Sitede olsun, reelde olsun ya da başka sosyal medya mecralarında olsun, herkes ideal ilişkiler istiyor, şöyle yaparım, şöyle olsun karşı taraf vs. herkes alçak gönüllü takılıyor ama bu kişiler bir türlü birbirini bulamıyor.
Sizce neden?

Sitede olsun, reelde olsun ya da başka sosyal medya mecralarında olsun, herkes ideal ilişkiler istiyor, şöyle yaparım, şöyle olsun karşı taraf vs. herkes alçak gönüllü takılıyor ama bu kişiler bir türlü birbirini bulamıyor.
Sizce neden?
Aslında kimse ne istediğini bilmiyor yani herkes güzel bir ilişki arıyor ama beklentilerini çok yüksek tutuyor, insanların istediği ilişki ve sevgi sadece güzellik olsun kavga olmasın ilişkide herhangi bir sorun olmasın aynı nasıl zengin oğlan dizileri olur zenginlik kızla evlenir her şeyleri mükemmel gidiyor gibi gösterilir, insanlar Bu şekil bir ilişki istiyor ama gerçek hayatın ilişkisi bu şekilde değil. Buradaki sorulan sorulara ve insanlara da bakınca Ben açıkçası çoğunun gerçekçi olduğunu düşünmüyorum, Ben her zaman için yorum yaparken çoğunlukla böyle uzun detaylı bir şekilde yorum yazan ya da bu şekilde detay vererek soru soran kişilerin sorusuna yorum yapıyorum. Çünkü böyle insanlar gerçekten yardıma ihtiyacı oluyor buradaki sorulan soruların birçoğuna bakın çoğu hayal dünyasında yaşamak istediği ya da yaşamayı planladığı şey hakkında troll soru soruyor. Zaten böyle bir platformdan aşk falan da çıkmaz. Mutlu olan vardır evlilik yapan vardır kabul ediyorum ama binde bir buradan düzgün aklı başında bir insan beklemek zor çıkarsa o da kişinin en büyük şansı olur.
Kadınlar erkekler onlara acı çektirmesin, baba travmasını hatırlatmasın diye yalan söylerler.
Kadınların baba travmalarını hatırlatın, ara sıra toksik davranın. Yani kadının gözünden kendinize bakın ve efendi, utangaç erkeğin yerine daha rahat bir erkek koymaya çalışın.
Bazen size ulaşamaması gerekir, bazen ufak seyleri büyütün, çok aşırı nefret de uyandirmayin.
Oyunculuk çalışın. Yoksa birgün beni sevecekler diye yalnız kalırsınız. Unutmayın erkek seks yaptıkça ve kız çevresi oldukça kıymetlidir.
İlk kaydırmayı kim yaptiysa söylesin. :D O herkes denilen rolcü kesimden kaynaklanıyor. Kendileri olmayı başarabilse çoğunluk, herkes mutlu mesut doğru insanla hayatını sürdürür.
Bir türlü tutturamıyorlar valla ya. 😂
Teşekkür ederimm :D
Ne demek 😌
Herkes dengesiz yahu
Ne demek 😌
Cevap
11Cevap
Teoride herkesin mükemmel olması ancak pratikte böyle olmaması uyumsuzluk yaratıyor..
Aslında buluyorlar ama bu ülkede ki insanlar o kadar tahammülsüzler ki.. birbirlerine sabırları yok onu da geçtim zaten aşk için aramıyorlar ki.. aradıkları şey para güzellik ya da fizik gibi şeyler hepsi bir arada olmayınca da ortada kalıyorlar.. ya da başkaları için doğru kişi olmadıklarındandır belki de
Herkesin güzel anlayışı farklı çünkü. Ama asıl olay doğru tanımında. Herkes kendi doğrusunu başkasında arıyor oysa kendi baştan ayağa yanlış. Kendisini mükemmel sanan ve mükemmeli isteyen, hak ettiğini düşünenler oluyor genelde bu kategoride. Haliyle de kimseyi bulamıyor.
Herkes sözüm ona idealden bahsediyor ve kendisinin mükemmelliğinden 😂 yani herkes kendine göre ideal de ondan böyle oluyor. Beklentiler birbirini tutmaz anlarım da, iç çamaşırından sık manita değiştiren insanlar var 😂 gel de şimdi neden diye sor
Çünkü herkes rol yapıyor ideal MİŞ gibi yapılıyor aslında ideal olmayan kişiler. E böyle olunca doğru eş olan kişiler denk düşme oranı düşüyor tabi.
İdeal ve güzel olmadan yana değil kimse onun için herkes onu arıyor ama kimsede ben iyi olayım çabası yok, hep bir arayış hep bir beklenti.
Kendileri başkalarının ideali olmadığı için 😄
Güzelll :D
Herkes doğru insanı arıyor ama kimse doğru insan olmak için çabalımıyor.
Kimi dürüst değil, kimi açık sözlü değil, birileri taktiklerle ikili ilişkilerde yol katediyor vs vs. Önce doğru insan olup sonra güzel bir ilişki istenmeli..
Çünkü hiçte öyle söyledikleri gibi mütevazi değiller. İş sevgili olmaya gelince içlerinden bambaşka bir insan çıkıyor. Özellikle de bencillik çok yıkıcı oluyor ilişkilerde
bulunca nedense hevesleri kaçıyor da ondan. uzun süreli bir ilşki korkutuyor beklenti yarattığı için
o yüzden ödleri kopuyor kaçıyorlar
Maskeyle aradıkları için
Arayan kendini bilse o zaman dogru eşleşmeyi de bulacak
Bazen nasipte olmuyor ya da ilerde olucaktır.
Çünkü bazıları sözde ister idağil bir ilişki
Denk gelmiyoruz galiba bende merak ediyorum doğrusu neden acaba diye
Kadinlar tipe tapiyor arti kendini dunya guzeli saniyor cunku
Çok basit. Herkesin ilişki anlayışı farklı, beklentiler farklı. 🤷🏼♀️
Dötünü yidiğim ayağı yapıyorlar.
Çünkü aşka inanmıyorlar.
Sırrı çözülemeyen bi olay, mistik 🤡
Çünkü kimse istediğini gösteremiyor.
Herkes bulsa hasreti kim cekecek 🤠
beklentiler uymuyor olabilir
İnsanların psikolojisini bozdular çünkü
Zamanı vardır