Nişanlım eski sevgilisini fake hesaptan takip ediyor napmam gerekli?

Merahaba
2.5 senedir nişanlıyım ve nişanlımla 6ay önce bi ayrılık yaşadık kısa bir süre ve bu sürede başka birisiyle sevgili olduğunu öğrendim daha doğrusu yakaladım ve ayrıldığımız için bunu ileri sürdü kız yabancı buraya gelmiş burda tanışmışlar sonra kızla konuşmayı kestikten bi süre sonra tekrar bir şans istedi ve bir şans vermek istedim çünkü o kızı sevdiğini düşünmüyordum kendiside sadece beni unutmak için konuştuğunu söylemişti sonra ben kızı bir süre takip ettim kızda nişanlıymış ve barışmışlar hatta nişanlıma banıştığı nişanlısıyla öpüşürken video attı neyse şu an nişanlım askerde ve ben ve onun ailesi düğün hazırlığı yapıyoruz ama ben unutamadığım için kızı fake hesaptan takip ediyorum ve takipçilerinde bir hesap gördüm bakmak istedim şifremi unuttum yapınca nişanlımın e postası ve numarası çıktı tek takip ettiği hesap kızın hesabıydı ve resimlerini beğenmiş ve ben bunu bu saatte gördüm çok tükenmiş bir durumdayım ne yapıcağımı onunla ne konuşucağımğ ne diyeceğimi bilmiyorum tavsiye verirmisiniz.
Nişanlım eski sevgilisini fake hesaptan takip ediyor napmam gerekli?