benim ne sevgilim var ne eşim ama insanlar çok saçma konular yüzünden kavga ediyor sizce de öyle değil mi?

benim ne sevgilim var ne eşim ama insanlar çok saçma konular yüzünden kavga ediyor sizce de öyle değil mi?
bizim burdaki markette çalışıyodu bu kuzeninden ismimi öğrenmiş ben tanımıyodm bile onu ınstadan istek attı neyse konuşmaya başladık 4 gğn konuşuyosak 3 gün konuşmuyoduk açık giyinmeme falan karışıyodu durup dururken kavga çıkartıyodu işte bir gün şu an işlerim var işlerimi hallediyim sende aınavına çalış yazın takılalım gibisinden bir şey yazdı meğersem bunun 3 yıllık sevgilisi vardı bende buna ınstadan yazınca olay patladı kıza benim şizofren oldugumu ona sapıklık yaptığımı falan söylemiş kızda başka bir erkk hesabından bana yazıyo sevgilimden uzak dur falan arabayla yanımdan geçtiginde müzigi son ses yapıp dibimden geçiyo beni görünce uzun uzun bakıyo ve arkadaşlarından istek attırıyo bana sevgilisi oldugu halde ve 3 ay önce 5 6 defa peş peşe istek attı bende kabul etmedim amacı ne sizce? benimle hep buluşmak istiyodu vallahi yalvarıyodu temas bagımlısı oldugunu söylüyodu bende o yüzden buluşmak istemiyodum herşeyi inkar etti benimle 1 2 gğn konuşmuş kıza öyle demiş allahın cezası
Cevap
5Cevap
Hiç sevgilim eşim olmadı olsa da kavga etmem
Çok şükür rabbime şuana kadar hiç kavga etmedik bence kavganın en büyük sebebi iki insanın da duygularını birbirlerine açık açık söylememesi
Hayatımda kimse yok
Çok oldu boşanmaya bitti
Ben kavga edemem köleyim çünkü.
Aynen öyle bizde çok kavga ederiz boktan şeylwre
5 6 gün. Tam kavga da sayılmaz
Etmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?