Bir zamanlar cok karsilasiyorduk, son zamanlardir o baska yerlere gitmesi gerekiyordu ve buyuzden karsilasmazdik.. okadar zaman sonra geri karsilastikk gecen hafta.. iki kez hemde..
Isten cikarkenn o bana oyle bi baktiki gozu kaldi.. Sizce onunda bana karsi bir hissi olabilirmi? ya da ona nasil acilabilirim?
4 ay once felan linked in hebasindan bir birimizi ekledik oda bende bakip durduk hesaplarimiza.. Ve her defasinda karsilastigimizda utanarak gecerdik.
bir ay once felan sabahta ilkkez ikimizde selam verdik, ben park etmistim oda arbasina binip gidecekti o an ikimizde kafamizi salladik ve el uzattik normalde asla yapmadigimiz sey.
Sizcee olabilir mi onunla?
hatta o normalde beni gormediginde hemen ucar gider, gecen ben arabaya giderken oda binmisti tam gidecekti beni gorunce cook yavas geldi arkamdan ve beni gectikten sonra beni aynada izledigini gordumm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dikkat et açilirsin sonra bülbül öter özel yerinde😀
?
Yani diyorum ki seni kullana bilir dikkat et
yaa niye kullansin?
İstekli olabilir ondab
yaaa yokkkk olmaz
Umarim ozaman bi yol çiz konusmaya basla sende
olurr insallahhh bakalimm. nasil adim atacam baska hicc bilmiyorumm :(
Zaten ilk adimi atmisim linked in den daha neyapimm
Ozaman öküz o. kisi😂😂
hahahahaa biraz oyle bence.. amaa sanirimm korkuyorr olabilir
Niye çocukmu ki korkacak bu 😂😂yemiceksin ya adami
yaa belki red edersemm diye.. hani simdi ayni yerde caliisiyoruzz.. yine ara sira goz goze geliyozz buyuzden
Öyle ama cesaretini kaybetmiş biri her seyini kaybetmistir benim gözümde adım atan kazanir çünkü evetde olur hayirda hiç olmazsa kafada soru işareti kalmaz
aynenn haklisinn dogruu.. ama iste bunun sonrasidaa var hayir olurssaa ikimiz icinde kotu olur
Kötü olmasindan korkuyorsan tek basina çayını iç otur ozaman 😀😀
hahahaha cook sagol ya
Sende sağol 😀😀 olmadi benim yanima gelirsin kahve içeriz seninle
Gizliden cikayimda yaz bana sen olur mu
yok olmaz
Nedenmis o
gerekmez
Gerekmeye bilir ama ya gerekirse bide onu dusun😊
bence ilk sohbet edip buluşma ayarla kahve içmeye gidelim mi gibisinden zaten senden hoşlanıp hoşlanmadığını anlarsın bence acele etme bir kaç buluşmadan sonra açıl. zaten flörtleşirsiniz
hiicc konusmadikk kendisiylee :( burada kolay kolay cikamayizz oyle bir yere.. pff cok zor ya
konuşmadanda ilişkinizi güçlendiremezsiniz amaa :(
evet biliyorumm.. amaa ikimizde nebilimm boyle utangac gibiyizz..
mesela diger arkadasim evli (biliyor o) onunlaa konusuyorr oyle birlikte bi ortama gelince ama biz degil :(
ilk adımı senden bekliyor bence:)
amaa ben daha neyapcamm ki? ilk adimi ben atmistimm linked in den ben ona attimm.. oda yolladigim an hemen kabul etti bide is saatlerimiz arasinda :)
erkekler böyledir işte utangaç olunca ilk adımı karsıdan bekliyorlar
eehhh onlar utangac olursa neolacakk halimizz yaaaaa :(
işteee prenses oldular vatan bize emanet sjkwnsjdndne
hhahahhaaha aynennn yaaa.. oooff birseyy yapmamm gerekecek..
yaa bir ay sonra bir sene olacak bununn burada olmasi.. acaba diyorum ozaman linked in den haber geliyo yaa ozaman ona mi yazsamm hayirli olsunn artik sende bir seneyi doldurdunn gibisindennn
aaa evet istersen öyle yap bide şey de "hayırlı olsun bi kahve içip kutlarız artık" gibi
evett guzell olur aslindaa ama biryanimm soyle dusunuyor benimde ona mesaj gittii bir senedir orada calisiyorumm diye.. ama o yazmadii veee beni belki gercekten sevseydi bana bir sekil mesaj atardii ya da mesela aa yanlislikla oldu gibisinden
her erkek öyle değil maalesef:( herkes farkli sekilde hoslandıgını belli ediyor
aynennn oylee dogruu kimse bir degill.. ofjaaa niyee boylelerr yaa.. bazi erkeklerde derkii yok ilk adimii kiz aslaa atmaz atarsa onunla olmaz.. sinifimda iki erkek vardi ikiside oyle diyodu..
keni kulaklarimla duymustumm sonrada biride bunlardan soyleyen birine acilmistii oglanda dedii yaa hiiic sorun degil kizlarda acilabilir felann sonra kizi red etti
sagi solu belli olmuyor erkekleriinnj
neyazikkiii yaaa :(
Senden hoşlanıyorum de
yok oylede olmaz
Evet olur bu iş
hahaha nasil olacak?
Yakında sana açılır hamle yapar merak etme 😂
tamamm kac ayy daha beklicek?
Sende biraz yüz vermen lazım ama kadınları anlamak zor malum yanlış anlaşilir diye
her onu gordugumde artik ona bi bakip gulumsuyorumm sonrada yoluma devam ediyorum
ne yapmamm gerekir ozaman
Aynısı başıma geldi biri vardı senin gibi jeton geç düştü mesela bakmak yeterli değil sadece bir şeyi bahane edip konuş en iyisi
istee ne yazikki pek karsilasmiyozz oyle ve sansada hep birii oluyor orada :(
off nasil konuscamm ne diyecemmm
Aslında erkeğin gelmesi lazım ama bazen anlayismyrsun ya ters bir şey olursa diye😂
hahaha aynenn ilk o adim atmasi gerekir
Bı ara işten bir kız vardı konuşuyorduda bir şey diyemedim hdhdshd
hmm?
Birbirimize biraz taktik versek kötü olmaz aslında
gelememm oz ele
Sen bilirsin
tamam sagol