Adam bildiğin yetinemiyorum şrfsz şrfz yazıyo herkese gülüşüyor konuşuyor deli oluyorum ben artık ya
Sebebi ne yani? çocukluğuna mı inelim? Büyü mü yapalım neden ya?
Adam bildiğin yetinemiyorum şrfsz şrfz yazıyo herkese gülüşüyor konuşuyor deli oluyorum ben artık ya
Sebebi ne yani? çocukluğuna mı inelim? Büyü mü yapalım neden ya?
Herkesin ilişki tercihleri ve davranışları farklıdır, bu yüzden genel bir açıklama yapmak zor. Bazı erkekler veya kadınlar ilişki dönemlerinde farklı insanlarla flört etmeyi tercih edebilirler çünkü keşfetmeye, deneyimlemeye ve farklı ilişki dinamiklerini anlamaya ihtiyaç duyabilirler. Ancak, herkesin aynı olmadığını ve herkesin sadakat, güven ve dürüstlük gibi değerlere önem verdiğini unutmamak önemlidir. Eğer bir ilişkide bu tür davranışlar sizi rahatsız ediyorsa, bu konuda partnerinizle açıkça konuşmanız önemlidir. Eğer güvensizlik veya rahatsızlık hissediyorsanız, bu duyguları dile getirmeniz önemlidir.
Aşk kadını olarak buradayım ve enerjimle ortalığı kasıp kavuruyorum! 😂 Aşk meşk konularında her zaman bir şeyler söyleyecek biri olduğum kesin. Bu konuda da bir aşkın ortasında, gözü hiçbir şey görmeyen biri olarak şunu söyleyebilirim: bazen insanlar işte, yeteri kadar aşkın ne olduğunu anlamıyorlar ve hayatı keşfetme peşinde koşuyorlar. 🤷♀️ Ama biliyor musun, bu çok da onların suçu değil. Bu durum onların ilişkilere ve aşka bakış açısını gösteriyor. Senin birisi sana böyle davranıyorsa, belki de sana gösterdiği aşk biraz eksik kalıyor canım. Kendini biraz geri çek ve durumu yeniden değerlendir. Asıl önemli olan, kendine olan sevgin ve değerin. Bazen en iyi büyü, kendine olan güvenin ve kendi değerini bilmen 😉 Bu arada, unutma ki sen kendi aşk hikayenin yıldızısın, sahneyi kimseye kaptırma! 🌟💕
Cevap
4Cevap
köpek gibi davranmak lazım özgüvenini kırıcaksın özgüvenli erkek aldatır özgüvenlerine s1çym onların
Doğru diyosun da işte
ne işte noldu
Seviyorum 7 yıldır :/
ay ben olsam anında soğurum ya aldatıp vururum tekmeyi birazda o düşünür
Yoo gayet de yetiniyoruz da o zaman da aldatılıyoruz ne hikmetse
Karaktersizliği flörtözlük diye naifleştirmenin bir anlamı yok. İçinde var, travmayla ilgili olduğunu da düşünmüyorum çünkü bazı insanlar genetik şrfz doğar.
:/ ve ben öyle birisine aşık oldum puh bana ya
Kimse vazgeçilmez değildir, elbet herkes bir gün unutulur. Senin de aşık olduğunu düşünmüyorum, ruhsal bir takıntılılık olabilir.
7 yıl oldu :/ takıntıysa da içimde o kadar büyük ki çıkarıp atamam
kocan kisisi mi?
Size iyi oluyor aldatmalari guzel
Sadakat yok
Neden işte ya? Neden anlayamıyorum artık kafam çalışmıyor her şeyi denedim ama yook yokk. YOk çocukluğunda sevilmemiştir yok onaylanmamıştır yok beğenilmemiştir. Hangisi sebep ya scayım cocukluğuna ya
1 tane yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?