Eski flörtümle beni evine evine davet etti konuşmak için gitmeli miyim?

Ben eski flörtümle buluşucam fakat tartışmaktan dolayı koptuk bir birimizden
nedeni beni evine çağırdı buluşmada 2 buluşmada yakınlaşma oldu 3 buluşmada bana sen bize gelirsin hazırlanırım çıkarız dedi ama ben yanlış anladım ve kavga çıkardım kavga ettik sohbeti bitirdi ben üzüldüm kendimi afetirmeye çalıştım olmadı konuşmadık bir süre 2 gün küs kaldık barıştık her şey güzeldi yakın arkadaşım beni aradı bise atıcam dedi ve attı ss de eski flörtüm bir kıza yürümüş bu kızda yakın arkadaşımın arkadaşı çıktı ss bana attı ben de sinirlenip ona yazdım kavga ettik suçu bana attı "senin yüzünden yazdım" canı bana sıkın olduğu için kıza yazmış ben özür diledim umursamadim ama içimde hala bir şeyler vardı soğuk yaptım uzaklaştı 2 ay boyunca peşimden koştu ama içimden ona yazmak geldi 2 ay oldu konuşmayalı beni özlediğini söylüyor o durmadan bana yazardı ben de yazmasın diye hayatım da biri var dedim sonra bana hayatın da ilkez böyle bir şey yaptığını söyledi ama benim içim de halamnir kırgınlık var ve çözmem lazım bu yüzden ona yazdım 3 ay aradan sonra konuşmaya başladık evine gitmeli miyim?
Eski flörtümle beni evine evine davet etti konuşmak için gitmeli miyim?