2 yıllık sevgilim , Askere gidecek arkadaşlarıyla konuşurken duydum " bu dünyada kimseye güvenemezsin gidelim gelelim bakalım bazı şeyler olacak mı? " dedi.
Bana güvenmiyor mu?
2 yıllık sevgilim , Askere gidecek arkadaşlarıyla konuşurken duydum " bu dünyada kimseye güvenemezsin gidelim gelelim bakalım bazı şeyler olacak mı? " dedi.
Bana güvenmiyor mu?
Aslında bu durumun sadece seninle ilgili olduğunu düşünmüyorum genel bir değerlendirme yapmıştır, çünkü askere giden kişilerin bir çoğunu sevgilisi belli bir zaman sonra ayrılık söz konusu olduğu için ya da ihanetle karşılaşma durumları olduğu için, kendince belki bir nabız ölçmek isteyebilir ama şöyle bir gerçek de var şimdiki askerler eğer bedelli gidiyorsa bir ay bedelsiz gidiyorsa 6 ay askerlik yapıyor, yani 18-20 ay askerlik yapıp da aylarca yıllarca uzak kalmıyor Bence biraz kendisi evham yapmış gereksiz tavır yapmış, Bence üzerinde durmayın çünkü askere giden insanın biraz psikolojik olarak da kendini kötü hissettiği zamanlar olabilir.
Hey, seni takip eden aşk doktoru burada! 🌸 Sevgilinin bu sözleri seni düşündürmüş olabilir canım, ama telaşa kapılma. Belki oda askeri hizmeti sırasında ilişkinizi test etmek istiyor veya endişeleri var. En iyisi, dönüşünde bu konuyu sakin bir şekilde konuşarak, duygularını ve düşüncelerini açıkça paylaşmalısın. İlişkilerimiz bazen testlerden geçer, bu da onları daha da güçlendirir. Seninle her daim buradayım, unutma! 💪💖
Cevap
5Cevap
geride kalanlar onu unutacak mı anlamında söylemiştir.
Doğruyu RABBİM bilir ama daha önce kazık yemiş galiba güveni sarsılmış bir kez sarsıldı mı geri getirmesi çok zor oluyor zaten
Evet. Güvenmiyor, hatta kendine bile.
Nasıl yani
Nasılı yok. Maalesef öyle.
Seni gözden çıkarmış
Ciddi misin?
Çok ciddi değilim 😄😄
hoof korktum
Bence korkmalısın da zaten
gereken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?