+1 yılKadının sevgisi erkek gibi değildir.
Her kadının cümlelerinin altında (erkek okumasını bilirse) erkek nefreti vardır.
Kadın karşısındaki erkeğin onu sevdiğini anladığı anda ondan soğur. Seven erkekle evlenir ama çocuk yapmak için ve kız arkadaşlarının gözünde statü kazanmak için.
Kadın güce hayran olur. Aşık olur demiyorum. Çünkü kadının doğası çok yönlü düşünür ve özünde bencildir, alıcıdır.
Kadın travma oluşturan erkeğe takıntılı olur. Ama onu da sevmez. Hatta bu travmaya kurban olduğu için kendini suçlar gizliden ama nefreti erkeğe kusar, erkeği suçlu budur.
Bu yüzden kadın efendi erkek isterim deyip tam zıttı erkeği sever.
Kadın sevdiğini söylüyor ve iyi niyetini muhafaza ediyorsa o erkeği kesinlikle sevmiyordur. Nietzsche nin dediği gibi "aşk ve nefretin yer almadığı bir oyunda kadın orta oyuncudur"
Bir kadın seninle çok uğraşıyorsa bağırıyor çağırıyorsa aslında senden nefret ettiği için bu ilişkide kalıyor. Bağırdığı kişi de değişemediği için kendisi, dolaylı olarak da ona bu travmayı yaşatan anne babasıdır.
Ama kadınların beyin yapılarına ihtiyacımız var. Bizi genelde kadınlar iyi büyütürler. Benim duygusal zekam yüksek olduğu için benim gibi erkekler de bir bebeği buyutebilir. Kadının çok yönlü olması onun iyi bir anne olacağı anlamına da gelmez.
Bir kadın sana tolerans gösteriyorsa muhtemelen sana soru da sormuyordur, yanında susup oturuyordur. İlgisi olan (travması olan) kadın asla susmaz. Bu ilgi saf ilgi değildir erkekteki gibi, nefret vardır o yüzden bağ kurar
13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yorumlamissin kardeşim herkesin okuyup bilgilenmesi lazim
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadın severse çok şans verir, daha az eleştirir. Ama bu da ilişki bittiğinde büyük bir yıpranmışlığı da , yorgunluğu da getirir. Aslında tek kisilik yaşamışım ilişkiyi dedirtir. Ben sevgi olsa da iki tarafın da yerine göre anlayış göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Hep bir taraf alttan alınca kaliteli bir ilişki çıkmıyor ortaya. Sonunda kimseye güvenememe, ya da yalnizliğı seçmek kaçınılmaz oluyor.. Kimsenin annesi değiliz her şeyi görmezden gelelim ya da sürekli pofpoflayalim birilerini.. İki taraf da olgun olmalı ve fedakar..
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru diyorsun😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞüphesiz, insan duygusal bir yaklaşım sergilediği zaman esneme payı da yükseliyor..
13 Yorumla- +1 yıl
Yani duygusalliktan yararlanılıyor
- +1 yıl
Net ve tek düze bir düşünce yapısından uzaklaşıyoruz, iki kişilik düşünmeye başlıyoruz ve olması gereken de bu zaten..
- +1 yıl
İşte olması gereken o ama olmayanda ne yazikki
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılTolerans falan yok bam bam bam...
19 Yorumla- +1 yıl
Acımam diyosun senden şunu beklerdim seni affediyorum ne yaparsan yap canım diye 😂😂😂 ama sende bu olmaz 😂
- +1 yıl
Hem senden şunu beklerdim diyosun, hem sende bu olmaz hangisi karar mı versen.:))
- +1 yıl
O beklentim ama biran o beklenti olmucani anladım o beklentim senden bu bam bam nasıl. oluyor 😂
- +1 yıl
Oluyor işte tersime denk gelmesin yeter ki.
- +1 yıl
Senin tersini az buçuk tahmin edebiliyorum 😂
- +1 yıl
Sen sadece tahmin yürütüyosun yaşayanlar ne halt yesin.:))
- +1 yıl
Yaşayan var yani 😂 sen nerdeydin bakım kaç gündur gerçi bende fazla yoktum
- +1 yıl
Hastaydım, hastaneyle falan uğraştım o yüzden yoktum
- +1 yıl
Geçmiş olsun neyin vardı
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bence öyle kadın sevdiği zaman anaç olur daha affedici olur ama duygusallıkla da ilgisi var her insan sevince affeder
11 Yorumla- +1 yıl
Çoğu insan affetmez ama sevse bile
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar hiçbir zaman öyle olmaz, kadınlar gerçekten seviyorsa sevdiği adamın şans verir ama ihanet aldatma kandırma gibi durumlar söz konusu olursa bir kadın hiçbir şekilde affetmez. Bazı şeyleri kadınları değerlendirirken biz de neler yapıyoruz diye düşünerek hareket etmek gerekiyor ve cinsiyet duygusal tepkileri belirlemez. Sevgi, hoşgörü ve affetme yetenekleri kişinin karakterine ve deneyimlerine bağlıdır, cinsiyete değil. Kadınlar genellikle duygusal olarak daha esnek olabilirler ancak bu herkes için geçerli değildir.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel ve doğru yazmışsın kardesim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl- Ne demiş Erkin baba sevince tüm insanlar bir başka aşık oldum galiba yavaştan… Sevgi kadını da erkeği de değişiyor yaani
111 Yorumla- +1 yıl
Yani sen sevince başkası olursun bak o kesin 😂
- +1 yıl
Aşk kadınıyım ben tabi 😂😂😂😂
- +1 yıl
Aşk kadını ama benim gibi yalnız 😂
- +1 yıl
Yalnız olduğumu da nereden çıkardın 😂😂
- +1 yıl
Bak sen ne ara biri oldu bakım olmadı bana şu an yalnlis yaptın hani yalnız kalıyorduk 😂😂
- +1 yıl
Kısmetim açıldı jajsjsjskskskd
- +1 yıl
Ciddi yani kapıda bekleyenler var diyosun 😂
- +1 yıl
Ooo ne doktorlar ne mühendisler hahahahajsjsjd
- +1 yıl
Bak sen kimmiş bunlar Ankaranin yağmurundami geldi bunlar tabi boylu poslu kız 😂
- +1 yıl
Sel getirdi ahahajajajsjdjdkfkflfl
- +1 yıl
Sel demekki getiriyomus kaç tane alıp geldi bu sel 😂😂
Ben tüm sevdiklerime affediciyimdir yani bir kişiye has değil bu özelliğimi seviyorum çünkü hata büyük değilse affedip sevmeye devam etmek daha kolay üç günlük dünyada yakınım olan birine kırgın ya da küs ayrılmak istemem herkes hata yapabilir onarabildiklerin kadar olgunlaşırsın
122 Yorumla- +1 yıl
Güzel söyledin ama bazı insanlar kuslugu tercih ediyor hadi onuda bıraktım diğerleride kalp kırmayı seviyor sadist gibi
- +1 yıl
Sende bayağı gönlü aciksin valla 😂 bende bazen kinciyim. misal birine gıcık oldum harbi dönüp birdaha bakmam ona 😂
- +1 yıl
Bak sen beni sevmiyosun ozaman 😂
- +1 yıl
Nasıl önermem eksikmis
- +1 yıl
Ben hep kinci değilim ama çok büyük yanlış yapıldıysa unutma 😌
- +1 yıl
Yani ve bunu bilerek. yapanlara hiç acımam hemde hiç 😌
- +1 yıl
Acımam 😂
- +1 yıl
Yok valla dolmadim sende beni illa dolduracan 😂
- +1 yıl
Kimle kavgaliyimki barışım 😂 ben konuşmadım birisiyle kolay kolay barışmam bak o kesin net neden biliyomusun onun saçma bir yanını görmüşümdür şizofreni halini görmüşümdür ya da saçma sapan kendini bir şey sandığını görmüşümdur
- +1 yıl
Umursamamakta onlar için ödül olur ama ne yazikki kimse benimle düşman olmak istemez 😂
- +1 yıl
Sen napiyosun nasılsın bakem
Kadının severken erkeğin karşısında çocuklaşması asıl kritik olay. Bu “sana güveniyorum ve sana her halimi açıyorum” demenin başka bir tatlı halidir. Beraberinde affedici de olabilir çünkü sevgiyle bir vicdan geliyor kadına. Erkekler, odunluk edip karşınızdaki kadının çocuksu hallerini yargılamayın. Bir kadın size o çocuğu gösteriyorsa farkında olun ki bu hayatta başınıza gelebilecek en güzel şeylerden biridir. Kıymet bilin
11 Yorumla- +1 yıl
Cok güzel yazmışsın kardesim çocuk ruhunu gösteren kadın özeldir
+1 yılseversem sevdiğim erkeğin hatalarına tolerans gösteririm ama birtakım büyük hatalar var mesela aldatması ilgisizlik saygısızlık bunları kesinlikle tahammül etmem gerek tekme arkaya basarım bana değer verecek benim ona değer verdiğim gibi
13 Yorumla- +1 yıl
Nasıl değer veriyorsun sen bakim
- +1 yıl
Değer vermek karşılıklı eğer onun gerçekten beni sevdiğini inanırsam onun için canımı hiçe sayarım gerekirse gururumdan vazgeçerim
- +1 yıl
Güzel yani birisini içten içe seviyosun
+1 yılHerkes sevdiğine daha toleranslı ve affedicidir kadını erkeği tabiiki yok.
33 Yorumla- +1 yıl
Biz erkekler biraz daha aziz gibi bu konularda kadınlar yufka yürekli affedici oluyor
- +1 yıl
Kadınları bilmem kendimi genelleyemem ama ben sevdiğime kıyamam kötülüğüne bile
- +1 yıl
Ozaman güzel seviyosun sen sevdiğinde peki en son sevdiğinde nasıldin
+1 yılSadece kadınlar değil, her insan eğer gerçekten seviyorsa belli kırmızı çizgileri dışında mutlaka esneklik gösterecektir..
13 Yorumla- +1 yıl
Gercek seven var mı peki kardeskm sana göre
- +1 yıl
sayıları oldukça az bana göre.. o yüzden etrafımızda gördüğümüz her seviyorum diyene inanmak iyimserlik olur..
- +1 yıl
Bencede her seviyorum türemiş bu aralar kardeşim cidden
Kadın olarak değerlendir meyelim de insan sevdiği zaman esnek oluyor haliyle aldatma ya da başka bişey olunca ne kadar severse sevsin herkes gider bu degişmez
271 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani herkes gider more sevendemi
- +1 yıl
Yani seven gider bence gitmez seven giderse sevgi birşeye yaramaz
- +1 yıl
Kadın var mı öyle kadin peki
- +1 yıl
Yanlışlar bol doğrulari nerden bulcan bakım
- +1 yıl
Öyle diyosun noldu hastane işleri
- +1 yıl
Nasıl yani sonuç ne tedavi olcak
- +1 yıl
Ee nasıl yani vermesi lazim
- +1 yıl
Yurt dışı neresi
- +1 yıl
Ozaman hemen oraya gitmelisin
- +1 yıl
Ne zaman haber gelcek peki
- +1 yıl
İnşallah güzel sonuclu. olur
- +1 yıl
Rabbim güzel eyler sen korkma
- +1 yıl
Zaten olgunsun ama kafana takmicaksin hicbirseyi
- +1 yıl
Yok ya insan her yaşta bişeyler ögreniyormuş hayatta daha çabuk kabulleniyosun bazı şeyleri kafanada takmıyorum hiç bişeyi eskisi kadar olsun diyorum bazı şeylere yaşamam gerekiyor du belkide tam bitti dedigin yerde mucize olcak diyorum mucizelere inancımı yitirmedim ben daha
- +1 yıl
Bence sen bana güven iyi olcaksin
- +1 yıl
Diğerleri peki
- +1 yıl
Dahadami kötüleştiler
- +1 yıl
Anlat bakim
- +1 yıl
Yok ya aldinmi peki haklarını geri
- +1 yıl
Peki evide aliyormusun en çok hangisi çıldırdı
- +1 yıl
Yok ya vay ne olaya gel
- +1 yıl
Bunlar niye böyle yaptı iyice azdilar
- +1 yıl
Vay be bunu hangisi söyledi peki hepsini al neyn varsa ne zaman alacaksın bunlari
- +1 yıl
Bak sen ozaman hepsini aldinmi sen hakkının onu söyle
- +1 yıl
Kalan ne peki bunlardan
- +1 yıl
Besiktastakini niye alamadın peki
- +1 yıl
Dava ne zaman peki
- +1 yıl
Hangi enişten Haziran'da özür diliyor affet beni diye
- +1 yıl
Ablanın haberi var mı
- +1 yıl
Ablan fenaymis ama Beşiktaş'ı al tam olsun bakım napcak
- +1 yıl
Seni öldürmek istemesinleer bunlar
- +1 yıl
Baban ne diyor bunlara
- +1 yıl
Anladım ablan demekki doymuyor yazık valla dünya malı ama bunu yapması ne kadar iğrenç bir durum
- +1 yıl
Savaşı kazandin bence
- +1 yıl
Olur olur sağlığın iyi olcak more bana güven
- +1 yıl
Hayırlısı more
- +1 yıl
Bende yatcam more sanada iyi geceler
Yoo daha hırçın oluyoruz. Soyle düşün ki sevmediğimiz, değer vermediğimiz birinin yaptığı bi yanlış çok da umurumuzda olmaz. verdigi hasar az olduğu için affeder ve uzaklaşırız. Takmayız. Ama seviyorsak ve kirildiysak tamir etmesi için gerçekten samimiyetine, ozrune inanmamız lazim. Çünkü sevdiğimizden beklemeyiz kırılmayı. Seven sevdiğine kıyamaz kafası. Hayal kırıklığı gibi bir durum oluyor neden ben de bilmiyorum. Ama çok kızınca zor affediyorum çünkü çok üzülüyorum onu biliyorum.
223 Yorumla- +1 yıl
Yani kızınca ben ben değilim diyosun seni kizdirmamak lazım
- +1 yıl
Bak sen limon kız seni 😂 sen bana benziyosun napcez 😂
- +1 yıl
Kitap guzelmi bilemem okumadım
- +1 yıl
Ne gibi eş geçildi söyle es geçmem
- +1 yıl
Benim gibi işini düşünüyorsun o açıdan
- +1 yıl
Peki seversen düşünürmusun
- +1 yıl
2 sene sonrasına ravdevu veriyorsun yani 😂
- +1 yıl
Yok 2 sene randevu diyosun ya görmedim sana niye yürüyeyim kimseye yurumem ben 😌
- +1 yıl
Dur senin hastaneye gelim ben seni tanımam için pembe bileklik tak 😂
- +1 yıl
Ozaman sarı lacivert tak 😂
- +1 yıl
Olur sen benim tanımam için sarı lacivertli Olcan 😂
- +1 yıl
Sarı. lavivert rüyalar iyi uykular rüyanda feneri gör 😂
+1 yılİnsanlar sevdiğine karşı öyle oluyor. Sevmediğine karşı olumsuz olur. Biri seni sevmesin ne yaparsan yap gözünde hep kötüsünde ama seviyorsa dünyanın kötüsü ol iiyisin
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun sen peki nasılsın sevdine karşı toleranslimi
Sadece kadın değil erkek için de geçerli.. seven insan her zaman haddinden fazla tolorans gösteriyor ama bu tabi iyi değil çünkü o tolorans iyi niyet o kişinin canını yakıyor
111 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru sonrasi sıkıntı oluyor sen hiç affettinmi üst üste
- +1 yıl
Doğru demekki bundan sonra sen kimseye taviz vermessin tecrübe etmişsin
- +1 yıl
Kaç sene sürdü bu acı tecrübe olayı
- +1 yıl
Anladım sağlık olsun ozaman el kız 😂
- +1 yıl
İsmin bende artık senin el kız güzel oldu 😌
- +1 yıl
☺️
+1 yılOlabilir ama bir o kadarda seven isanın kinide büyük olabilir bu tamamen yaşanan duruma bağlı olur. En büyük acımasızlığıda ondan görebilir isan
15 Yorumla- +1 yıl
Yani seven insan acımasız olabilir ama onu severek yapar sanırım
- +1 yıl
Nefret sevgiden daha yüksek bi duygudur 🙂
- +1 yıl
Yani aşklar nefretle başlar ama ona göre ☺️
- +1 yıl
Ürkütücü durumlar hjk
- +1 yıl
Yani ama iyi durumlar 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılOluyor elbette. Hele bir de ilkiysen bu doğrudur.
Kimi de terk edilme korkusu da yaşar. Zamanla gösterir her şeyi, samimiyeti, dürüstlüğü.
15 Yorumla- +1 yıl
Bencede ilki olunca daha güzel oluyor genelde
- +1 yıl
Bazı bordorline kadınlar da ''seni sevmiyorum ama sana ihtiyacım var'' kafasında olabiliyor. Zaman her şeyi ortaya çıkaracak.
- +1 yıl
Onlar bakma sen onlar baştan öyle yaparak kendini egolu goruyolar ama ne yazikki onlar daha önceden direk atiliyolar
- +1 yıl
Allah başa vermesin böylelerini aman aman.
- +1 yıl
Amin var görüyoruz.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunun cinsiyetle alakası yok seven insan sadece sevdiğine yenik düşüyor , çünkü seven insanda kaybetme korkusu oluyor oyuzden herşeye eyvallah diyor
19 Yorumla- +1 yıl
Cok doğru ama sanki kadınlar daha affedici oluyor gibi mavişim
- +1 yıl
Çünkü kadınlsr daha merhametli, duygusal yaratılışnıştır ve daha yapıcı bir kişiliğe sahiptir oyuzden
- +1 yıl
Yani bak sende çok merhametlisin onu soleyim
- +1 yıl
Nerden anladın canımcığım 🥰
- +1 yıl
Çünkü belli ediyosun kimseye kıyamıyorsun kalp kirmiyosun anlayislisin ben anlamayimda kim anlasin ☺️
- +1 yıl
Teşekkür ederim canımcığım 🙏🥰❤️ sen güzel baktığın için öyledir o
- +1 yıl
Yani kalite her zaman belli eder mavis biliyosun sende öylesin 🌹
- +1 yıl
Teşekkür ederim çok naziksin herzamanki gibi 🙏🙋🥰
- +1 yıl
Rica ederim o sizin nazikliginiz ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Kesinlikle doğru. İnan benim erkeklere ve hatalarına hiç tahammülüm yok. Erkekse hata yapmayacak bana horozlanmayacak🤨 ama sevince..🥺Kedi gibi oluyorum.
18 Yorumla- +1 yıl
Horozlaniuor erkek sen sevince kedi gibi oluyorsan horozlanir sana kalırsın 😂
- +1 yıl
Sevince çok sevdin oldumu peki
- +1 yıl
Sev tabi sevgisiz olmaz bu işler
- +1 yıl
Yani aşkta doğru insanı bulmak lazım ciddi güzel olur senin adına sevindim ☺️
+1 yılToleranslı affedici anlayışlı ilgili... ama aynı oranda gerçetken seven kadın bu hisleri bi anda kenara da atabilir sonrası cehennem...
11 Yorumla- +1 yıl
Sonrası nolur peki cehennem yani
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılSadece kadın değil erkekler de öyle. Sevgiyi pek anlamazsın belki ama sevilmemeyi anlamak çok kolaydır.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru ama sanki biraz kadınlar daha affedici gibi bu durumlarda
- +1 yıl
Evet sanırım daha duygusal varlıklar olduğumuz için
- +1 yıl
Evet bayağı duygusalsiniz ve sizin karar vermeniizde çok büyük etki oluyor
Bence de daha toleranslı oluyor. Ama karakter meselesi de diyebiliriz. Bu arada herkese tek tek cevap vermişsin 👏🏻
15 Yorumla- +1 yıl
Ben hep herkese tek tek cevap veririm sen peki affedicimisin
- +1 yıl
Ne gibi çizgiler peki
- +1 yıl
Sende hep birseyi kendine birakiyosun 😂
Evet bu doğru. Ama karşı taraf bu durumdan faydalandığını fark ettiği anda en acımasız biri haline dönüşür.
11 Yorumla- +1 yıl
Peki sen dönüşürmusun affettigin birinin bunu kullanmasına
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha fazla anlayış, daha fazla sabır.. suistimal edilmediği sürece tabiki, ve bir sınırı olduğu unutulmamalı..
19 Yorumla- +1 yıl
Misal senin için sınır nedir
- +1 yıl
Sabrın, anlayışın, tahammül seviyesinin,, herkesin belli bir yere kadar kaldıra bilecek gücü olduğunun, sınırı.. hatta sevginin bile sınırı var, ve hayatındaki insan “nasılsa seviyor, anlar, affeder” gibi vs benzer tarzda düşüncelerde hareket etmeye başladığı zmn, suistimal da oluyor.. o andan sonra da toleranslı affedici olmak.. hiçbiri kalmıyor geriye
- +1 yıl
Yani binevi suistimal etmesi insanı tiksindiriyor ama bana sorarsan bir insana ikinci şansı verdiğinde harbi kullanamıyor onun için vermemek lazim
- +1 yıl
İkinci şansı hangi hatadan sonra vereceğin çok önemli,, ve karşındaki insan hatasının ne kadar farkında, bir çabası var mı.. ama bazı hataların telafisi yok, olamaz da
- +1 yıl
Yani telafi ediyor hatayı ama gene yapıyor düşün bundan olur mu sence
- +1 yıl
Tek bir hata sadece ve 2-ci, ve sonrası olmaz zaten, kaybetmeyi göze alıyorsa, sorgulanacak bir şey kalmıyor geriye
- +1 yıl
Çoğu alıyor sonrası pişmanlık oluyor çoğunda ama güzel düşüncelerin senin beğendim bayağı bir sakın yapın var senin
- +1 yıl
Teşekkür ederim🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim
Sevince camdan bir kalbe sahip olduğumdan, en ufak sözde darmadağın olurum. Dolayısıyla tolerans gösterecek bir halim de kalmaz.
125 Yorumla- +1 yıl
Sevince peki güzel seviyomusun bakim
- +1 yıl
Bu arada mod olmuşsun hayırlı olsun 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim Kadir sjsjs
Ooo hem de nasıl, benim sevgim pırlanta değerinde 🧜 - +1 yıl
Bak sen Türkanim mod mod dedin bak oldun en sonunda 😂
- +1 yıl
Tam da vazgeçmiştim, teklif geldi. Artık kimseyle kavga etmiyorum. Geçen biri küfür etti. Bak yeminle sadece şikayet ettim. Sinirlerime hakim oluyorum artık sjsjs
- +1 yıl
Hadi olamazsan senide biliyorum olmazsan o gitti😂
- +1 yıl
Yok artık saldım ya. Canları cehenneme. Zaten şu sıralar sınav stresi bastı. Geçen bir deneme yaptım. 72 puan aldım. 70 alınca geçiyorsun. Anam sınırdan geçtim diye sen bi ağla bi ağla. Normalde 88, 96 falan alıyorum da
- +1 yıl
Sen ozaman derslere bakmiyomusun bu aralar hadi ben fazla yokum burada dersler önce Türkan
- +1 yıl
Yok, köpek gibi çalışıyorum valla. İlk defa 72 aldım. Acaba yorgunluktan mı oldu? 🙄
- +1 yıl
Sonraki testten 86 aldım, bunu da unutmayalım 🤓
- +1 yıl
Sınava kaç gün kaldı sen zekisin geçeceksin de heyecanlanma sadece 😌
- +1 yıl
Bu pazar gireceğim. 4 gün kalmış 😅
- +1 yıl
Az kalmış yuhh heyecan var mı 😂
- +1 yıl
Hem de nasıl, yerimde duramıyorum. Sanki ilk defa sınava gireceğim. Neyin heyecanıysa 🤭
- +1 yıl
Napcaz heyecanlanma sende risk unutturmak lazım ☺️
- +1 yıl
Kardeşim bir konuşma yaptı, rahatladım valla. 😅
- +1 yıl
Ne dedi bakım kardeşin 😂
- +1 yıl
Bir sürü şey söyledi. Üşendim yazmaya. Özetle sınavın çok kolay olacak, hiç korkma dedi.
- +1 yıl
Bencede hiç korkma sen geç sınavı sana şarkı solicem söz 😌
- +1 yıl
İnşallah 😌🙏🏻
- +1 yıl
Gectinde bana söyle geçtim de hemen aciklaniyormu bu sınav sonucu
- +1 yıl
29 Mayıs'ta açıklanacak ama cevaplar daha erkenden açıklanacağı için geçip veya kaldığımı az çok tahmin edebileceğim. Söylerim 😌🙏🏻
- +1 yıl
Sen kesin geçersin çok zekisin biliyosun değilmi
- +1 yıl
Zekiyim ve çalışkanım ama çok heyecan yapıyorum 🥺
- +1 yıl
Heyecanını yencez senin korkma girmeden once bişey yapmamız lazim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınları bilmem ama ben öyleyim sonu var mı bilmiyorum vazgeçmeyi bilmiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Bu sana sıkıntı olmuyormu peki
- +1 yıl
Elbet bi yerde pes edeceğim
- +1 yıl
Yani bence kendine zarar verirsin
+1 yılEvet bazı şeyleri görmezden gelebiliyoruz ama bu sadece kadınlarda geçerli değil bence
11 Yorumla- +1 yıl
Ama kadınlar biraz daha sanki affedici gibi
Herkes öyle oluyor kardeşim daha affedici , hassas yanaşıyor.
17 Yorumla- +1 yıl
Yani öyle kardeşim ama biraz sanki biz hemen affetmiyoruz kadınlar bizden daha affedici gibi
- +1 yıl
Doğru kardeşim senin keyfin nasıl
- +1 yıl
Valla benden de iyi bomba gibiyim kardeşim iyi olmana sevindim☺️
- +1 yıl
Ne demek kardeşim☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunun cinsiyetti yok malessef ki öyle olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Ama siz kadınlar daha bir affedicisiniz şimdi annelik duygusu diyelim
Toleranslı olur affedici değil çünkü bilir ki bir kez effedince bunun devamı gelir
15 Yorumla- +1 yıl
Zaten hep öyle olur bir kez affedilince devamı hep gelir
- +1 yıl
Doğanın kanunu acımasız oluyor demekki
- +1 yıl
Yani bilemeyiz
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kadın erkekten ziyade kişisel bireysel bir şey gibi daha çok 🤔
17 Yorumla- +1 yıl
Ama kadınlar daha affedici bana gore
- +1 yıl
Yani sizde annelik iç güdüsü var ondan dolayi bak doğru 😂
- +1 yıl
Senden güzel anne olur artık kısmet sana 😌
- +1 yıl
Rica ederim düşüncelerim 🌹
+1 yılBı kadın severse herşeye göz yumar ama erkekler seven kadınların değerini bilmez
11 Yorumla- +1 yıl
Genelde sevipte değer bilememek hepsine özgü bir şey
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle öyle olur. Affetmek, her şeyiyle kabul etmek de tolere etmek de her şey çok daha basit hale geliyor çünkü kıyamıyorsun ve sevince her şeyiyle bütün olarak seviyorsun. Hata da yapsa kızdırsa küstürse bile affetmek işten bile değil. Ailenizin yaptığı hataları nasıl çabucak affedebiliyor ve görmezden gelebiliyorsanız, ailem sonuçta diyip kabulleniyorsanız aynısı sevdiğiniz için de geçerli. O da aileniz oluyor çünkü artık.
17 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru peki yakın zamanda affettigin birisi oldumu
Cevap sahibi+1 yılBeni gerçek anlamda üzen ya da kıran biri yok hayatımda. Bana kıyamayan ama istemeden de olsa üzebilen biri var onun da her ne yaparsa canı sağolsun. Gönlümü almasını bilir ben de hemen unutur affederim.
- +1 yıl
Affedicisin ozaman hemen sen güzel bisey ama fazlası zarar
Cevap sahibi+1 yılHerkese hak ettiği kadar. Hayatımdan çıkarmasını da bilirim ama kimseye kin besleyip kendime o nefreti yük etmem. Yolumu ayırırım ama nötr duygularla. Konu sevdiğimse başka sadece fazlası zarar değil hak ediyor ki affediyorum :))
- +1 yıl
Sevdiğim için diyosun adamı harcarim bile diyosun bak bunu beğendim 😂
Cevap sahibi+1 yılSevilen böyle olunca seven napsın hakkıdır :))
- +1 yıl
Ne burcusun sen seven kadın 😌
+1 yılSevmək insanların zeka seviyelerini düşürüyor bencə.
121 Yorumla- +1 yıl
Neden peki sevmek zekayı dusurur
- +1 yıl
Sanki nöronları ölmüş gibi hareket etmeye başlıyor çünkü insan. Mantıklı düşünemiyor. Fazla affedici oluyor. Saçma yani.
- +1 yıl
Yani ama kadınlar erkeklerden daha affedici
- +1 yıl
Ben değilim.🥴
- +1 yıl
Sen affetmiyosun bak şimdi oğlakmisin sen 😂
- +1 yıl
Belki evət belki hayır.😸
- +1 yıl
Oğlaklar affetmez ona göre 😂
- +1 yıl
En oğlak benim!🦄
- +1 yıl
Benim ben ben 😂
- +1 yıl
Tamam sensin.🥴
- +1 yıl
Bak anlaştık benimle iddaya girme oğlak iki oğlak bir olursa inat olur 😌
- +1 yıl
Tamam şekerim, bu gecelik affediyorum seni (!)🐈
- +1 yıl
Bak sen o kedi ne oluyor 😂
- +1 yıl
Kedi gibi kızım işte tanıyamadın mı daha beni?🥴
- +1 yıl
Sarı kedi 😂
- +1 yıl
Miyav.😸
- +1 yıl
Miyav 😂 one kız
- +1 yıl
Senin uyku saatin gelmiş.💆🏼♀️ Hadi çocuklar uykuya!😸
- +1 yıl
Çocuklar ben 😂
- +1 yıl
Sen tabi ki.🤦🏼♀️
- +1 yıl
Benden çocuk olmaz koca bebek olur
+1 yılEvet toprak ana gibi fedakâr olur sonra nolur erkek kişisi toprağı kurutup çorak hâle getirir.
111 Yorumla- +1 yıl
Yani sıkıntı erkeklerde
- +1 yıl
Evet üremek dışında bı vasıfları yok 🤌
- +1 yıl
Her erkek öylemi sence
- +1 yıl
Birçoğu
- +1 yıl
O zaman sıkıntı olmaz ama her erkek aynı değildir
- +1 yıl
Kabataslak birçoğu aynıdır
- +1 yıl
Sen bayağı bir giciksin erkeklere
- +1 yıl
Fazlasıyla
- +1 yıl
Bende bir erkeğim otamatik banada olabilirmi ☺️
- +1 yıl
Üstüne alınmak istersen alınabiirsin, hangi kategorideki erkeklerden bahsettiğimi tahmin etmek güç değil
- +1 yıl
Biliyorum şakasına dedim ama takma onu kafaya ben alınmadım bir insanın içinde kötülük varsa o zaten belli eder
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Merhametli kadının avucunu öpeceksin birader ;) ömürlük olur aklında olsun
132 Yorumla- +1 yıl
Doğru merhametli zor bulmak bro 😂
- +1 yıl
İnşallah en buyuk dileklerimiz
- +1 yıl
@Kimolimon sendemi evlenesin yok
- +1 yıl
30 yaş üstü genelde evlenecek kafada olmasına karşın çok seçici oluyor , çünkü akıl mantık duyguların önüne geçiyor. E etrafimizabakinca öyle çok aklı başında insan kalmamış kadın da erkek de. Evet bi 30 uma kadar evlenesim yok. Gezip tozmak istiyorum. Kendime bir klinik açmak ve kazandığım parayla yurt dışında gezmek:)
- +1 yıl
@Kimolimon sen açarsın sana güvenim tam nasıl şu an bakım senin işler
- +1 yıl
@Kimolimon niye çokmu yogunsun bakım
- +1 yıl
@Kimolimon ozaman dikkat et hastalık sezonu da başladı sizin oraya çok gelir
- +1 yıl
@Kimolimon dolaş zaten ama uyuz kötü diye duydum
- +1 yıl
@Kimolimon sen şimdi tam olarak nesin hastanede
- +1 yıl
@Kimolimon diyalizci değilmiydi 😂
- +1 yıl
@Kimolimon tamam hemsihre ok
- +1 yıl
@Kimolimon tamam yüzde yüz şu an bildim fizyoterapist bu bitti kesin net 😌
- +1 yıl
@Kimolimon basım sanki biraz ağrıyor ondan mazur gör 😂 ama dikkatli ol
- +1 yıl
@Kimolimon saol efenim sanada 😌
Kişiye göre bence bu değişir ya
11 Yorumla- +1 yıl
Sanki bir tık kadinlar gibi biz zor affediyorz
+1 yılKadın seviyorsa kendine acımaz, sevmiyorsa karşısındaki erkeğe acımaz
11 Yorumla- +1 yıl
Napar peki acimazsa karsindakine
Toleranslı olur bence affedici olması takıntıyla karşılık buluyo
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi takintiyla mesela
+1 yılAffedici olurum töleranslı olurum ama tepemin tasını attırırsa da affetmem.
116 Yorumla- +1 yıl
Naparsin peki tepen Atinca
- +1 yıl
Orasını bilemiyorum sinir geliyor gözüm görmüyor sakinleşince de hatırlamıyorum neden kızdım ne kadar kızdım...
- +1 yıl
Yok be 😂
- +1 yıl
Valla senin sınırın kötü desene 😂
- +1 yıl
Benim sinirim evet maalesef ki kötü bende memnun değilim
- +1 yıl
Napcaz bu siniri
- +1 yıl
Terapiye falan da gittim ama yalan be yaramadı bende.
- +1 yıl
Hele de bir tane psikolog bir hanıma denk geldim kadın sadece anlattıklarımı karşısımda oturmuş hı hı - hı hı diyerek onaylıyor. Seansın ortasında dedim søkarım senin hıhına... Çıktım odadan.
- +1 yıl
Terapi genelde kandırıyorlar kendinde yapcaksin onu
- +1 yıl
Haha hihi para almış 😂
- +1 yıl
Haftaya görüşelim diyor bir de otur kendi kendine ha ha ha hı hı hı devam et dedim.
- +1 yıl
Yok ya ha hı dedin dövdünmu kadını yoksa
- +1 yıl
Odadan çıktım dedim ya işte o dövmemek içindi.😂
- +1 yıl
İyiki çıkmışsın dövmeden 😂
- +1 yıl
İyi ki valla. Yok yere hapise girerdik.
- +1 yıl
Valla girerdin oldurebilirsin sen 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bazen aptal olabiliyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
Bu bence aptallık değil vicdanlı olma
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, daha toleranslı daha affedicidir.
16 Yorumla- +1 yıl
Bencede kadınlar cidden öyle
- +1 yıl
Kadınları asla hafife almayın.
- +1 yıl
Erkekleride almayın ama unutma biz olmazsak siz olmazsiniz
- +1 yıl
Biz olmaz iken siz bir hiçsiniz. 😃😃
- +1 yıl
Bak sen nasıl yani siz olmassak biz hiciz😂
- +1 yıl
😂😂
+1 yılben olmam kurallarımdan asla taviz vermem
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi kuralların var mesela
+1 yılBir kadın gerçekten severse.. korkun ondan..
13 Yorumla- +1 yıl
Neden peki korkalim gerçek severse var mı seven gerçek
- +1 yıl
Çünkü öyle bir sever ki.. onun kıymetini bilmeyen için azab dolu bir hayat başlar.. yokluğu öylesine koyar ki.. öyle seven birini bir daha hiçkimse de bulamaz..
- +1 yıl
Valla öyle seveni goremdim ben hiç nedense
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence herkes sevdiğine daha toleranslı
111 Yorumla- +1 yıl
Sevmediğine düşman ozaman 😂
- +1 yıl
Kötüymüş sen sevmedini kesersin ozaman 😂
- +1 yıl
Önce kesiyon canlı canlımi yoksa öldürdükten sonramı 😂😂
- +1 yıl
Yani yoksa canlı canlı kesersen olmaz yazık valla maşallah içindeki canavarı gördüm korktum 😂😂
- +1 yıl
Beni kesmessin sanırım bana tolerans tanı sorumda ki gibi 😂
- +1 yıl
Böyle bir adami kesersen yazık olur sonra yetişmiyor benden fazla 😂
Evet hep haklı taraflarını görmeye çalışır.
13 Yorumla- +1 yıl
Peki sen affedicimisin
- +1 yıl
Yani bundan sonra affetmem keserim. diyosun yakışır 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeye olunmaz bence
121 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi her şey 😌
- +1 yıl
Beni aldatıyorsa onu affedemem tolerans göstermem
- +1 yıl
Aldatma dışı peki
- +1 yıl
Özgür alanıma girerse tolerans göstermem
- +1 yıl
Özgür alan ne senin
- +1 yıl
Sevdiğim şeyler gittiğim yerlere karışmasın 😅 çok sinirlenirim
- +1 yıl
Seninde sevmedin yer yokki 😂
- +1 yıl
🤨Yok yahu gezmeye giderken bana karışan birini istemem🤨😄
- +1 yıl
Niye belki kariscak sana😂
- +1 yıl
Hayır kızarım
- +1 yıl
Bazen karışmak lazım unutma
- +1 yıl
Niye ki
- +1 yıl
Ee karismasanda olmazki
- +1 yıl
😄o zaman az olsun
- +1 yıl
Az olsun zaten az öz iyi 😂
- +1 yıl
Yoksa tasmalı köpeğim değil ki oldu olacak kapıya bağlayayım havlasın 😄
- +1 yıl
Neyi bağlıyon kız sana gelen adamımi 😂
- +1 yıl
Gelen adama öyle etmem diyorum yani sonuçta benden önce bir hayatı vardı 😂🤨
- +1 yıl
Yani ama etmemen lazım😂
- +1 yıl
Tabi 🤨🤨
- +1 yıl
Yani
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBli bir sınırlar çerçevesinde evet.
14 Yorumla- +1 yıl
Belli.
- +1 yıl
Ne gibi sınırlar peki
- +1 yıl
Daha anlayışlı oluyorum. Anlamaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Anlayışlı olmak kadına yakışıyor ama bak
+1 yılDaha affedici
11 Yorumla- +1 yıl
Evet siz daha çok affediyosunuz bu net
+1 yılEvet
19 Yorumla- +1 yıl
Yani sende çok affedicisin
- +1 yıl
Sevip değer veriyorsam ve büyük hatalar yoksa evet
- +1 yıl
Peki varmiydi öyle sevip değer verdin
- +1 yıl
Vardı artık yok
- +1 yıl
Anladım demekki hep yoklar oynanıyor bu zamanda
- +1 yıl
Yok olunca öyle oluyor
- +1 yıl
Bence yok olması şu an daha iyi kimin eli kimin cebinde belli değil
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Yani
+1 yılMerhametli olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede merhametli olur
+1 yılHuyunda varsa olur
17 Yorumla- +1 yıl
Huyunda yoksa affetmez diyosun
- +1 yıl
Sevgi karakteri degistirmiyor yumusatiyor affetmez
- +1 yıl
Yani içinde her zaman bir kin olur
- +1 yıl
Evet biriktirir dolunca da birakir
- +1 yıl
Oldumu peki senin öyle durumun
- +1 yıl
Her zaman
- +1 yıl
Ozaman sende çok olmuş
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Affedici olur
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun bende öyle düşünüyorum
- +1 yıl
🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir yere kadar.
13 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir yere kadar
- +1 yıl
Değmediğini anlayana kadar
- +1 yıl
Değmeyince olay biter diyosun
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Mala bağlar 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi mala bağlar peki
- +1 yıl
😂