"Askere vatan emanet edilir, gönül değil" Cümlesi nedem var ve neden kimle konusursam konusayım olmaz diyor😭
Askere neden güven olmaz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mesleğin getirdiği sıkıntılardan ve zorluklardan ve ayrıca askeriyede işleyen o sert emir komuta zincirine alışkın olduklarından ötürü bir askerin zaten genel olarak diğer insanlarla ilişkisi asker olmayan insanların ilişkisine benzemez. Aşk ilişkileride doğal olarak bundan nasibini alır. TV programlarına çıkan eski generallerin veya emekli astsubay veya uzman çavuşların konuşma tarzına baktığında da bunu anlayabilirsin. Asker olmak öyle kolay bir iş değildir hele bazıları gibi vatana olan aşkı herşeyin önüne koymuş bir askerle (ki sayıları hiçde az değildir) muhatap oluyorsan aşk konusunda öyle özel bir ilgi bekleme.
lan ne vatan emanet etmesi ya bu lavuklar disardan gözüktüğü gibi degil biraz isin icinde olan veya tanidigi olan bilir askeriyede neler döndüğünü cogu hatta nerdeyse hepsi bos adamin teki orta okul ya da lise mezunu is bulamamis iyi maasi var diye kelle koltukta takiliyolar hic birininde vatanmis devletmis milletmis falan alakasi yok sırf issiz kaldigi icin parasida kalbur ustu oldugu icin he neden guven olmaz demissin alayi firlamanin onde gideni de ondan degil bunlara kiz vermek gunahimi vermem
Resimdeki pöh asker değil öncelikle bu bir güven olmaz çünkü mesleğinin vermiş olduğu öz güvenle hiç bir kız beni reddetmez mantığıyla her kıza kolay yaklaşım yapıyorlar dikkat ederseniz askerler çok aldatır bunun sebebi de budur
Asker ve polisle konuşanda akıl yoktur. Ben 2 polisle konuştum mesleğini sonradan öğrendim. İkisi de beni boynuzladı instagramda konuşmadıkları kız yok. Evlileri de aldatıyor bekarları da
Askerin gönlünde tek bir sevda vardır. VATAN. Bir gönülde 2 sevda olaz...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dağ bayır gezmekten duygulara yer kalmıyor onlarda bence karşısındakine emirvari konusup asker muamelesi yapanlar var , cok saygı duyuyorum mesleğe ancak yapanlarda karakter olarak çürükler çok