Kız neden yazmayı keser?

Eskiden tanıdığım bir kız arkadaşımla konuşmaya başladım ama sürekli gördüğüm biri değildi yani ilk okul arkadaşını lise son sınıfta görmüş gibi düşünün. Sonra kızla konuşurken kız numarasını verdi yazarsın falan dedi bir kaç hafta sonra bende yazdım. Konuşmaya başladık falan filan sonra kız bana yazdı ertesi gün günaydın falan yazdı. Flörtleşiyor gibiydik ama neden bilmiyorum ortada hiçbir sebep yokken kız yazmayı kesti. Kızın erkek ortamı olduğunu çok düşünmüyorum olabilir de bilmiyorum babası korumacı davranıyor ama kız ortamı fazla olabilir tam bilmiyorum. Biraz daha samimi olsak soracaktım ama dediğim gibi yazmayı kesti. Aslında olay biraz değişik bazen cevap veriyor bazen görüldü atıyor konuşmak istiyor mu istemiyor mu emin olamıyorum konu tipten ise kızın yanında durmak biraz bana fazla ama o kadar fazla olduğunu da düşünmüyorum. Bunun sebebi nedir acaba?

Güncellemeler
+1 yıl
Benimle konuşurken başka birisi ile de konuşuyormuş. Konuştuğu kişi benimle konuşmasını istememiş. O yüzden yazmamış şimdi o diğer konuştuğu eleman ile sevgililer.
Kız neden yazmayı keser?