AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Fazla kaptırma kendini içinde tekrardan birşeyler filizlenebilir
Cinsiyet farketmezsizin şöyle tipler tedavi görmeli
Seni okadar çok iyi anlıyorum ki. Buradaki sözlere takılma boş ver.
Evlimisin
Aldırmıyorum ya herkes yapar ama insanlar başkalarına karşı acımasız olur
Kağıt üstünde evet ama ayrı gibiyiz. Aramızda hiç bir şey kalmadı.
Neden başkasınımı seviyorsun
Eskidendi o aslında.
Benimle aynı durumu yaşadığını söylemişsin sende mi bakıyorsun ona
Bazen dışarıdan 😄içeri girmek için bir hesap açmadım
Anlamadım nasıl yani
Yani hesabı gizli olduğu için göremiyorsun takip etmeden
Fake hesap açabilirsin, bunun hesabı açık ama
Türk kadınlarının yüzde 90'ı gayri resmi olarak çok eşli hayat yaşıyor. Bu nedenle artık kimse evlenmiyor.
Keşke evlenmeseydin bak ben de seviyorum ama hayatıma gelecekleri henüz unutamadım diye almıyorum, ama senin bu yaptığın aldatmaya giriyor.
Hayatıma gelenleri onu unutamadım diye almıyorum* olacaktı.
Ben üstüme alınmıyorum yazdığınızı çünkü ben bakıyorum, önemli olan evlendikten sonra bakmamak. Ha bu arada bu kişiyi güçsüz yapmaz değil karaktersiz yapar.
Seninle istese bir kaç saatliğine gider takılır mıydın
Hayırdır çokmu merak ettin cevabını, herkesin aklı kötülükte, sadece meraktan bakıyorum
Senin aklın çok mu iyilikte acaba
Evet kötü niyetim yok
Evlisin ama eskisini takip için fake hesap açıp takibe alıyorsun cidden iyi niyetlisin
Niyetim ne mesela
Sen diyecen onu niyetini amacını
Merak
Neyi merak
İşte napıyor gibi
Başkasıyla yattığını devamlı görsen farklı kızlarla naparsın
Bende de öyle takıntılı bir kız vardı zorla yol verdim. Sende bakıyorsan da belli etme..
Nasıl anladın sen
Ne gibi
Bakıyorsan belli etme dedin nasıl anlıcak
Yazarsan anlar yazmadan anlayamaz zaten.
Sadece bakıyorsan onu seviyorsun sen bilmesen de ama bunun dönüşü yok bakmayı bırak eski eskide kaldı kendine saygın olsun ve eşinle ciddi ilişki içerisinde olduğunu unutma yapma.
Seviyor muyum
Evet ama Allah'a dua et
Görmek için mi
Etmediğimi sanma çok dua ettim
O ilişki bitmiştir kabullen çünkü artık evlisin neden evlendin o zaman?
duanı yanlış ediyorsun zina olur onla görüşmek istemen
Evlenirsem sokakta yakışıklı erkek görsem önüme eğerim başımı eşime saygımdan millet neler yapıyor be bunların değeri biliniyor işte
Helall bee
Öyle bir yazmıssınızki, sanki zina var burada, bizde başımızı eğiyoruz görünce birini, bu olay bambaşka bir şey
Zina ne alaka normalleştirdiniz herşeyi artık senin ne işin var eski sevgilinde gönlün onda olduğu için bakıyorsun ez iklıkten başka bir şey değil bu yazık eşine
Bence evlenip mutsuzbolan acaba başkası ile evli olsaydım nasıl olur diye aklından geçiren herkes yapıyordur ukaraim sadece düşünce de kalır da eyleme geçmez
Kızların çoğu tipsiz ve sorunlu. Bu devirde evlenilmez
Seni çok iyi anlıyorum içinde aşk mı nefret mi var belli değil alışkanlık ya da elinde olan bir şey değil aşkını gizle kalbinde yapacak bir şey yok maalesef bunun için
Senin durumundamı aynı, hissettiğim şeyleri nerden biliyorsun, aynı şeyleri yazmışsın
Çünkü aynı şeyleri yaşayan 2 kişi birbirini daha iyi bilir
Ve de anlama kabileliyeti yüksek olan kişi özellikle
Anlamayan insan sadece kötü konuşur sen yaptın der
Bi insan neden yaparsa yapsın kınanmaz asla başına gelmeden de ölmez ve senin yaptığın kötü bir şey değil resmine açıp bakıyorsun o zaman düşünmekte mi kötü hiç alakası yok seni ancak Rabbin anlar buralara gelip moralini bozma
Kalbinde gizle aşkını
Ve seni üzen kişiden uzak dur senin kıymetini bilene yönel hayatta senden değerli yok unutma
Ne gerek var kıyaslama sadece mutsuzluk doğurur. Elindeki mutlu olmayı bilen en doğru yere varır.
Ne güzel keşke başarabilse herkes
Merak 🤨 benden sonra mutlu mu diye bakma isteği! Kısaca ego 😂 merak etme bu aldatma sayılmaz ama kocan görürse eyvah eyvah 🫢
İşte ERKEK KADININ GEÇMİŞİNE NEDEN BAKAR ! Sorusunun cevabı
iletişime geç bi🤷♂️selam falan yaz. istiyosun belliki
Muhtemelen ilk ilişkin onlaydı ve bekaretini ona kaybettin bu yüzden sende yeri farklıdır ve unutamıyodundur ama eşinle daha iyi bir evliliğinin olmasını istiyorsan önüne bakman gerek.
Gayet normal, sen başkalarının olumsuz yorumlarına takılma. Tabii ki bakabilirsin yani.
eski sevgilinin prfoline bakabilirsin ki bu bile normal değil hadi diyelim baktın niye takip ediyorsun 😛 kocana yazık
Bi süre sonra sıkılırsın zaten çok düşünmemeye çalış eşinle mutlu olmanın yollarına bak birlikte daha güzel vakitler geçirmeye çalış
Evli degilim bende bakıyorum ama senin evli olduğun halde bakman o*pluktur
Evli olup bakınca ne oluyor anlamadım, bakmak , yazmak buluşmak değil, sende o zaman evlilik dışı ilişki yaşıyorsun nikahsız, evli olmadığın adama girip bakıyorsun bu mantığına bakarak öyle oluyor
Gerek duymuyorum onunla değil de başkasıyla evlenmişsem bitmiştir oda mazide kalmıştır
Aklımızda başkası yatagimizda başkası , helaliyle yatabiliyoz yaaa tabi
bu da aldatmaya girer kendini merak ettim diye aklamaya çalışma bence
Aklamaya çalışmak? Hiç öyle bir niyetim yok, kötü hakaretler ve bel altı sözlere karşı tabiki de bir cevabım oluyor, duygusal aldatma dense tamam ama çok kötü sözler söyleniyor bu doğru mu sence yorumlarda
unutamamışsın hala ama kocanın yerine koyup düşününce inan kötü hissedersin bu yaptıgınla düşünsene kocan eski sevgilisini sürekli stalklıyor ama sen bilmiyorsun
Kötü tabi iyi demiyorum
Bu kadınların içinde hep bişey var. Breaking Bad diye bi dizi vardı. Seni Walter White'ın karısı Skyler White'a benzettim.
Firsatin olursa buluşursun ama izlenim onu gosteriyor
Neden
Unutmadıgin sende iyi izlenimler bırakmış veya ona haksızlık ettiğini düşünüyorsun. Veya eşinde olmayıp onda olan bir şey wardi geçmişte. Takılı kalmışsınız belki çok küçük bir şey bile sizi ona çekebilir bir bakış bile yeterli
Hayır ya bir şey yapmam sadece merak benimki
Neyi merak ediyorsun ki öyleyse bilsen ne olacak bilmesen ne olacak mudahele etmedikten sonra
Merak
Merakin boş ama hicbir etkileşimde olmadiktan sonra. kisi güzel kardeşim bile olsa ne faydası olacak veya ne zararı sana
Ya işte kalbim bakmak istiyor be yapayım
Bence daha açık konuşman gerekiyor insan nedeni ve sebebi olmadan birini takib etmez kendini kandırma 😊😊😊
Sebebi seviyor olmam gibi
Yanı bir şey war çünkü dünya küçük emin ol birgün karsilasirsiniz
Şimdiye kadar karşılaşmadık, karşılaşacak gibi durmuyoruz
Onu bilemezsin. bir laf var bilirmisin. kirdigin kalbin sahibine iyi bak yolun muhakkak birgün ona düşecektir. benimde ayrildigim kız arkadaşlarım vardı ve hepside ewlendi ve emin ol biri hariç hepsi aradı sordu kimiyle arkadasligim hala dewam ediyor ama saygı çerçevesi altinda
Bu yorum ile onunla karşılaşma ihtimalimizin alakasını anlayamadım
O biri neden hariç?
Hani aranızdaki geçenleri bilmediğim için belki kalbini kırdıysan elbet kader sizi yüz yüze getirecektir dedim o yüzden. o aramayan birini öyle çok sewmistim ki düğünümüze 1 hafta kala ayrıldık o gitti başkasıyla ewlendi çoluk çocuğa karıştı yani kendimce çok büyük aşkımız wardi ama yanılmışım. bu saatten sonrada hangi yüzle beni arar bilmiyorum belki de mutlu bir hayatı wardir allah bozmasın ne diyim saygı duymaktan başka. onun kararı onun hayati
Ben kırmadım o kırdı ama karşılaşmıyoruz uzun zaman oldu
Ewet seni kırmış sende de ufak da olsa biraz acısı kalmış ama fuzuli bir durum takılma bunlara geçmişte kaldı arkana da bakma önüne bak derim erkek arkadasin varmış bir ilişki içerisindesiniz kendini ilişkine ada boswer o ne yapmış ne etmiş eden muhakkak layığını bulacaktır hee kötü de olmasın de allah mutlu etsin de önüne bak bence onun hakkında da konuşma onuda düşünme bilmem ne kadar doğru sizin icin
Evli değilim ama böyle yapmak istemezdim, eski sevgilimi kontrol ediyorsam eşime haksızlık olur
Eskiyle evleneydin o zaman medem takip ediyon
Eskisi ile ya çok iyi romatizm yaşadın ya da aleti büyük
Tamam ama hepimiz evli degiliz sorun bu, evliysen sana zahmet geçmişini sil
Evlendikten sonra bunu yapman doğru değil evlisin sen artık evlendikten sonra o işi bırak kocanı seviyor musun.
Senin gibi çok vardır.
Evlisin ve eskini stalklıyosun defol la.
Evet bunu yapan birtek sensin. Biz değiliz.
Bir şeyler hissediyor musun
Ölen bir yakınının resmini bakmak gibi bir şey
Ne kadar zamandır evlisin ayrılalı ne kadar olsun eski sevgilinden
1 senedir evliyim , 4 sene önce gördüm onu
Aşk evliliği mi?
Sevgi
Yani insan eskisini merak ediyor ancak sağlıklı olanı takip etmemek. Gördükçe içinde bir şeyler kalıyor
Eskisi evlenmiş mi
Hayır
Ben bir senedir evliyim o daha evlenmedi
Sence bunu bitek yapan senmisindir?
Hayır
Galiba sensin kendinle gurur duy bebişko 😄
?
Yakında iletişime geçer ve yakınlığınız başlar
Nasıl olacak o
Once mesaj aticaksin sonra konusmaya devam ediceksiniz arzuluycaksin istiyceksin. Onu dusunerek mastürbasyon yapicaksin ve sonrasinda canli canli yasiycaksin
Neden böyle bir şey yapıyorsun
Bilmiyorum
Yanlış yapıyorsun eşine yazık
Kimseye zarar verdiğim yok sadece bakıyorum
Ama yapıcak gibisin
Niye
Öyle işte tecrübe
Hayır zaten görmüyorum
tamam takip de etme
Bence herkes bakıyordur bir ben bakıyor olamam
İlla ki vardır da sonrası iyi olmuyor
Herkes aynı değil
Peki
Sayeniz de şaşırmıyorum artık..
Evlisin ne istiyorsun işine baksana
Seni anlıyorum ama bunu yapmaman lazım...
Bunu bende yapıyorum ki 😄
kocan duysa cok uzulur yapma ya
Bunun s ana zarari var esine degik bence
Saygısızlık 🙄 takıntılısiniz sanırım.
Yanindakinin ne işi var ya tatlım.
Normal degil unutamamıssın
Ne iğrenç bir insansın.
Umarım kocan da eski sevgilisine bakıyordur
Belki sende bakıyorsundur
Normal bir şey bu arada, nettilixte ağladınız aşk dizilerinden bile masum
Ben bakarim bekar bir insanim sonuçta😉
Evliysen bakma hala onun hayatı seni niye ilgilendiriyor