Diğer En son ne zaman kavga ettiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kavga kötü bir davranis ama bazen cok hakediyor karsi taraf 👽💄 Güncellemeler+1 yıl guncell En son ne zaman kavga ettiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
iSLaNDBaZaR Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 32% +1 yıl Genelde dükkanda ağzıyla içemeyenler gece sonu yiyor bazılarına da bağımlılık yapıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl dayak mi bagimlilk yapiyor Yorumla iSLaNDBaZaR +1 yıl evet Yorumla
Beyazturk1923 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl 2 sene once falan burnum kirilmisti kavgada, ondan sonra kavga etmenin yanlis oldugunu ogrendi 0 1 Yorumla Beyazturk1923 +1 yıl M Yorumla
BurCuuu02 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. lisede kolunu kırmıştım bir kızın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu biraz fazla olmus ama daha kotulerini gordum 🤗 Yorumla BurCuuu02 +1 yıl :D D Yorumla
Die-Mutter Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Ben kavga etmem ki :)) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yaaa etmissindir :) Yorumla Die-Mutter +1 yıl Ben etmiyorum sevmem ama ;Mecbur edenler oluyor 😅 sinirlenince gözüm bir şey görmez Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Pek kavga etmem sevmem 0 0 Yorumla
AmintoBello Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 530 cevap paylaştı. 2 ay önce 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Genelde dükkanda ağzıyla içemeyenler gece sonu yiyor bazılarına da bağımlılık yapıyor
dayak mi bagimlilk yapiyor
evet
2 sene once falan burnum kirilmisti kavgada, ondan sonra kavga etmenin yanlis oldugunu ogrendi
M
lisede kolunu kırmıştım bir kızın
Bu biraz fazla olmus ama daha kotulerini gordum 🤗
:D D
Ben kavga etmem ki :))
yaaa etmissindir :)
Ben etmiyorum sevmem ama ;
Mecbur edenler oluyor 😅 sinirlenince gözüm bir şey görmez
20 dakika önce birinin kafasını kırıyordum az daha
Pek kavga etmem sevmem
2 ay önce
Okuldsyken