Tuvalette kusucaktım doluydu bekliyordum bi baktım içeri öküz gibi biri girdi kitlendim buna. zaten kafam iyi içeri girdi buda bana kitlendi önüme geldi durdu önümde 2 dakka baktı abartısız söylüyorum sonra dedim merhaba ben atakan. Ama ben yukarı bakıyorum o aşağıya :D bişi demedi gidiyodu tam döndü ya sen kimsin bana bakıyorsun dedi. bende sen erkeksen ben paşayım dedim vurdum direk çok pis dayak yedim.
yok ya hiç bi zaman hastanelik olmadım alkolü bıraktım zaten o yüzden. ondan sonrada taksiciyle etmiştim almadı beni turistmi bekliyon dedim sanane lan dedi a. kodumun diye bğaırdım kapıya tekmeyi bi koydum göçtü içeri sopayla indi bu sefer alkol ve yanımda kız olunca artisleniyorum ya sen kimsin fdasfas kalabalıktık ama bu sefer kavga çıkmadı bastı gitti konuştu bizimkiler adamla :D redbull içiyorum mekanda artık
Başlatma Türkçene şimdi istediğim gibi yazarım ben eğlence , bilgi alışverişi ve laf kondurmak için yazıyorum en Türkçe'yi doğru yaz diyenler en çok nefret ediyorum ve ukala buluyorum onları
Bi kere öncelikle bu beyinle nasıl 2 tane üniversite okumuşsun ona şaşıyorum. Ayrıca 3 yks kazansaydın 3 tane üni okurdun şu an sayın çocuk beyinli arkadaşım
O zaman yorum yapma bana Türkçe ögretiyorsan benim adım Gökhan canım Gökan değil sana git embesil bilmediği bir şey hakkında yorum yapma ezilirsin ukala moron
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Manitanin arkadasiyla manitayi halısahaya çağırdığı için kavga ettim
Dur doğru anladım umarım senin manitayi ile arkadaşı stada çağirdigi için kavga ettin galiba ee sonra ne oldu
Barıştık
Hmm anladım
Bi clupda 2 metre herifin tekiyle zor kurtuldum
Hmm neden kavga ettin
Tuvalette kusucaktım doluydu bekliyordum bi baktım içeri öküz gibi biri girdi kitlendim buna. zaten kafam iyi içeri girdi buda bana kitlendi önüme geldi durdu önümde 2 dakka baktı abartısız söylüyorum sonra dedim merhaba ben atakan. Ama ben yukarı bakıyorum o aşağıya :D bişi demedi gidiyodu tam döndü ya sen kimsin bana bakıyorsun dedi. bende sen erkeksen ben paşayım dedim vurdum direk çok pis dayak yedim.
Geçmiş olsun ne diyeyim herhangi bir hastanelik oldun mu
yok ya hiç bi zaman hastanelik olmadım alkolü bıraktım zaten o yüzden. ondan sonrada taksiciyle etmiştim almadı beni turistmi bekliyon dedim sanane lan dedi a. kodumun diye bğaırdım kapıya tekmeyi bi koydum göçtü içeri sopayla indi bu sefer alkol ve yanımda kız olunca artisleniyorum ya sen kimsin fdasfas kalabalıktık ama bu sefer kavga çıkmadı bastı gitti konuştu bizimkiler adamla :D redbull içiyorum mekanda artık
Bir taksiciler iki esnaf üc asker dört polis bunlar denildiği zaman guvenmiyorum
Sen önce Türkçe öğren kanka
Sana ne cream yürü git bura okul değil haydi güle güle yine o zaman cramm nickname aldın
Yaw ne alaka cramm nickiyle okul ne alaka ahajajalajaksjjaa
Başlatma Türkçene şimdi istediğim gibi yazarım ben eğlence , bilgi alışverişi ve laf kondurmak için yazıyorum en Türkçe'yi doğru yaz diyenler en çok nefret ediyorum ve ukala buluyorum onları
Cramm Türkçe mı peki
Senin Türkçen de değil beynin de problem var
Ya yürü git ahmak benim beynim senin beyni döver haydi yürü git embesil
Benim beynim senin beynini döver nasıl bir ergen olduğu kadar canım bir cümledir ahsushshhahajahjauahs
Sen beni tanımadan nasıl konusabilirsin embesil acaba yuru git moron
Beynimde sorun olsa acaba ikinci üniversite nasıl okurum hatta ondan önce 3 kere yks nasıl kazanırım embesil
Bi kere öncelikle bu beyinle nasıl 2 tane üniversite okumuşsun ona şaşıyorum. Ayrıca 3 yks kazansaydın 3 tane üni okurdun şu an sayın çocuk beyinli arkadaşım
Bir oncekiler gitmedim anladın mı embesil anladın mı bana cocuk beynili diyor istersen atayım sana ÖSYM bilgilerimi atayım
Sensin çocuk beyni bir sorar aptal moron diğerine gitmedim paradan dolayı çaktin mi
Ben napim senin ösym bilgilerini gökan auajjakqkaks
O zaman yorum yapma bana Türkçe ögretiyorsan benim adım Gökhan canım Gökan değil sana git embesil bilmediği bir şey hakkında yorum yapma ezilirsin ukala moron
Bu Türkçeci olup napim ne Gökan ne acaba niye doğru yazmiyorsun bay Türkçeci 😂😂
Pp deki de sen misin gökann 😂😂
Paradan dolayı niye gidemedin gökan
Bana özürlu diyen morona bak param yoktu anladın mı
Sana ne diyeceğim olmayacak benim kız halim anladın mı
Ya niye kızıon kötü bişey mi dedim abla
Ne bölüm okuyon ablacım
Bana özürlu dedi daha demedik birakmadin doğal kırdın beni ben ilahiyat okudum su anda tarih okuyorum
Kırdıysam özür dilerim tröllüne yazmıştım ciddiye alma abla
Tamam canım cahillige verdim haydi
Sende takip etseydin be ablaa
Canım birisiyle konuşuyordum