Sanaldan tanıdığımiz adam adamlar anca bu kadar olur. O yüzden ben dersimi aldım kimseyle tanışmiyorum Adana'da tavsiye kimseyle tanışma ne olduğunu bilemiyoruz bak kaç kadını idare ediyorlar. Bunu şikayet et karısına söyle bosansin adamdan ve engelle uzak dur.
Bide bana kadın düşmanı diyor sen evli adamla berabersin. Benim haberim yok adam İstanbul da ben Sakarya'dayım nerden biliyim evli olduğunu profilinde karısıyla tek fotoğrafı yok
Nasıl bir şeyin içine düşmüşsün ya :D İşte sırf bu sebeple kimseye güvenmiyorum neredeyse bir çoğu böyle, kıza de sana saldıracağına adam olacak yaratığa sorsun bunları bu olayda tek suçlu o erkek çünkü
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
burada kvkk ihlali var. bu kişinin tüm fotosu kullanıcı ismi ve diyaloğu ifşa edilmiş. bu soruyu soran yasal olarak suç işliyor şu an. karşı taraf bunu davaya dökerse maddi manevi ciddi sıkıntı yaşar onu diyeyim size
burada tek bir suçlu var oda adam kaç tane kızı idare ediyor maymun iştahlı ya bir kere sana kızması saçma gitsin sevgilisine kızsın.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bide bana kadın düşmanı diyor sen evli adamla berabersin. Benim haberim yok adam İstanbul da ben Sakarya'dayım nerden biliyim evli olduğunu profilinde karısıyla tek fotoğrafı yok
Adam suçlu karısı var başka sevgilisi var ayrıca birde sen sevgilisin. 3 kadın bir erkek adam iyi ki hepinize yetiyor. Sende tabiki suç yok, adam çekiyor mıknatıs gibi.