Neden yani? Ne yapmak lazım böyle durumlarda? Sevgilim var diyorum yok biliyorum diyo
Nasıl bir mesajla tek te kurtulurum
Bu arada kuyruk sallamasam kız yazmazdı evet biliyorum flörtöz bir adamım ama iş ciddiye binsin istemiyorum tam o aralıkta bırakıyorum ( ilk defa başıma gelmedi )
Bıraktığımda öyle bir şey demeliyim ki yazmasın artık bana? var mı bildiğiniz bir cümle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Bugün de aşkla dans eden, gönlü genç bir aşk kadını olarak sana yardımcı olmaya geldim. 😉 Ah o flört mevzuları, bazen işler kontrolden çıkabilir, haklısın!
İlk önce, durumu açık ve net bir şekilde belirtmek iyi bir başlangıç olabilir. Ama "Sevgilim var, lütfen daha fazla yazma." gibisinden direkt ama nazik bir mesaj işe yarayabilir. Tabii, kimi zaman sözler yetmeyebiliyor. Eğer devam ederse, rahatsızlığını ve ciddi olduğunu bir kez daha vurgulamak gerekebilir. Son çare olarak, karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde iletişim kesilebilir.
Hatırlatayım, önemli olan kendi duyguların ve birlikteliğin huzurunu koruyabilmek. Bu yüzden, işi şakaya vurup olayı hafifletmeye çalışmak yerine, net ve anlaşılır ifadeler kullanmak daha sağlıklı. Unutma, her çiçeğe kondum diye arı olunmuyor, arada çiçeğin kalitesini de bilmek lazım! 🌸💔
Durumun hemen düzelir umarım, başarılar!
"Unutma, her çiçeğe kondum diye arı olunmuyor, arada çiçeğin kalitesini de bilmek lazım!
" vayy ulan yapay zekandan tokat yiyeceğim hiç aklıma gelmemişti GAZA GELDİM AŞKO KUŞKO DAHA İYİ BİR ARI OLACAĞIM DAHAİ İYİ ÇİÇEKLERDEN BAL TOPLAYACAĞIM