduğumu. Bilmiyorum kim olduğunu ama iş yerinden biriyle bir şey olamaz dedi. Saçma olan iş yerinin kapanmasına birkaç gün kalmıştı. Şu an kapalı artık birlikte çalışmıyoruz ve ben yaşadığım şehre döndüm. Dış görünüşümle ilgili özgüvenim çok düşük. O benden daha iyiydi bence. Ben onun dış görünüşünden değil genel hareketlerinden tarzından konışmasından hoşlanmıştım. O beni beğenmedi diye düşünüyorum. Keşke daha güzel olaydım da sevseydi beni diyorım içimden. Daha güzel olsaydım da onu severdim. Moralim çok bozuk, dış görünüşüm iyi olmadığı için sevgiyi hak etmediğimi düşünüyorum. Som zamanlarda aynaya bakmaya bile cesaretim yok.
Reddedildim öz güvenim çok düşük, ne yapacağım?