sizi ölümüne seven bir kadın olsaydı kendi canından vazgeçme pahasına seven bir kadın olsaydı ona bir şans verir miydiniz?

sizi ölümüne seven bir kadın olsaydı kendi canından vazgeçme pahasına seven bir kadın olsaydı ona bir şans verir miydiniz?
Züleyha'nın duası,
Gevher Hatun'un Hz. Mevlâna'ya yazdığı mektubu,
Mümine Kadınlar kitabı,
Hz Fatıma'nın Hz. Ali'ye olan aşkı vs. bunları defalarca okuyup paylaşıp ağlamışımdır.
Günümüzde böyle bir şey mümkün mü? Gösteriş için sevgili derdine düşmüşler zinayı aşk sanıyorlar. Tırnağı olamazlar onların.
Yusuf olmak yetmiyor, yakışıklılık, para, ev, araba, iyi iş, iyi maaş, limitsiz kredi kartı lazım bunlara. Gerçek Züleyha varsa, ben yeminle kuyularda Yusuf misali aç susuz bitab düşmeye razıyım...
Not; Dövmeli dekolte profili koyup nerde öyle Yusuflar diyenlere, Züleyha kapalı ve namaz kılan biriydi.
Cevap
14Cevap
Beni kimse sevmeyeceği için düşünmeme gerek yok.. öyle seven var mı ki. para ve görünüş sever herkes sadece
@Barış_LonelyForever öyle düşünme benim bunca param var İstanbul etiler'de oturuyorum 5 tane dil biliyorum ama mutlu muyum hayır en iyi eğitimi aldım ama mutlu muyum hayır mutlu olmayı o kadar çok isterdim ki ama kalbim mühürledim sevdiğim sadece tek bir kişi vardı o da beni sevmiyor
Vermem, Aysel git başımdan ben sana göre değilim.
Aysel kim
Atillâ İlhan şiirindeki Aysel bu asjsj Kösem Sultanlar nasıllar
Mezarında kemikleri sızlıyordur Kösem Sultan'ın
Öncesinde hayatımı karartacak züleyha gibi bir kadını ben tercih etmezdim.
Vermez olur muyum nerde öyle Sevgi ve sevgili
Beni kusurlarımla eksiklerimle gerçekten seven bir kadın olsaydı karşılık verirdim ama maalesef hayatımda hiç sevilmedim bu yaştan sonra da zor gibi
Öyle seven bir insan yok gibi günümüzde ama evet seviyorsam tabii verirdim.
Züleyha zalimlerdendi. Sonradan kendine geldi ve iyilerden olmayı diledi.
Kızlar zengin erkek görünce bile aldatıyor, nerde can verecek kadar seven kadın
ÖYLE BİR KADIN YOK günümüzde Züleyhaya gelirsek Hz, Yusuf İnsanlık Tarihinde Yaşamış En Yakışıklı adam Kadınlara El kestiren şoka sokan bir Erkek Öylede bir Erkek de olmadığına göre
Takıntı oluyor bu biraz
Tanımadan bir şey diyemem
Keşke olayı araştırsaydın öncesinde.
Sevmek değil kölelik bu
Bu sitedekiler sevgi istemiyor kuzum
Ben bu sınavı kaybettim hz yusuf kazandi 😭
Züleyha Hz. Yusuf'u dış görünüşü için sevdi
Nerde öyle kadınlar :) varsa beni bulsun
Yok öyle bir kadın
Hayır
çok mutlu olurdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?