Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer alfa karakterde bir erkekse, mutlu olursun. Sigma karakterli bir erkekse ve sen de çok fazla erkekle seks yapmamışsan yine mutlu olursun ama beta karakterli bir erkekse; bakire utangaç kız değilsen mutlu olamazsın. Daha detaylı şöyle izah edeyim ;
Kadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Alfa Özgüveni nasıl oluşur?
Alfayı alfa yapan, olabildikce erken tanıştığı zorluklar ve bu zorlukların üstünden gelmesi nedeniyle geliştirdikleri yüksek özgüvendir. Daha detaylı şöyle izah etmem gerekirse ; asıl alfalaşma lise evresinde başlar, üniversite okumak yerine fabrikada çalışıp usta başı olursan ve usta başı olana kadar da baya emek vermişsen; bu emek sana özgüven ve olgunluk veriyor. Ya da çocukluk yılların, bir dükkanı işletmekte geçmişse yine 20 lere geldiğinde ; özgüven , olgunluk ve karizma sahibi erkek oluyorsun.
Lakin sen mezun olup askerlikten dönene kadar =24 yaş diyelim. Bir zor işte çalışmayıp direk masa başı rahat işe başlarsan; Senin özgüvenin ve olgunluğunu elbet olmaz. Bu yüzden betalar, genelde eğitimli nüfusdur. Çünkü alfayı alfa yapan en önemli özellik , özgüven olup rahat büyüyen erkekde genelde böyle özgüven olmaz.
Bu yüzden nice üniversite mezunu kaliteli bayanları, Uzman Çavuşlar ve fabrika işçilerigötürmekte iken ; rahat büyüyen erkek hakim ve savcı olsa dahi, bir kadını yatağa atamaz. Evlenir , ancak böyle sadece eşiyle birlikte olur.. Bu arada usta başı ve uzman çavuşları, küçümsemiyorum. Hat dabu memlekete Sağlık mezunları hariç tüm üniversite mezunlarından , daha faydalı olmaktalar. En fazla karşılaştığım alfa örnekleri, askerler ve ustalar olduğundan; böyle örnek verdim.
Böylece yakışıklı erkek, özgüven sahibi değilse; kadına ulaşamaz. Ama özgüvenli, çirkin ve ağzı laf yapan serseri erkek çok rahat ulaşır. Bunun örnekleri, çok.
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; alfaların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır. Betaların, kavgacı ve piskopat olanları ise gamalardır. Kadınları aldattı diye; gamalar öldürüyor. Alfa erkek de öldürüyor ama alfa erkek genel de aldatılmaz. Aldatılanlar, hep beta..,
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
Red pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir. Böyle erkek olmayı beceremeyenlere karşı da seksi odak noktasından çıkarmaya uğraşıp dikkatlerini başka yönlere çekmeleri gerektiğinden bahseder. Böylece tecavüzleri , azaltıcı etkisi mevcuttur. Gerçekten Red Pilcilerden, sapık olmaz. Red pili benimsemeyen abazalar, sapık olur.
Yani Red pil sayesinde, kafaya takmamayı öğrendim. Kadınlara karşı da sevgim, baya azaldı. Eskiden her kadını, melek gibi görüp iyi davranıyordum. Bu yüzden de sömürmeye bakıyorlardı. Ama artık kadın düşmanı olmasam da kadınlara karşı şoğuğum.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet ilişkide bir kişinin karakterine odaklanmak önemlidir. Karakter bir ilişkideki temel unsurlardan biridir ve uzun vadede mutluluğun sağlanmasında büyük rol oynar. Bir kişinin dürüstlük, sadakat, anlayış, empati gibi olumlu karakter özellikleri ilişkiyi güçlendirir ve mutluluğu artırır. sadece karaktere odaklanmak yeterli olmayabilir. İlişkide uyum, iletişim, benzer değerler ve ilgi alanları gibi faktörler de önemlidir. Her ilişki farklıdır ve her bireyin ihtiyaçları farklıdır, bu yüzden kendi mutluluğunuz için hangi faktörlerin önemli olduğunu belirlemek önemlidir.
00 Yorumla
Karakteri evet çünkü karakterde merhamet, saygı, güzel ahlâk ve dürüstlük varsa bu kişiden zarar gelmez. Dikkatli seçmen gerekiyor bu kişileri sırf güzel diye alırsan hayatını zehir eder gün gelir güzelliği gider.
Çoğu insan güzelliğine, soyuna, parasına bakıyor hâlbuki önemli olan imanıdır. Gün gelir güzelliği gider, gün gelir parası gide soyu gider ama imanı gitmez bizzat yaşıyorum.00 Yorumla
+1 yılBir ilişkide mutluluğunuzun anahtarlarından biri karşınızdaki kişinin karakteridir, ancak ilişkilerde başka faktörler de önemlidir. Birinin karakteri, ilişkinin sağlamlığını ve uzun vadeli başarısını etkileyebilir, ancak ilişkide mutluluğunuzu belirleyen diğer faktörler de vardır.
Mutluluk, karşılıklı anlayış, iletişim, saygı ve uyum gibi çeşitli unsurlarla şekillenir. Bu nedenle, bir ilişkide sadece karşınızdaki kişinin karakterine odaklanmak yeterli değildir. Ayrıca duygusal bağ, tutku, paylaşılan değerler ve ilgi alanları gibi faktörler de ilişkinin başarısını ve sizin mutluluğunuzu etkiler.
Sonuç olarak, karakter önemlidir, ancak ilişkideki diğer dinamikleri de göz önünde bulundurarak mutluluğunuzu değerlendirmek önemlidir. Uyumlu ve sağlıklı bir ilişki için dengeli bir bakış açısı benimsemek önemlidir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Bunun cinsiyetle alakası olduğunu pek sanmıyorum. Bir ilişkide sadece karaktere bakarak ve buna dayalı ilişki yürütmeye çalışarak mutlu olunabileceğini düşünmüyorum. Dış görünüş, karakter, ahlak, merhamet ve daha bir çok unsur ilişkiyi yönlendirir ve ileriye taşır..
60 YorumlaYa olmuyor lanet olsun. 173 kendime göre birini bulamıyorum. Rüyamda artık dev gibi sevgimi görüyorum ya. Boyu boyuma birini buldum dedim evli çıktı. Hem bekar hem uzun boylu yok arkadaş bulamıyorum. Yabancı almak istemiyorum. Ama bir tek yabancı erkekler uzun ya. Cidden o kadar taktım ki kafama. Geçen gün rüyamda sevgilim 2 metreydi.
214 Yorumla- +1 yıl
sana kaç lazım boy olarak 2.02 uyarmı @mayisgly
- +1 yıl
sen bilirsin teklif var ısrar yok büyük iyidir ama aklında olsun 😊
- +1 yıl
O kadarda uzun degilsin aslinda ama bizim erkekler kisa oldugu icin bulamiyorsun hayatim benimde boyum 174 ve ben 190 asagsi erkek istemem biz basketbolculara gidelim bence😂
- +1 yıl
burada anlatacak değilim tabiki @mayisgly
- +1 yıl
Buyursunlar
- +1 yıl
Alternatif arayışı devam yani 👏 @mayisgly
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer görüntüyü pek de önemsemeyen biriysen ve karşındakine kişiliği sayesinde cinsel çekim hissedebileceksen veya ikiniz de aseksüelseniz evet mümkün.
Fakat gelecekteki partnerini bu kritere göre seçersen ama o aseksüel değilse ve ona seksüel bir çekim hissetmezsen bu ona haksızlık olur.
Karakteri de görüntüsü de gayet iyi birçok kişi olduğunu düşünürsek, bu soruyu sorma sebebin nedir?03 Yorumla
Soran+1 yılKarakter olarak çok kötü eşler insanlar görüyoruz bir de gönül bu belli mi olur
- +1 yıl
Evet karaktere önem verilmeli, sonuçta yaşlanınca geriye karakter kalacak fakat görüntü de kişisel zevke uygun seçilmeli. En iyisi, görsellikte detaycı olmak yerine belli başlı şeylere öncelik vermen olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNe erkeğin ne kadının sadece karakteri mutluluğa sebep olmaz. İnsanın yapisidir uğur böceği ile fotoğraf çekilirken hamam böceğini terlikle kovalar... Dünyanın en yaksikkli ya da en güzel insanı olmayabilir ama gozunede hoş gelmeli. Yürek uyumu ten uyumu ikiside esastır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Hayir, bir insanin karakterinin iyi olması senin ruhuna iyi geleceği anlamina gelmez. Veyahut fiziksel görünümünü begenmiyosan, sadece karakteri iyi diye biriyle olmak bir zaman sonra sıkıcı gelebilir sana. Illaki bir ozelligine aşık olman gerekir diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılİlişkide beklenti önemlidir. Senin ve hiç kimsenin beklentisi sadece karakter olmadığına göre öyle bir durum söz konusu olamaz. Genel olarak karşındaki insanın tüm özelliklerine baktığında artısıyla eksisiyle birlikte net sonuca göre kanın ya ısınır ya ısınmaz bu şekilde isteyip istemediğine karar verirsin.
00 Yorumla
+1 yılSana etkileyici geliyor mu düşün bence. İlla yakışıklılık anlamında söylemiyorum. Tavrı, ses tonu veya konuşma tarzı, belki gülüşü vs vs. 10 kişiden 9 u beğenmese bile sana çekici gelen birinin karakteri de iyiyse süper. Ama sadece karakteri iyi diye bir ilişki nereye kadar gider bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılMutluluk tanımlamanıza göre değişir. Mutlu olmak hayattan ya da karşı taraftan beklentilerimizle ilgilidir. Beklediğiniz şey sağlam kararkterli birnadamsa evet mutlu olabilirsiniz. Ama beklediğiniz şey örnek veriyorum tutkulu bir aşksa sağlam karakter bunu örtemez. Kurtarır tek yanı sağlam karakterli birine tutkuyla aşık olmanızdır.
00 YorumlaBu sadece karakterle ilgili bir durum değil aynı zamanda vicdanlı olması da gerekir elbette karakter önemlidir, inancınız var mıdır bilmiyorum ama ben evleneceğim insanın haram helal boyutuna da dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. Aynı zamanda insan ilk görüşte bir hoşlandığı bir dış görünüşe de önem verir bu konuda kesin ve net olarak söylemeliyim ki, öncelikle dış görünüşe bakarsınız daha sonra karakterini beğenirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin 2. yılında hatta bazen de ilk yılında tipin değil de iyi geçinebiliyor olmanın daha önemli olduğunu anlıyor insanlar. Boşanma davaları hep bu yüzden açılıyor. Beğenip evleniyorlar, beraber yaşarken biri pasaklı oluyor diğeri titiz veya ailelere terbiyesizlik yapıyor taraflardan biri.
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki. Yanına yakışmadığını düşünmen ve sürekli bu yönde tepkiler alman illaki ilişkine bakışını etkileyecektir olumsuz anlamda. Güzellik yakışıklılık ve karakter bir bütün içerisinde olmalı tabi mükemmel olmak zorunda da değil. Her insanın kusuru ve özrü vardır😌
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olamazsın. Biz erkeklere laf söylersiniz ama esas siz kadınlar görsele önem verirsiniz. Sizin mantaliteniz erkeği değiştirmek üzerine kurulu.
Dışı istediğim gibi olsun da, karakterini, huyunu, suyunu ben değiştiririm nasıl olsa, yontarım onu diye düşünüyorsunuz.
00 YorumlaSadece buna bakarak mutlu olamazsın. İlişkide uyum, kafa dengi olmak ayni şeyleri sevmek yapmak bunlarda önemli etkendir.
01 Yorumla
+1 yılBence hayir. Gercekten harika biri olmali ki sadece karakterine sirilsiklam asik olasin ve gozun baska birsey gormesin. Bunun disinda zor.. Boyle biri de yoktur bence bu zamanda :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılValla şu KS de bile görüşlerime baksanız karakteri olan biri olduğumu anlarsınız ama sadece karaktere bakan kadına hiç denk gelmedim sosyal medyada bile yani bu sitede bile 🤔🤷🏻♂️
00 Yorumla
+1 yılOlamazsın. Onu sevip ona karşı istek duyman lazım. Benim de başıma gelmişti sırf karakteri düzgün diye denemek istemiştim ama yürümüyor duygu olmayınca
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sadece karakter yetersiz arada bir beğeni çekim vs olmalı yoksa arkadaşlıktan öteye umut yok.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek zorundasın
Karakter ya da maddi olanaklarla ancak kendini kandırıp mutlu numarası yaparsın.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTıpıne de bakılmaz karakterine de. Hepsı senı kandırmaca. Sadece çok eski bır varlık o. Hıcbır seyı benı kaldıramaz ne parası ne karakterı. Düşmem.
14 Yorumla
Soran+1 yılNeye bakacağız knk 🤣 tipe bakma karaktere bakma
Cevap sahibi+1 yılDedım ya kandırmaca her şey. Karakteri senı oyalamaktan ıbaret sadece. Özünde çok eslıler.
Soran+1 yılBende düşündüm bunu aldatılır mıyım diye 🥲🥲🥲
Cevap sahibi+1 yılMecburen faydacı olmak zorundayız aldatıyo her sanıye zaten yanlıs soruları soruyorsunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için ilk önce ten uyumu, çekim arzu var mı o kişiyle karşı diye bakarım sonra karakteri iyi olsun para pula çok önem vermem kimseye muhtaç etmicek kadar durumu olsun yeter.
213 Yorumla- +1 yıl
parayı sevmeyen bir kadın evlenebiliriz hemen bence yeterince karakterlisin 👏👏
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
hatta seni korumaya falan almamız lazım nazik davranmamız lazım sana iyi bakmamız lazım yeni nesillere örnek göstermemiz lazım 😂
Cevap sahibi+1 yılTamam yeter egomu tatmin ettin iyice 🤣
- +1 yıl
bence senin egon bile karakterin gibi mütevazıdır şahane ya yok böyle kadınlar artık ahhh ahhhh
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim Allah razı olsun ille vardır her kadın paragöz degildir heralde diye düşünüyorum
- +1 yıl
bana denk gelenler ilimi kemiğimi sömürdü Allah cezasını versin onların muhtaç kaldık şöyle mütevazı kadınlara 😍
- +1 yıl
Ten uyumunu nasıl anlarsın
Cevap sahibi+1 yılAllah cezasını versin felan diyorsun ama onlara o paraları yediren sensin? Ve eminimki karşılık olarak seni mutlu etmişlerdir. Yani böyle kadınlara para yedirmekten se evlenip ciddi ilişkin olup o kadına, cocuguna yedirseydin belkide böyle düşünmezdin.
- +1 yıl
yok yaaa vermeyenlerde oldu aralarında hiç öyle değil yani konu sadece seks de değil zaman kaybı çoğu maalesef
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Karakter meselesi ben fakir olsun demiyorum en azından evi olsun kimseye muhtaç olmicak kadar Bi gelirimiz olsun kafii çok şükür mutlu olayım o kişiyle daha ne isterim ki. Yeri gelir simit yeriz yeri gelir en lüks mekana gideriz. Sadece beni sevsin sadık olsun yeterdi...
- +1 yıl
Helal sana beee valla hayran oldum sana
Cevap sahibi+1 yılBenim gibisini de iyi birisi bulmaz maalesef. Kimse dengine düşmüyor artık diye düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılElbette güzellik önemli ama ne demişler yüzü güzele kırk günde doyarsında huyu güzele kırk yılda doyamazsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılSenin yaşlarında bu imkansız. Arkadas ortamında yakışıklı diye hava atma yaşlarında iken karakterine hayran kalamazsın sadece
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktere kimse bakmaz herkes dış görünüşe bakar. Dış görünüşü iyiyse karakterinin de iyi olduğunu varsayarlar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılKarakterin olduğu kadar dış görünüş , dış görünüş kadar karakterde önemli bence davul bile dengi dengine 😏
00 Yorumla karşı tarafın diğer unsurlarıda etkiliyo ama karaktere bakarak doğru bir hamle yapmış olursun çok üzülmezsin
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter çok geniş kapsamlı bir kelime gibi aslında. Yani sorunuza gelirsek olabilirsiniz büyük ihtimalle...
00 Yorumla
+1 yılHayır. Çok güzel bir karakteri olsa bile sana çekici gelen bir görüntüsü yoksa karakterinin etkisi de kaybolur. Uzun sürmez mutluluğun.
00 YorumlaKesinlikle! İlişkide karakter önemlidir, ancak sadece karaktere dayalı olarak mutlu olmanız garanti değildir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bu devirde güzellik en az 20-30 yıl sürüyor ama karakter cok kısa surede bozuluyor. O yuzden mutlaka dış görünüşe göre seçim yapmalısınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılKarakter sizin için cüzdan bence çünkü parası olmayan erkeği annesi sever dediler siz de onlara meze ettiniz bizi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkideki sevgi diliniz ve gösterme davranışınız ayrıca düşünceleriniz hayata bakış açınız birbirini destekliyorsa mutlu oluyorsun
00 Yorumla Hayır siz mutlu olmuyosunuz sizin için illa sert mizaçlı olması gerek çünkü sadece o tipleri yakışıklı buluyosunuz
00 Yorumla
+1 yılerkek karakterini saklar bukalemun gibi oldukları için karakterini anlaman zaman alır o yüzden direk dışına bak zaten kötü olanda tipine yansır
00 Yorumla
+1 yılİlişkinin türüne ve boyutuna göre değişir. Ama bana göre uzun vadede maddiyat, dış görünüş ve karakter belirleyici olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Önce kabul kriterlerine uygun bir fiziki beğeniye sahip olması lazım senin açından. Iyi insan olmak birliktelik için yetmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılBu sana bağlı karakteri yeterli geliyor diğer şeyler önemsiz geliyorsa olabilir
10 Yorumla Mutluluğun ilişkide bir çok etkili faktörü var ve her ilişkinin dinamiği farklıdır.
00 YorumlaAslında evet tabi görünüşü seni rahatsız edecek boyutta değilse.
10 Yorumla
+1 yılHayır. Cinsellik yaşayamam şahsen beğenmediğim erkekle
01 YorumlaOnun ilişki olması için zaten erkeğin karakterli olması gerekiyor⭐️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılHayır olamazsın hipergamin buna izin vermez 😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni etkilediyse elbette olur ama onu beğenmende gerekir. Bir şekilde çekim olması lazım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olmuyor hayır dış görünüşü aradaki çekim de önemli.
00 Yorumla
+1 yılSen mutlu değilsen, en mükemmel erkeğe de rastlasan mutlu olmakta zorlanırsın 🌸
00 Yorumla
+1 yılKarakter önemli ama mutlu olmak için ilgi sevgi şart
00 Yorumla
+1 yılArzulamagin kişiyle kanka kanka takilirsin sadece..
00 YorumlaEvet parası olması bir şey değiştirmez seni aldattıktan sonra
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Mutlu olursun ama mutluluğu hisseder misin bilmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yıltutkuyla öpüşemediğim kişinin karakteri iyi olsa napim? çekim yoksa bitmiştir.
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılHem karakter hem fizik hemde ten uyumu olmalı bence 😘😘😘
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. İlk tanışmada tip önemli, karakterini tanıdıkça dış görünüşünün önemi azalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka insanların görüşlerine göre değerlendirirsen Hayır Ama kendi gözünle bakar Şayet karakteri iyi ise Ve bunları görürsen evet
00 Yorumla
+1 yılDış görünüşte önce kişilik gelmeli elbette ama tek bununla çok mutlu olunabileceğini sanmıyorum
Bahsettiğim çok yakışıklı olması da değil senin içine sinecek bir dış görünüşe sahip olması yeterli
00 Yorumla
+1 yılAdamlıkta eline su dökemezlerse bulduysan öyle birini malına mülküne tipine bakma kızım delikanlı olan aşkında kararlı olan napar eder yar dediğini başına taç yapar gönlüne sultan eder rezil edip süründürmez icabında kendisi aç açık bile gezse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKısacası kendi çevrenin gazına gelmezsen mutlu olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı arzuları yaşatacak özellikler taşıyan biri olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılben baktım, mutlu olamadım. digerlerine basarılar.
00 YorumlaSana olan davranışlarına falan bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bağlı karekter önemlidir. En önemlisi güvendir,,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar badboyların herşeyiyle mutlu olur iyi adamların herşeyinden nefret eder.
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat