Tatildeydim ve erkek arkadasim bana yazmadi?

Merhaba arkadaşlar,

ben 38 yaşında bekar bir bayanım, şuanki flörtüm 35 yaşında, boşanmış bir adam (avukat işlemleri var daha), birtanede oğlu var. Ve iki aydır tanışıyoruz. Bayağıda sorunları var, bunları biliyorum. Biz bununla bir cafede tanıştık ve o günden sonra 3 hafta boyu bana yoğun ilgi gösterdi, biliyorsunuzdur erkekler başda hep öyle, işte yazarlar, ararlar , seni görmek isterler. 3 hafta sonra bu işte beni ihmal ettiğini söyledi, özür diledi, iyi ki varsın filan yazdı bana, o gün ben msjına cvb verdim ama geri dönüş yapmadı, hatta bana işte iftara yemeğe gidelim diye yazmış, onuda geri silmiş. Neyse ertesi gün oldu, evine gitmek istedim, çünkü o bana herzaman zilime basabilirsin demişti, o sırada en iyi arkadaşını aradım, oda dediki işte dün bende aradım onu ulaşamadım dedi, neyse sonra sevgilim en iyi arkadaşını aradı o sırada, bu arkadaşı işte sevgilime demiş, kız seni merak ediyor, yazsana filan diye ama sevgilim sağolsun bana yazmadı bile, ben aradım sonra onu, ama tlfona çıkmadı, sonra yazdım ona dedim böyle olmuyor, istemiyorsan söyle bitsin diye, oda bana çok sorunları olduğunu ve kafası dolu olduğunu ama işte beni istediğini söyledi, sadece ona 1-2 gün müddet verecekmişim. Ben artık dırdırda etmiyorum, tamam dedim, baktım o günden sonra hergün birtane mesaj atıyordu bana, haftada belki iki kere arıyordu beni, buluşmada oluyordu, tatil gün önceside beni aradı buluşalım dedi ama ne hikmetse işi çıktı buluşamadık, bu üzülüyorumuş gibi yaptı, bende sağlık olsun dedim, yani trip bile atmıyorum. Tatilde ben buna bi kaç kere yazdım, işte bazen çok geç dönüyordu msjıma, bazen sıcak sohbet oluyordu, bazende çok soğuk. Kendisi ise bir iki kere yazdı bana kendiliğinden. Şimdi tatilden bir gün önce hastalandım dedi bu bana, bende geçmiş olsun yazdım, ve bişey daha yazdım ama o msjıma baktı ve cvb bile vermedi, o gece bide instadan story atmış, bir canlı müzik mekandan, tabiki sinir oldum, çünkğ bana mesaj atmıyo, göya hasta ama geziyor, ben bana belki yazar sandım, işte saat kaçda uçağın, kim alacak seni vs yazar diye bekledim yazmadı! Ve şu an iki gündür tatilden dönüş yaptım, hala sesi soluğu çıkmıyor. Anca story yapıyor ve benim storylerime bakıyor. Sizce ne yapmalıyım? Yani ben gurur yapmam yazarım ama adam beni tınlamıyor, bi erkek sevdiği kızı merak etmezmi? Sizce ne yapmalıyım? Selamlar

Tatildeydim ve erkek arkadasim bana yazmadi?