Aile & Toplum En son ne zaman ve kiminle kavga ettin? _Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Şöyle bir düşündümde 🤔 hatırlamıyorum kiminle ve nerde kavga ettiğimi…. Sizde durum nedir? En son ne zaman ve kiminle kavga ettin? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Tanımadığım ama her konuda bildiği idda eden gereksiz insanlarla 0 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kavga değil de tartıştım. Bir zamanlar en yakın arkadaşım olan kişi bana iftira atmıştı geçenlerde sonra mors oldu tabi 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bİ ara güzel bir kavga etmiştim :D :D bir kaç ay önce 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Dün gece polislerle kavga cıkarttım vakıfbank spor sarayı otoparkında 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. trafıkte ettım napacan?boş ver sen onu dinle sen ;https://www.youtube.com/embed/WTTPgX-B9WE 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. 20 gün kadar önce bir gençle kavga ettim. Kavga etmeyi özlemişim. 0 0 Yorumla
La-vita-è-amore Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı. Proje Koordinatörüyle.Artık tıpış tıpış odama gelip Brifingini verip, yine tıpış tıpış gidiyor. 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl bu sıralariş yerinde tartışmalar oluyor..gergin ortam biraz hiç sevmediğim şey 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. öyle birden sorunca aklıma gelmedi 🤔 öyle çok kavgacı biri değilim 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kavga değil de böyle bir atışma oldu geçen yaz başımızdaki çocukla. 0 0 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. 1-2 saat önce bı akrabayla 1 0 Yorumla
UfkunÖtesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı. Kanguruyla hayvanat bahçesinde kavga ettim 0 0 Yorumla
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 30% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı. Kendimle. Hep kavgamız var zaten birbirimizle. 0 0 Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. PES 21 oyununda hakemle kavga ettim... 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Kendimle ediyorum 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. kavgam kendimle 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Evliyken eski karıyla 🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Tanımadığım ama her konuda bildiği idda eden gereksiz insanlarla
Kavga değil de tartıştım. Bir zamanlar en yakın arkadaşım olan kişi bana iftira atmıştı geçenlerde sonra mors oldu tabi
Bİ ara güzel bir kavga etmiştim :D :D bir kaç ay önce
Dün gece polislerle kavga cıkarttım vakıfbank spor sarayı otoparkında
trafıkte ettım napacan?
https://www.youtube.com/embed/WTTPgX-B9WEboş ver sen onu dinle sen ;
20 gün kadar önce bir gençle kavga ettim. Kavga etmeyi özlemişim.
Proje Koordinatörüyle.
Artık tıpış tıpış odama gelip Brifingini verip, yine tıpış tıpış gidiyor.
bu sıralar
iş yerinde tartışmalar oluyor..
gergin ortam biraz hiç sevmediğim şey
öyle birden sorunca aklıma gelmedi 🤔 öyle çok kavgacı biri değilim
Kavga değil de böyle bir atışma oldu geçen yaz başımızdaki çocukla.
Kavga etmem gereken kimse onunla
Daha dün oldu🙄
1-2 saat önce bı akrabayla
Kanguruyla hayvanat bahçesinde kavga ettim
Kendimle. Hep kavgamız var zaten birbirimizle.
PES 21 oyununda hakemle kavga ettim...
Kendimle ediyorum
kavgam kendimle
Ablamla :D
Bugün annemle
Evliyken eski karıyla 🤣
sevdiceğimle
2 gün önce annem