Aşk İlişkileri Kendisine kendiniz haricindeki tüm karşı cinsleri hediye edip firar edesiniz gelen sevgiliniz oldu mu? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor #SelamGençlik 🍀🍀O kadar sevmiyorsunuz ki kendiniz hariç tüm hemcinsleri kendisine hediye edesiniz geldi mi?#EnDoğruÂnda ❤️❤️#TubaSueda 🍀🍀#AşklaBaşla ❤️❤️ Kendisine kendiniz haricindeki tüm karşı cinsleri hediye edip firar edesiniz gelen sevgiliniz oldu mu? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Sevmediğim biri sevgilim olamaz ki. Bırak sevgili olmayı arkadaş bile olmam. Kendim haricindeki diğer kişileri sevgilim dışındaki kişilere hediye eder geçerim. 1 2 Yorumla ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl Teşekkürler... tuba-sueda +1 yıl Ricalar
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl zaten bu durumda değilse sevgilim olamaz ki önemli olan bu şekilde olması 1 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevmediğim biriyle sevgili değil arkadaş bile olmam o yüzden öyle bir durum yaşamadım bir şey diyemiyorum. 1 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Eski sevgili zaten tüm diğer kadınlara bağışlanır 😅😂 1 0 Yorumla
HerİsmiAlmışsınız Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Öyle biri sevgilim olamaz ki zaten. Sevgilim deyip de böyle hissettiğim kimse olmadı. 1 0 Yorumla
yayeterbe Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Olmuştu. Artık aile arasında filmi gibi karıya kıxa gidin haşmet demiştim. 10 numara terkettim toxicc. 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Sevgilim değil ama flörtüm oldu 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar