- Aşk İlişkileri konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen bunu aşırı saçma buluyorum toplu taşıma da kimse kimsenin yüzüne bakmıyor gerçekten böyle tanışma oluyor mu? ayrıca nereden neyden etkilendi de tanışmak istedi :D
32 Yorumla
Soran+1 yılartık her şey oluyor şaşırmayı bıraktım😅
- +1 yıl
oda doğru :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kızlarına "senden hoşlanıyorum" denmez. Yoksa istemezler. Onların bize "senden hoşlanıyorum" lafını duymamız gerekir. Türk kızlarını seversen yüzüne bakmaz, seni değersiz görür. Ama onlar severse peşinden koşup seni bırakmaz. O yüzden ilk adımı Türkiyede kızlar atmalı. Erkek atarsa sevilmez çünkü
18 Yorumla- +1 yıl
Siz erkekler narsistlik yapmazsanız biz de ona göre davranmayı bırakırız yüz verince her bakımdan harika olan bir kız da olsa ben buna artık sahibim kafası yaşıyorsunuz istisnalar var tabi aranızda seni de bilemem ama çoğu erkek böyle sonra kızlar neden böyle davranıyor oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@MiraKural Narsist birisi değilim ve işyerinde arkadaş olarak konuştuğum bir kıza su getirdim iyilik yapıp ama herkesin içinde tersledi. Ben şok oldum ve o zamandan beri bir kıza karşı seni seviyorum veya hoşlanıyorum demiyorum. Gidip su bile getirmiyorum çok yorulsa bile. Daha önceden birkaç kıza hoşlandığımı da söylemiştim ama hepsi tersledi. Çok garip baktılar. O kızlar gitti serseri sapıklarla evlendi, şimdi mutsuz, sevgisizler. Birde kocaları her gün başka kızla yatıyor. Mutsuz olmak istiyorsa bir kız, ne yaparsan yap bir erkek olarak, gidip en kötü adama yapışır ve kendi hayatını zehir eder sırf cinsellik yaptı diye. Çünkü bunu sevgi olarak görürler ama erkeklerin çoğu cinsellik yaptığı kadını sadece bir nesne gibi görür. Evlenince ise 0 ilgi
- +1 yıl
Tüm kadınları da savunamam bazıları gerçekten m@l bunu belirtmemişim ve tüm erkeklere de narsist demedim genel konuştum ama bana bir erkek dedi ki erkekler peşinden koşan değil koşturan kızları severler erkekler narsisttir evet genel olarak bu böyle takıldığım kızlar var melek gibiler ama sevgililerine çok yüz vermiyorlar bildikleri için böyle olduklarını senin o yorumda belirttiğim gibi değil aslında tüm gerçekler kızların veya erkeklerin ilk adımı atması farketmez eğer kız ya da erkek düzgün değilse yürümez herkes kendi çapında tedbir alıyor sadece ama bunlarla beraber istisnalar var ve kabullenmediği halde kalbi kötü terbiyesizlerde
Cevap sahibi+1 yılEvet. Zaten güvenemiyorum kimseye. Bu yüzden yabancı bir kızla evlenmeyi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBence daha anlayışlı ve insancıl olurlar ksmssmxmxmxmx
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim kdkddkskz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Geçen uzun yol otobüs yolculuğunda denk geldi yol boyunca kesti. Ama hiç yüz vermedim :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılCiddiye almıcam için tepkim de olmaz...
10 Yorumla Ben çok geriliyorum stres yapıyorum biri bana bakınca hemen kafamı çeviriyorum. Öyle bir şey olsa çok rahatsız olurdum sanırım.
43 Yorumla
Soran+1 yılaynı ben, hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden tedirgin ve geriliyorum
Soran+1 yıl🥺🤗😄
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Aylık Akbil mi diye sorarım 😂 bilmiyorum ki nasıl tepki veririm sjsj
11 Yorumla
Soran+1 yıldüşün bakalım sjs
+1 yılHerkese sapık olarak bakıyorum artık ruh hastası çok
54 Yorumla- +1 yıl
@biradettubaa zaten yolda gördüğünden hoşlanan sapıktır. direkt dış görünüşe düşüyor sadece, daha güzelini görünce ona da düşer. bunlara sapık diyoruz. ilişki böyle başlamaz. gördüm aşık oldum. başkasını gördün aa bu daha iyiymiş, pazardan karpuz seçenlerin kafası, sapık kafasıdır.
- +1 yıl
@kburjuvazihatunu canım
- 2 ay
@kburjuvazihatunu tamamıyla sapık denemez bence yani.. Şahsen ben 8 aydır sık sık bir çocuğa denk geliyorum, ilk hafta tek kişi sanmıştım ama meğer birbirinin tıpatıp aynısı üçüzlermiş. Ama hala sadece birini seviyorum ki diğerlerinin de yipi aynı halbuki. Ayrıca aylardır bakışıyoruz falan yani normalde telefondan başını kaldırmayan bi çocuk ama bana bakıyor, ben de ona bakıyorum. Konuşsam ne tepki verir sizce?
Direkt reddediyorum öyle şeyleri. Markette falan başıma geldi reddettim. Sapık falan çıkabilir sonuçta.
12 Yorumla- +1 yıl
Arkadan usulca yaklasip. are you lost baby girl desem ne yapardin? Jshsbhd
+1 yılBaşıma geldi.. Her seferinde bindiğim bir otobüs vardı.
Orada geldi.
Karşılıklıydı zaten. 😅 Yürüdü gitti.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTanışmaktan zarar gelmez tanışırım fakat ben kimseye tanışma teklifi etmem sapık diyormar iftira atıyorlar karakolla polisle uğraşıp kendime küçültemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHoşuma gitmişse kahve içmeye davet ederim.:)
10 Yorumla
+1 yılBir toplu taşımadaki kıza bu şekilde yanaşıp hoşlantı duyabiliyorsa benle sevgiliyken de başka yerlerde başkasından hoşlanır
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce hem teklif edildi hem de teklif ettim. Asla kırmam güzelce teşekkür ederek red etmiştim kız arkadaşım vardı. Benim teklifim ise tam bir komedi haline dönüşmüştü...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 45,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
01 Yorumla- +1 yıl
@BloodyGamer çok haklısın
+1 yıltoplu taşımada gördüğünden hoşlanan erkek senin gibi onlarca kızı öyle yolda görüp beğenmiştir. hatta yanaşmıştır.
10 Yorumla
+1 yılBaşıma geldi kibarca olmaz diyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Peki buradan tanismak istese. ne dersin kucuk hanim?
Acayip kızarım
Amaç değil araç toplu taşıma
Rahatsız bile olurum20 Yorumla
+1 yılÖyle biri yok metroda herkes birbirine aşık oluyor jsjsjse
20 YorumlaBu tarz şeyler kompozisyon şeklinde olusur veya olusmali bana göre. Direk boyle bir yaklasim benim acimdan ilgi ve alaka görmez.
00 Yorumla
+1 yılToplu tasima kullanmiorm da oyle bisey olsa naparim bilemedim. Sķlmeme heralde. Millet kendine eglence arayisinda cnku herkes dizi film aski ariyo mk.
00 Yorumla
+1 yılGörüldü atarım genelde kulalık olur kulağımda boş boş bakıp gerimi değiştiririm ne muhatap alıcam
01 Yorumla- +1 yıl
Bu yüzden evde kaldın turşunu kur
- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılGeçen kaşında pircing olan başörtülü bir kadın çok uzuun uzun baktı bana yaa vlla ben çektim gözlerimi artık böyle de vakılmaz mk yakışıklı da değilim
01 Yorumla- +1 yıl
Metroda fena kesti vlla helal olsun onu tebrik ederim harbiden cesurmuş
O kişinin konuşma tarzına ve tipine bakarım ona göre bir cevap veririm. Direk kötü niyetle yaklaşmak saçma olur.
00 Yorumla
+1 yılSonu gelmeyen bir yere gidiyor olsaydık o zaman seninle tanışmak isterdim ama üzgünüm ben ineceğim yere geldim sen de öyle..
00 Yorumla
+1 yılToplu. tasima nadir kullanıyorum pazartesi günü serviste kadının teki gözleri ile anlattı ama. umursamam görmezden gelirim
00 Yorumlaİstemediğimi söylerim ama ısrarcı olursa farklı konuşurum var çünkü öyle abazalar
12 Yorumla- +1 yıl
Yaslandin artık hala triplerdesin bu ne kezbanlik
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılolurdu deneriz ama önce arkadaş olarak tabiki ben hoşlantı hissetmediysem
10 Yorumla Bu bana hep yolda bulduğunu yoldan kaybedersiniz hatırlatıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılotobüs kartımı onun telefonun NFC'sine okuturum. Ortak duraklarımızı keşfederiz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Böyle bir şey olmuştu zaten. Ters ters bakmıştım bende ona 😂
00 Yorumla* tanışmaya da gelmiyorlar kıçımı elleyip taciz ediyorlar direk sggsgs
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar kaslı zengin uzun boylu playboylarla her yerde tanışmak isterler diğerleriyle hiçbir zaman hiçbir yerde paylaşmak istemezler. Ben diğerlerindenim. Böbrek mafyasıyla uğraşamam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCiddiye almam böyle durumlarda, duymamış gibi yapar,, geçer giderim
00 Yorumla
+1 yılDuruma göre medeni bir şekilde kabul eder ya da olumsuz cevap veririm.
00 Yorumlaİlk durakda inmezsen 2. Durakda ben seni indirmesini bilirim derim 👻🤠
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Uygun bir dille bunun mümkün olmayacağını söylerim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. O an aklımda, kalbimde biri yoksa enerjisi iyiyse en azından sohbet edebilirim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Yok bacım işimize bakalım. Macera aramak adına huzurumu bozamam derim
00 Yorumla
+1 yılŞu an müsait değilim derim, ki ben toplu taşımaya binmiyorum ki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. İnsanın yüzüne dahil bakmıyorlar kaldı ki hoslanması mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu neyin yokluğu kral derim :D
16 Yorumla
Soran+1 yılkralice demen gerekiyo sjs
- +1 yıl
öyle dersem ümitlenir olmass
Soran+1 yılolsssun amaan
- +1 yıl
Dilerim bindiğin tüm toplu taşımalarda önüne diz çöküp taç çıkartıp kralicem olmak ister misin diye sıraya girerler zümrüt :D
Soran+1 yıltövbe de, istemem böyle bir şey olsun 😒
hemen bir gıcıklık hemennn 😂- +1 yıl
Es geçmem :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşıma geldi kaç kez, en son biri benimle birlikte indi arkamdan geldi😅 olmaz diyorum, onun ısrarı gülmeme sebep oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKibarca köpek çekerim
14 Yorumla
Soran+1 yılmesela? 😅😅😅
- +1 yıl
Ya cevap vermem ya da geç kaldın be yavrum kaptılar beni falan derim
Soran+1 yıl😅😅😅
- +1 yıl
birinin senin gotunu indirmesi gerek
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesin sosyal deney yapıyorlar diye düşünürüm :D
17 Yorumla
Soran+1 yılöyle düşündün diyelim cevabın ne olur 😄
- +1 yıl
Teşekkür ederim ben kullanmıyorum falan :D
Soran+1 yılneyi kullanmıyorsunuz 🤔 sj
- +1 yıl
Sevgili
Soran+1 yılo sıra lütfen falan diyor sjd
- +1 yıl
Karım kızar derim uzaklaşır :D
Soran+1 yıl😄😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek kuzenim minibüste tanıştığı kadınla evlendi 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuksek ihtimal olumsuz. Güven problemleri olan biriyim. Toplu tasimada tanismak isteyen her toplu tasimada ayni hareketi yapiyor olabilir. 🤷♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şey uzun zaman önce başıma gelmişti.. ters teptim..
10 Yorumla Böyle bişey yaşadım. Korkudan arkama baka baka bi hal oldum. Çok korkutucu bence bu devirde kimin ne amaçla yaklaştığı belli değil.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıltinder riyıl layfta mıyız kardes kodum mu oturturum ben evliyim lan
10 Yorumla
+1 yılGenelde eğlenirim böyle durumlarla. Tanışırım da ama devamı gelmez.
Eğer ısrarcı olursa, ki bir kaç kere sormak ısrardır benim için, devamı da gelebilir. ☺️00 Yorumla
+1 yılGeçen yaz yaşadım metrobüste
Turist sanmış kibarca uyardım
Türkiye’de yapma bu hareketleri dedim
Emrivaki bi tavrı vardı sonra utandı10 Yorumla
+1 yılzamaninda basima gelmisti aramizda bisi olmadi sonrasinda ama 2 senelik mukemmel bi arkadasim var Şu an 🤩🤩
10 YorumlaTeşekkür eder ama hayır derim.
20 YorumlaSadece dış görünüşüm için ilgi duyuyorsa sapiktir
211 Yorumla- +1 yıl
abla sen birini begenirken zihnini mi okuyosun
- +1 yıl
Insanlarla onların dış görünüşüne ilgi duyduğun için tanışmakla, arkadaş ortamında ya da iş ortamında -artık ortamın her neyse, doğal olarak tanıştığın birinden onu tanıdıktan sonra hoşlanmak arasında çok fark var. Anlaşılacağımı varsayarak kısa kesmiştim ama "abla gafan bi milyon ehe" diye cevap gelince açıklama gereği duydum
+1 yılBende hiç olmadı ama bi tane yakınım toplu taşımada tanışmıştı evlendiler çocukları bile oldu valla
00 Yorumla
+1 yılEğer insanlar internet üzerinden partner bulabiliyorsa buda olur ben tercih etmem o ayrı
10 Yorumla
+1 yılNe diyorsun sen be derim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızların yorumu okudum hepsini bu kizlar ins hepsini evde kalır biri polise şikayet ederim diyor sjsjnwei
00 Yorumla
+1 yılGerek yok sağolasın kardeş derdim.
Kız da içinden tiribe girerdi.00 YorumlaTabikide tanısmak isterim yani niye millet hayır diyor anlamadım
00 Yorumla
+1 yılCanım ben deliyim derim
20 Yorumla
+1 yılsapık derim önüne gelene yapıyor demek ki
10 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih