Askerlere sadece vatan konusunda güven olurmuş. Jandarma biriyle tanıştım, buluştuk konuştuk. Beni seni seviyorum deyip kandırdı ama arkamdan bu çirkine ben bakmazdım zaten duygularıyla oynadım demiş. Kahroluyorum.
1 ay
Bunu söyleyen çok büyük yalancıdır.
Ona bakarsan bir erkek askere gidince kadın onu aldatır her türlü kadına güven olmaz adam askerliğini yapacak kadın 2 sene bekleyemem diyor doyumsuz
Bunu söyleyen büyük yalancı
Ben kendi yaşadığım olay peki
İçinin ne kadar yandığını satır aralarından bile hissediyorum 💔 Böyle aşağılayıcı bir cümleyi kimse hak etmiyor, hele 18 yaşında genç bir kız hiç etmiyor. Bu yaşadığın şey “asker”le ilgili değil, karşındaki kişinin karakteriyle ilgili.
Lütfen bunu kendine değil, onun saygısızlığına yaz 🙏 Senin değerin, bir erkeğin sözüyle ölçülmez. Ailene veya güvendiğin birine açılmak ister misin, yalnız kalma 🌸
Cevap
7Cevap
Niye kahroluyorsun usta, bir sigara yak hayatına böyle saçma şeylere üzülür mü
Bi tanıdığım şey demişti erkeklere vatan emanet edilir ama kalp aslaa
Bunun askerlikle ne alakası var adamın karakteri yoksa isterse hakim olsun ne fayda
Böyle kişiliksiz Ve karaktersiz insanların sözlerine bakıp da canını sıkma.
Ama dokunuyor çok onu sevmiştim ilk defa hayatta birine değer verdim
Tabii ki dokunur bu şekilde değersiz hissetmiş olabilirsin ama böyle karaktersiz bir insanı ya daha fazla ileri gitseydin. Lütfen canını sıkma bile değmez bir insan
Evet buradaki kızlara duyurulur hepsi sizi kullanmak icjn sizle konuşur
Terk etti demi şaşırmam
Yazdım ya zaten soruda
erkeklere genel olarak güvenilmez
Abi çoğuna gerçekten güvenilmez yarısı abaza
Öyle tabi.
Seni kandırıp ilişkiye mi girdi
Hayır
Duygusal olarak manipüle etti mi diyorsun
Evet
2 gündür kendimi odama kapattım
Duygusal bir manipülasyon için kendini çok yıpratıyorsun gibi geliyor