Aşık olduğum kişi benden gittikçe uzaklaşıyor?

Yakın arkadaşıma aşık oldum, üniversite de aynı sınıftayız. Geçen yıl çok yakındık, aylarca sabahtan akşama kadar beraberdik ve onun da o zamanlar bana arkadaş olarak değer verdiğinden eminim. Fakat sevdiği bir kız vardı biliyordum, yine de engel olamadım kendime çok aşık oldum, kızla birlikte olması zaten imkansız bir şey sevgilisi var kızın ve istemiyor da onu. Benim hislerimi anlyınca gitgide uzaklaşmaya başladı benden ve kaldıramadım bunu defalarca sordum nedenini, o kızı unutmaya çalışıyorum ve baska kızlarla çıkabilirim bu yüzden yanımda olsan üzülürsün falan dedi. İstemiyorum konusmak dedi. Fakat bunları söylemesine rağmen ondan uzaklaşmayı göze alamadım hic, yine yine konuşmaya çalıştım. Simdi ise normal arkadaşız, birlikte baska insanlar olduğunda ancak bir araya gelebiliyoruz, okey oynamaya falan gidiyoruz bazen. Ve bunu beni rahatsız etmeye başladı, eskiden aramız çok çok iyiydi ve şu an en fazla okeye gidiyoruz ve sanki hiç tanışmamış kadar uzağız ben yanında bir şekilde olursam yine eskisi gibi yakınlaşabiliriz diye düşünüyordum fakat sanki böyle daha da uzaklaşıyoruz. Sizce bundan sonra nasıl olur yanında bu şekilde bulunduğumda daha da mı uzaklaşıcaz, sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Aşık olduğum kişi benden gittikçe uzaklaşıyor?