2.5 senelik sevgilim benim için, doğru kişi mi anlayamıyorum?

Biz üniversite 1 de tanıştık şimdi 3üz. 1. sınıftayken sevg olduk o sene benimle epey ilgilendi cinsel açıdan o kadar etkilenmesem de yakışıklı ve eğlenceli biriydi. Sevgililiği arkadaş gibi olanlardandık. Ama sonrasında sevgilimin ilgisi daha çok oyunlara kaydı. Zaten hep lolcü felanmış yani şu bilgiyara oturup 10 saat kalkmayanlardan ben bunu bilmeden sevgili olmuştum. Pek memnun olmasam da ve ilişkide onun olgundan ziyade küçük kardeşim gibi takılmaya başladığını fark etsem de ilişkimi ziyan etmek istemedim her güzelin kusuru olur diyip kabul ettim hatta aynı eve çıktık bu süreçte 2. sınıfta. Beni bi tık kısıtlamaya başladı arkadaşlarıma gitmeme izin veriyordu ama o bırakıp o alıyordu kafama göre izinsiz dışarı çıkmamı istemiyordu ne kadar özgürlüğüme düşkün de olsam sevdiğime bu konuda tolerasyon gösterdim. Arkadaşlarıma gittiğimde de her geldiğimde hiç oyın oynamadım evde sen olmadığından keyfim yerinde değildi seni bekledim ya da az oynadım felan diyordu. Ben oldupumda da oyın oynuyorsun tek kalıyorum ne farkı var dediğimde ama sen yanımda oluyorsun mutlu oluyorum diyor. Arkadaşlarımla tatil ve gezme planları yapıyorum söyleniyor tek gitmemi istemiyor onu da davet ediyoruz bazılarına ve yine söyleniyor parasının olmadığını söylüyor destek çıkacağımı diyorum yine de kabul etmiyor. Parası olduğundaysa yok ne gerek var evde rahat rahat oturuyoruz orada burada sürünelim mi yapıyor. Ben mesela şeyi hiç hatırlamam bir kafeye gittiğimizi bir arkdaşımız ister felan ortak arkadaş o zaman gideriz. Evde de bir muhabbetimiz olmaz. Hayalimde ne yaşamak varsa hiçbirini yaşatmadı. Beni düşünür hatta ince düşüncelidir ama asla benim gibi olmadı bu 3 senelik ilişkide tatil yaptıpımızı hatırlamıyorum başbaşa bilgisaysrsız yere götüremiyorum. çocuk gibi canı sıkılıyor ev diye tutturuyor resmen. Ben de çok çıkarsam söylenmeye başlıyor istemiyor onun gibi evde oturayım istiyor ve ben bomboş evde oturunca sıkılıyorum. Bilmiyorum bu ilişki nereye gidiyor anlamıyorum.
2.5 senelik sevgilim benim için, doğru kişi mi anlayamıyorum?