Eski sevgilimle tekrar konuşmaya başladık ama sevgili değiliz, tekrar ciddi ilişki düşünsün istiyorum?

Eski sevgilimle tekrar görüşüyoruz o bana iki şans vermişti ikisini de kırdım. Bu sefer bana şans vermesi zor görünüyor bayağı ama buluşmaya başladık. Son bir buluşma diye çağırdım ama sonra ben mesaj atınca hal hatır sorma safhasında kendisi tekrar buluşur muyuz dedi. Bazen yakınlaşma oluyor ama bir objeye dönüşmek istemiyorum, sevgili olmadan nasıl olsa istediğim gibi bu kızı kullanırım diye düşünmesini de istemiyorum. bu yüzden ona önceki sevgililiğimizde yapmadığımız jestleri yaparak yeni birine aşık olur gibi bana tekrar aşık olmasını istiyorum. Kemençe çalmayı seven bir erkek, arabasını da çok seviyor ve araba modellerini takip ediyor. Mekanik zekası çok kuvvetli tamirat işlerinde iyi. Onun hayatında her konuda iz bırakmak ve hep yanında olmak isteyeceği kız olmak istiyorum. Kahkahalar atmak, komik şeyler anlatmak, neşeli bir kız olmak, zevk aldığı şeylerden bahsetmek dışında ne gibi özel tavsiyeler verebilirsiniz? Ve kaç görüşmeden sonra ciddi ilişki teklifini ortaya atmalıyım?
Eski sevgilimle tekrar konuşmaya başladık ama sevgili değiliz, tekrar ciddi ilişki düşünsün istiyorum?