Güncellemeler
+1 yıl
Kendisini görünce bile midem bulanıyor öyle diyim kusasim geliyor. Canlı görsem kusarim embesil takip ediyor tek beni bir de. Biyografi ye güzel şeyler zaman alır dedik zaman güzel şeyleri aldı yazmış derdi ne ama yazmıyor yazarsa küfür edicem çok büyük hakaretler edicem onu bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Engelle. Bir şekilde sana ulaşıp duygusal boşluğundan yararlanıp ikna etmeyi deneyecek. Hem karısını hem de seni kullanıp gününü gün edecek.
İğrenç, midem bulanıyor adamdan ya engellicem de 6 ay boyunca hiç yazmadı biyografi ye güzel şeyler zaman alır dedik zaman güzel şeyleri aldı yazmış tek beni takıp ediyor derdi ne vallahi tiskiniyorum adamdan
Tiksiniyorsan vakit kaybetme! Zira ona bir şans verirsen ikna edici cümleler kuracak! Eğer ki duygusal boşluktaysan söyleyeceği her yalana inanırsın! Sonrası kızılca kıyamet!
Asla inanmam nefret ediyorum görünce bile kusma geliyor. Ortak tanıdıklarımız vardı onları bile engellerim onlarla bile bağimi kopardım bunla alakam. Olması. Diye yazsa küfür hakaret edicem rahatliycam
İşte bunun için hamle yapıp engellemesin. Kadınlar asla derler, küfür ederler ama aynı adama gidip aşık olurlar! Geçmişte başıma geldi.. İlk aşkımı isteyeme gelmişler. Koca karpuzu ortadan ikiye bölüp önlerine koymuş! Bana anlattı, hayatımda evleneceğim en son insan dedi... Şimdi onunla evli ve 3 çocuğu var... Demem o ki tavrını şimdi koy! Gevşek davranma! Erkekler yalanına yalan ekler ikna ederler!
Seni düşürüp s.. başka ne olcak karısını boşayıp seni mi alacak
Ay bende boşasin diyordum orsb çocuğu bu umudu nerden kapmis ben ortak tanıdıklarımızi bile sildim onla alakam kalmasın diye bu ne umudu gördü de takipte
Umut görmesine gerek yok ki onda şu an bir zamanlar sana sahip olmanın güveni var o sanıyor ki ömür boyu seni tavlayabilcek
Yedekte tutuyor demek ki olurda sıkılırsa eşinden çalacak kapısı olsun diye
Bilmiyorum çok garip hiç yazmadı takip ettiği sürece sadece beni takip ediyor bir de
Sevgilin var mı kontrolde iste
Seviyordur garibim uzaktan uzaktan
Ee ne diye evlendi ben tiskiniyorum ondan yemin ederim görsem canlı kusarim orsb çocuğu güzel şeyler zaman alır dedik zaman güzel şeyleri aldı yazmış biyografiye bir de ne lafı çakıyor bana
Engelle direk cvp vermene bile değmez bende ne saf düşünmüşüm 🤦🏻♂️
O sözde ne ima ediyor ki. Yazmasını bekliyorum küfür ve hakaret etmek iyi gelecek bana
Benim yerimede küfret öyleyse 😂
O sözde ne ima ediyor bu pislik sence
Embesil işte o sözden kendine pay biçmiş yürümüş sana seni tartmış acaba iş çıkar mı bana demiş
Bazısı böyledir yapacak bişey yok
Amaç ne yazmıyor da
mal aq engelle
Dimi takıntılı sapık ti zaten karısına acıdım bu pislikle nasıl evlendi yazsa ana avrat küfür edicem ağzına sicicam onu bekliyorum küfür etmm hakaret etmme lazim
unutamamjs seni karısına yazık bence engelle hic bela etme basına