Ayrıldığım sevgilimle tekrar konuşmaya başladık mesafeli bi şekilde. Bana beni istemediğini söylüyor yinede benimle konuşuyor. Dün canı sıkkındi bende diyecek bir şey bulamayinca gülümseme emojisi gönderdim yazmayı kesti bu sabahda bana canım sıkkın sen gülüyorsun dedi. Alındımı bu şimdi bana? Alındıysa seviyormudur hâlâ?
2 aydır ayrıyız uzun süreli ilişkimiz vardı
2 aydır ayrıyız uzun süreli ilişkimiz vardı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bas tekmeyi sen yine niye konusuyosun bak ben yaptım o hatayı aldattığı halde tekrar dönmesemde konuştum canım çok yandı sende yapma aynı hatayı
Canım yandı dediysem çok yakıyordu ister istemez bişeyler demese bile yaniyodu sanırım o halde oldugumuz ve bişey gelmediği için onun elinden bişeyler yapmadığı için canım yaniyodu onun çabalamaması yani sonrada zaten kızlı erkekli eğlence kulüplerine gitmiş o sıralar
Aldatma olmadi bizm aramizda. ayrılan ben oldum dönmek istedim. istemedi beni şu an zor oluyor onsuz daha yeni düzeltmeye çalışıyorum
En son canım yaniyo burada sen napıyosun dedim hakaretler falan ediyorduk birlikte değildik ama konusuyoduk sürekli tartisiyoduk ama kopamıyosunda öyle bi karmaşa içindeydim en son tamamen koptum bişey dedikten sonra
Unuttun mu peki? Bizimkisi 3 yıllık ilişkiydi bide baya ciddiydi evlilik olacakdı
İstemiyosa dönme zaten bırak o gelsin sen gidersen garanti gözüyle bakar ben ayrıldım ayrıldıktan sonra ters yaptım barışmak istedi konuşmak istedi yinede affetmedim ama aklım karıştığı için konuştum ve gerçekten umursamıyo
Çünkü seni elinde biliyo sen yazma ona bidaha bırak o yazsın onun yazmasını bekle
İlk oda çok çabaladı ağladı yüz vermedim bı sure sonra o gitti bıraktı. Sanmam geleceğini
Yok ama tabi hasarlari unutulamiyo mesela onun yüzünden kimseyi sevip hoşlanamiyorum artık
Çok kötü ya napcaksam böyle. Sevmesende unutamazsin ki
Bi şekilde uzak tut kendini bak o istemiyorum demiş sen yinede peşinden gitmişsin bırak naparsa yapsın kendine yazık etme acı cektirme belirsizlik insanı yorar
Bu çocuğun burcu ne bu arada
2 aydır böyle. Ben artk kendimi yavaş yavaş uzak tutayim ozaman
Tut tabi ne istediğini bilmeyen dengesizin biri bu belliki istemem yan cebime koy yapıyor madem istemiyo o zaman engellesin seninle irtibatı kessin tamamen
Ona bunları söyle bi bak tavırlarına hâlâ aynımı aynıysa bas tekmeyi gitsin
Olur. Telegramdan engellemis sadece çok saçma ama whatsapp duryor😂
Aklınca ona ulaş yaz diye açık kapı bırakıyor işte ulaş istiyo benim eski sevgilimle nerdeyse birebir aynı bi durum fakat ben engelleyip engeli kaldiriyodum oda o yüzden yazıyodu
Benimkisi ölse yazmaz ya öyle inatci
Sen yazma umursama yokmuş gibi davran bak nasıl yazıyo
Hareketleri seviyor gibi kapılmak istemediği için kendine iyilik yapıp geri çekilmeyi tercih ediyordur.
Bana sürekli soğuk davranıyor bazen hci cevap bile vermez. Eski konular acilinca aşırı sinirlenir. Sevmedigini söyler. Yinede seviyor olabilirmi?
Belki ona iyi gelmiyorsun kafa karışıklığı soru işaretleri arasında kalıyor olabilir
Bende bilemedm. Hani iyi gelmesem niye konuşuyor benimle. Sabahlari günaydın yazıyor 😅
O yüzden ekledim kafa karışıklığı diye düşündüğüm bir psikolojide ise iyi bir hâl değil
Yani kötüydü kendisi ben gördüğüm kadariyla içmeye başlamış bn yokken zarar bile vermis kendisine. Bana hep bi siniri var. Sence geçermi bu?
Ona bir sıcak bir soğuk yapıyormusun kelimelerinle iyi yaptığını söyleyen ama davranış olarak aksini gösteren bir durum mesela?
Ya aslında hep ilgilenmeye çalışıyorm o cevap vermeesede merak ediyorum iyi olmaya çalışıyorum. Şu 2 gündür biraz soğuk yapmış olabilirm ama normalde hep ilgileniyorum soğuk yapmıyorum alttan alıyorum
Bence açık açık konuşmak iyi olacaktır ikiniz için böyle susarak düşünmeye devam sadece sorular cevap bulamayınca başka boyutlar kesin böyledir imajları sevmiyor değer vermiyor vs konuşmak iyidir insanlar konuşarak anlaşır değil mi
Açık açık konussam sinirleniyor çok denedim oraya gelecem dedim yok dedi sinirlendi tekrar zamaninda yapsaydin diye
Zamanında) orada bir şey mi oldu yaptığı gözden kaçırdığın bir çaba olur
Yani işte eskiden hep gel derdi evlenelim falan derdi ben yok derdim. Ben yurt dışındayi oda Türkiye'ye taşınmami istedi ama ekonomi kötü olmaz gecinemeyiz dedim gelmedim. Gel gezelim dedi olmadi çünkü işlerim vardi onlara kizdi en son
Sorunun cevabı bunun içinde o zaman bir şey diyemiyorum ya geçmişe takılmış ya hâlâ seviyor ama tam anlamıyla samimi olamıyor yâda ne istediğini bilmiyor artık
Bende bilemedm ayrılali fazlada olmadi ama dedigin gibi.. bakalm ne olacak
Sen elinden geleni gerçekten yapıyorsan çokta düşmene gerek yok üzerine