çoçuk sürekli bakıyor abicim gözünü benden çekmiyor ya bir şeyler var gibi hissediyorum ama hiç bir şey yapmıyor üstelik 1 hafta sonra çoçuğu bir daha asla görmicem uf
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunun birçok sebebi olabilir, genelde geçmiş ilişkilerinde ya da duygularını açtığı kişilerde olumsuz tepkileri aldıysa, aşk konusunda kötü bir tecrübeleri varsa tekrardan aynı şeyleri yaşamak ve aynı travmalara gitmek açısından korkuyor olabilir. Eğer sizin de ilginiz varsa mesela siz sohbet edebilirsiniz, bu sizi basit bir insan haline getirmez. Ben böyle insanların değerinin bilinmesi taraftarıyım. Bugün günümüzde birçok erkek ve kadın ağzından aşk ve sevgi kelimesini düşürmeden samimiyetsiz bir şekilde yaşamaya devam ediyorsa, diğer yandan bazı insanlar sevgisini söylemeye çekinir ise emin olun o insanlar sevginin kıymetini bilen insanlar demektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İlk adım genelde erkekten gelir ama bana buda garip geliyor, şu an gidin açın interneti ve erkeklerin sevdiğini açılmadan belli etme yöntemlerine bakın. Uzun uzun bakar, diğerlerinden farklı olduğunu hissettirmeye çalışır. İstemli ya da istemsiz taklit eder. Ancak aynı soruyu tam tersi şekilde sorarsanız açıkcası sırılsıklam değilse kız tarafı belli etmez. Yani bence iki tarafta atabilir ama bizde anlamıyoruz ki bir şey, red korkusu var.
00 Yorumla
+1 yılKız git konuş oğlanla 1 hafta sonra yokmuş zaten ne kaybedersin en fazla reddedilirsin zaten aşık değilsindir aman dersin geçersin bakmazsın kafana en azından içindedir kalmamış olur iyi olur bence git konuş neden adım atmamasına gelicek olursak arkadasın biri saymıs zaten değersizlik bilmemne haklı olabilir bazıları da öyle sadece beğendiğine bakabiliyor bazıları da öylesine bakıyır sonra reddediyor kardeşim da olabilir afedersin ama dediğim gibi bişey kaybetmezsin
00 Yorumla
+1 yılYa bir şeyler yoksa bu kız bana bakıp duruyor düşüncesiyle bakıyorsa bence sakin ol bi nefes al bırak o sein için çırpınsın o seni kovalasın hatta ona bakmayıda bırak uzaklaş ilgini çek bırak kafası karışsın
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 haftadan sonra gormicem onu bir daha zamanim cok az
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
51Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Garanti tırsığın tekidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 267b cevap paylaştı.
u +1 yılUtanıyordur öz güveni yoktur yani kişiye göre değişir. Güven eksikliği: Erkek, reddedilmekten veya yeterince iyi olmadığından korkuyor olabilir.
Öz saygı eksikliği: Kendini yeterince çekici veya ilginç bulmayabilir.
Geçmiş deneyimler: Geçmişte yaşadığı reddedilme veya kalp kırıklığı deneyimleri onu çekingen yapmış olabilir.
Sosyal beceri eksikliği: Kendini ifade etmekte veya flört etmekte zorlanıyor olabilir.
İlişki istememek: Şu anda bir ilişkiye hazır olmayabilir veya yalnız kalmayı tercih ediyor olabilir.30 Yorumla Prensestir. Saç ördürüyordur. Oje sürüyordur. Sanayide tanıdığı yoktur. Iyy devam edemicem🤢
111 Yorumla
Soran+1 yılay vallahi cok haklisin pasama bak ya bu bakicak bir bok yapmicak ben gidip adim aticam
Soran+1 yılona karsi ilgimi belli etmeye calisiyorum yapicam yine tesekkur ederimm
Soran+1 yılbaska ne yapa bilirim ilgimi gostermek icin daha cok tavsiye vere bilir misin lutfenn😭
Soran+1 yılayni dershanedeyiz orada karsliasiyor
Soran+1 yılayni derse giriyoruz
Soran+1 yılodaklanmaya calisiyorumda iste
+1 yılYeni nesil erkekler ilk hamleyi karşıdan bekliyor sanırım.
12 Yorumla
Soran+1 yılhe vallah
- +1 yıl
Bırak ayağın gelen kazansın.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Reddetmenden ya da terslemenden çekiniyordur. Ufak bir mesaj verip onun adım atmasını sağlayabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılBir daha görmeyeceği biriyle duygusal şeyler yaşamak istemeyebilir, cesur olmayabilir, özgüveni yoktur belki... Say say bitmez çok sebebi olabilir.
10 Yorumla
+1 yılReddedileceğini veya diğer erkeklerle aynı kefeye konulacağından çekiniyordur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes aynı değil ama bir kere benim de başıma böyle bir şey gelmişti sonra çocuğun 2 yıllık ilişkisi olduğunu öğrenmiştim inan bazıları ilgi görmek için yapıyor böyle şeyler
11 Yorumla- +1 yıl
Bende öyleyim hahahaaa bir kız bakıp duruyodu bende ona bakıyodum ama çirkindi bende ego kasmak için ona bakarsam o da bana bakmaya devam eder diye düşündüm
- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılRed edilme korkusu der tek geçerim. Erkeklerdeki en büyük sorun bu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılBana öyle mal mal bakma seviyorsan seviyorum de ümüğünü sıkarım ha de
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Bende öyleyim ve korkuyorum gidip söylemeye ya terslerse olay çıkarırsa diye belkide oluru var ama yapamıyorum korkumdan
010 Yorumla
Soran+1 yılof bende ya çok utanıyorum
Soran+1 yıloda senin gibi sana bakıyor mu peki
Soran+1 yılbelkide oda adim atmaya cekinmistir ya
Soran+1 yılsana simdi keske bir sey yapsaydin diyicemde kendi cesaretim yok daha saka gibi
Soran+1 yılcesaretli insanlar icin hayat daha yasamaya deger malasef
+1 yılSapık , tacizci , ırz düşmanı damgası yeme korkusu.
31 Yorumla- +1 yıl
Yeminle ben bu bunun yüzünden kaç fırsat kaçırdım haddi hesabı yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim içine kapanık birisidir bu tür durumlarda biraz kapıyı normal erkeklere nazaran daha fazla ılık bırakman lazım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seni incitmemek
İlk adımı atınca ne tepki verecegini ön görmedigi için ters teper diye düşünmüş olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılIlgi seviyesi adım atacak seviyede degildir herkes ozguvensiz diyor ama cocuk cok ilgili olsa gelir yanina
00 Yorumla
+1 yılSor öküzün trene baktığı gibi niye bakıp duruyorsun de
01 Yorumla
Soran+1 yılvallahi en iyisi bu QIIZJQISJ
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBi merhaba demek bu kadar zor olmamalı, sen de. Sonra bekle geliyorsa gelsin, gelmiyorsa baksın dalgasına...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. Ben adım atamam çünkü utangaç çekingen öz güvensiz biriyim dış görünüş olarak da kendimi yetersiz hissediyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela işte aynı ekipteyiz. Ondan emin olmadan adım atsam ve olmasa bu işi etkilicek ve belki birimizin işten ayrılmasına sebep olacak. O yüzden adım atamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖmce ki girişim
Erkek : Hanfendi merhab,,,,,
Kız : İmdat yardım edin tacizci adi pislik şe, refsiz sen kim oluyon be köpek
Tranva
00 Yorumla
+1 yılDaha da kaç sonra sakalasin o söyleyecek merka etme djdndjdj
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç mi iletişimde olmadınız?
İletişim kurun, numaranı almasını sağla.
00 Yorumla
+1 yılatmak istese atardı emin ol... o kadar şey etmiyor demek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılO adım atmıyorsa sen adım at yani bukadar merak edip seninde bisey yapmaman garip.
00 Yorumla Bana öyle mal mal bakma seviyorsan seviyorum de ümüğünü sıkarım ha de
20 YorumlaSal sadece oynuyor. Aynısını yaşadım ve birden bire bakmayı kesti yani soğuk-sıcak taktiği uyguladı ve bende buna yenildim. Ondan hoşlandığımı söyledim ve bizden olmaz dedi. Hâlâ da bakmaya devam ediyor. Sadece oynuyor. Sal gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer türlü sebebi olabilir, kişinin karakterini görmeden cevap vermek doğru olmaz.
07 Yorumla
Soran+1 yılutangac bırısıne benzıyor kı bence öyle
Cevap sahibi+1 yılUtangaç olanla daha güzel ilişki kurulur en azından gözü sapıklıkta olmuyor.
Soran+1 yılkeske adim atsada iliskimiz olsaa
Cevap sahibi+1 yıl25 yaşında mısın
Cevap sahibi+1 yılO kaç
Soran+1 yılyok random attim yasi ya 16 yasindayim oda 16
Cevap sahibi+1 yılHm o zaman doğaldır o yaşlarda olur böyle şeyler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna sorsak kızın biri sürekli bana bakıyor derdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen beğendiysen git hiç bekleme. Bende bi restoranta gittim garson kız dikkatimi çekti diğer erkek garsonun numarasını aldım akşamada kıza ınstadan bi istek haberi var zaten gerçi biizm iş falza sürmedi. Sen hiç bekleme ilk fırsatta yapış yakasına
00 Yorumla
+1 yılYeni bir ilişkiye hazır değildir, karşısındakine güvenmiyordur sevse bile, eski ilişkiler yüzünden yaralıdır son olarak da kendisine güvenmiyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Utangaçlık, ayıp olur vs.
10 YorumlaKorkak işte, gerçekten seven erkek kaybetmeyi göze almaz açılır
11 Yorumlaİlk adımı sen de atabilirsin gayet normal bir şey bu madem görmeyeceksin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılyeterince istemiyordur
10 Yorumla Reddedilme korkusu vardır belkide utangaçtır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ya reddedilme korkusu var ya da utangaç
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı dert vardı başımda ben gittim konustum onumu beklicem canım çocuk erkeklere bisey olmuş 😂
113 Yorumla- +1 yıl
Hahahhah en iyisini yapmışsın 🤣noldu ya niye bakıyormuş
Cevap sahibi+1 yılSevgili olduk ne olsun hatta ayrildik bile aslinda birbirimize gore degilmişiz 😂
- +1 yıl
Hadi yaa hahahsh🤣🤣 okadar yoğun bakismalarin Bi sonu oldu demek 🤣 neyse içinde kalmamış ona sevin 😎
Cevap sahibi+1 yılTabiki simdiye kadar dusunup kendimi yiyecegime soyledim icim rahatladi 😅
- +1 yıl
Aynen oyle ya 😊
Peki bakışları doğru muymuş yani senden hoşlanıyor muymuş. Sen gidip konuşunca ne dedi. ya da sen gitmesen o gelecek miymiş
Cevap sahibi+1 yılBana bakış atıp duruyordu bende utandığım için bakışlarımı kaçırıyordum oda benim onu istemediğimi düşündüğü için ümidi kesmiş sonra ben araştırdım instasıni buldum ekledim falan ertesi gunu karsilaştik bi iş vardı elimde onunla uğraşırken yardım edebilirim dedi falan biraz tanismis gibi olduk
- +1 yıl
Aslinda guzel başlangıç Peki nekadar sevgili olarak kaldınız
Cevap sahibi+1 yıl4 gün 😂
- +1 yıl
Hahahaha yok artık şaka yapıyorsun 🤣🤣🤣 aranızda Yaş farkı var miydi
Cevap sahibi+1 yılBurdan mi yazayim 🤦🏻♀️
- +1 yıl
sen bilirsin 🤣🤣🤣 onu da ben mi söyleyeyim leb demeden leblebiyi anayiveer🤣🤣
- +1 yıl
Kafa dengi biri denk gelmiş yazda iki muhabbet edelim takip at Queen:) djdh
Cevap sahibi+1 yılAttim
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılSon bir haftalık bakıyordur 😎
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüvensizlik, cesaretsizlik.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılSizi istiyor niyet kötü olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılRed edileceğini düşünüyorsa çekiniyordur..
00 Yorumla
+1 yılyardımcı ol belki işler kolaylaşır
00 Yorumla
+1 yılAyağı ağrıyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumu benim yaşıyor olmam...
01 Yorumla
Soran+1 yılof sorma ya cok zor bir sey boyle kaliyosun
+1 yılReddedilme korkusu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler artık erkek değil hepsi gay olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçekiyordur hayal edip
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk adımı sen at o, zaman
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPardon? söylediğimin eril olmakla alakası ne? hangi devirdeyiz
Cevap sahibi+1 yıl@meeks benim yorumumdan sana ne? herkes sizinle aynı düşünmek zorunda mı?
Cevap sahibi+1 yılNe bu kuyruk acısı? karşına hep basitler çıkmış demek. ne acı
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanıyor ilk adımı sen at
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyatakta erkeği yönlendiren kadınlar var
Cevap sahibi+1 yılasıl prenses sizlersiniz 😅
Cevap sahibi+1 yılçok yorumumdan seni istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılanlat öğreniyim :)
Cevap sahibi+1 yıldüş yakamdan 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılAzmıs olabilir mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Yeşil ışığı görmemiştir
00 Yorumlayeterince niyetini belli etmemişsindir
20 YorumlaMadem istiyorsun sen niye adım atmıyorsun bacım
06 Yorumla
Soran+1 yılılk adımı brnden beklıyormus gıbı hıssedıyorum ama cesaretım yok
Soran+1 yılgitmez boyle tabi
Soran+1 yılevet tabi cok sacma ama cesaretim yokki
+1 yılReddedilme korkusu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Sen at o zaman
10 YorumlaÇekingenlik utangaçlık ret yeme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sen git konuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. utanıyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKorkakdır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı. Reddedilme korkusu
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri