Daha bir kez görüştük 3 günlüğüne benim şehrime gelmişti bayramda baştan beri ciddi düşündüğünü söylüyor o yüzden konuştum zaten (Bu arada WhatsApp ve Instagram profillerine ikimizin fotosunu koydu ) sizce fazla mı tepki göstermişim mesajlarda ben tesettürlü bir kızım ve bu zamana kadar sevgili yapmadım zinaya düşmemek için zaten o kişinin de elini bile tutmadım görüştüğümüzde karakterimi tanımış olması gerekmez mi?
Sanalda İki buçuk aydır konuştuğum kişi annesiyle tanışmam için beni şehrine davet etti normal mi?
bence gitme sonuçta ailesini tanımıyorsun çocuğu da 2 buçuk aydır tanıyorsun kalmak için girmek çok erken geldi bana, dediğin gibi yakın olsaa sabah gider akşam dönersin ama öyle de değil annesi tanışmak istiyorsa onlar oturduğun yere gelsin bir kafede oturun konuşun çözüm mü yok.
Aynen yani orada görüntülü konuşmadan bahsediyorduk bir anda normal görüşmeye döndürdü işi annesiyle mi evleneceğim ben Yani kendisi beni sevdiyse görüştüyse bitmiştir haksız mıyım ailesiyle görüntülü konuşuruz şimdilik niye işi zorla sokuyor ki anlamıyorum Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim ailemle beraber yaşıyorum bu arada
seni tanımak istiyorsa onlar gelsin ki daha tanıyalı ne kadar olmuş ne evi ne kalması böyle bir hata yapma sana tavsiyem bir erkek için kendi düşüncemden ve hayat tarzından ödün verme ki ben bu devirde kimseye güvenmiyorum gitme derim
Aynen kesinlikle sanırım bunlara yol*lu kızlar gelip kalmış zamanında o yüzden bu kadar rahat konuşuyor zaten orada ağzının payını verdim orada hala bazı şeylerin farkına varmadıysa kendi sorunu artık
yazdıklarından bazı şeylerin farkına varamadıysa da onu yol gözüktü bence, büyük ihtimalle olabilir daha dün bir bugün iki ne ara annesi hemen tanışmak istiyor hemde ailenle yaşıyorsun bunları hesap etmesi lazım sevgilinin
Kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum ama çok iyi söylemişsin daha aileler tanışmadan siz birbirinizi çok iyi tanımadan yatılı kalmaya gidilmez genç kızsın neticede yarın öbür gün ayrılırsanız da arkandan sallarlar geldi de kaldı ne geniş kız diye gitme tanışmak istiyorsa ortak bir yerde görüşülür ya da telefonda tanışırsın
Aynen zaten orada telefon görüşmesinden söz ediyordum bir anda normal görüşmeye geldi konu telefonla görüntülü konuşuruz o şekilde tanışabiliriz şimdilik ailesiyle neden işi zora sokmaya çalışıyor hiç anlamış değilim sonuçta kendisi beni gördüyse sevdiyse iş bitmiştir yani ailesiyle mi evleneceğim ben
Onunda boyle yapmasina boyun egme hem acelecilik uyor hemde farkinda olmadan iliskiyi onun yonlendirmesine izin veriyorsun. Buda yanlis zamanla emrivakiler yapmaya baslar. Sen biraz sessiz birisin sanirim.
Evet kesinlikle bazen tam aradığım adam bu diyorum bazense bu tarz istekleri yüzünden soğuyorum ve ilişkimizi baştan sorguluyorum resmen anlamak zor gerçekten bazen insanları sizce ne yapmalıyım
Senin bir duruşun var ve nerde durmasını gerektiği sana saygı duymasını bilen bir erkek olmalı bana bu teklifi yapsa bile gözümden düşer. Ya farklı bir dünya görüşü var nasıl yaklaşacağını bilmiyor o zaman garipsemeden anlata bilirsin. Ama az bir şey bile iğreti olduysan hemen yol vereceksin. Ve ilişkinin başında kendini daha açık net ne istediğinden emin bir şekilde karşındakine anlat. Anlat ki aynı şeylerle muhatap olma.
Canim benim sen bu elemana uyma derim. Okuluna kursuna git gel. Cok ozlediyse de ailesiyle de taniştiracaksa onlar gelsin senin ayagina. Benim sana nacizane onerim gitmemen yonunde tabiki hayat senin karar senin. Uzulecegin veya pismanlik duyacagin seyler yapma
Haklısın zaten Ben öyle şeylere kanmıyorum çok şükür ona ailenle ailem yazın tanışır geliriz evinize dedim ancak şu an benim stajım okulum zaten yoğun yazında KPSS var zaten üniversite son sınıf öğrencisiyim neden işi zora sokmaya çalışıyor hiç anlamış değilim