Sevgilimle b irlikte olmuyoruz diye benden uzaklaşıyor gibi hissediyorum ortasını nasıl bulucamm?

Biraz saçma bir soru biliyorum ama sormak istedim

Bir süredir sevgiliyiz kendisi ilk sevgilim daha öncede il iski yaşamadım onunla da b irlikte olmayacağımi söylemiştim o da kabul etmişti ama Şu an yan yanayken vs duramıyoruz geçen gün baya bir yak ınlaştık sev istik üzerimi cikarticakken açıkçası korktum sadece lütfen yapma diyebildim o da geri çekildi zaten biraz yüzü düştü ama bozuntuya vermedi sarılıp uyuduk sonrasinda bana sen istemediğin sürece aramızda hiç bir şey olmicak merak etme pişman etmicrm seni tarzı şeyler söyledi ama şu an ekstra uzak duruyor bendens dkskdj öperken bile kendini böyle geri çekiyor gibi sordum ona niye böyle yapıyorsun diye cevap vermedi fakan en son ağzında lafı geveleye geveleye kendimi tutamiyorum dedi bir şey diyemedim çünkü bende aynı durumdayım aramızda aşırı bir cn sl gerilim var bunu nasıl minimuma indirebilirim
Benden 7 yaş büyük bide doğal olarak beklentilerimiz de farklı ama o sorun olmadığı söylüyor bilmiyorum nereye kadar bkyke gidicek çok çekiniyorum ne yapicam

18-25 yaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bide soğuk davranmakdan kastım davranışsal değil hala çok ilgili ve hassas ama sarılmıyor opmuyor gibi bişi oldu sdjsndn
Sevgilimle b irlikte olmuyoruz diye benden uzaklaşıyor gibi hissediyorum ortasını nasıl bulucamm?