En büyük sebebi güven sorunu bence..
Herkes ciddi ilişki istediği halde neden kimse kimseyle tanışmıyor?

En büyük sebebi güven sorunu bence..
Herkes ciddi ilişki istediği halde neden kimse kimseyle tanışmıyor?
Herkes, ciddi ilişki istiyorum dese de herkes ciddi ilişki istemiyordur. Bazıları dürüst iken bunu derken bazıları değildir. Sadece karşı tarafı tavlamak için palavra atıyordur.
Kendi cinsimi bilemem çünkü karşı cinsle ilgileniyoruz. Erkeklerin çoğu ciddi iliski istermiş gibi yapıp kızları etkilemeye çalışıyor çoğu sorumluluk almak istemiyor tek kişiyle yetinen yok ki
Çabuk sıkılıyorlar bunu da bildikleri için bulaşmıyorlar. Ama istiyor olmaları garip.
güven sorunu..
teşekkürler ✨
Rica ederim :)
Cevap
7Cevap
Çünkü kimse kimseye güvenmiyor.. bir yerden sonra insan artık aynı bulduğu için yorucu geliyor bazı şeyler..
İçi dolu olmayan bi istek çünkü. Ciddi ilişki zordur, herkes öyle kolay başa çıkamaz getirdiği sorumlulukla.
Devir kötü olduğu için istemiyorum şahsen. Her şeyi normalleştirdiler. Evli bile çıkabilir. Seçici olmak lazım
Bence yarı yolda bırakılma korkusu.
En büyük etken bu. Her şey çok çabuk başlayıp bitiyor bir de. O da sıkıntı
Çünkü ciddi ilişki istediğini söyleyen bir sürü yalancı var
bencede böyle şeyler yorucu geliyordur çünkü
Hem güven problemi var hem de birini tanımak çaba sarf edip sabır gerektiriyor
çaba emek harcamak zordur, sadakat zordur o yüzden işlerine gelmiyor aslında
herkesin ciddi güven sorunu var evet ben de kendimi bildiğim için kimseyle tanışmıyorum
Herkes ciddi ilişki istemiyor önce bu konuda anlaşalım
%95 diyelim o zaman :D Sitede gördüklerime ve diğer sosyal medyada gördüklerime dayanarak bunu söylüyorum zaten.
Herkesin güven sorunu var o kadar saçma insanlar çıkıyorum karşımıza kimseye güvenemiyoruz
Böyle şeyler yorucu geliyor çünkü
Belki tekrar başlama gücü yoktur herkesin
enerjisizlik, olumsuz deneyimler, güvensizlik, korkular...
Ciddi isteyen birini bulmak zor
Çünkü sözde ciddi, eylemde laylaylom.
Herkes ciddi ilişki istemiyor ki!
Tanışalım asdas
Zor olduğu için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?