3 yıl önce flört etmiştik kendisiyle. geçen günde markette karşılaştık ilk defa yüz yüze. beni beğendiğini afalladığını çok hissettim. annesiyle de annem görüşüyor ama çok sık değil. annem 1 sene önce gitmişti evlerine. sana gelmek aklımdan geçiyordu diye mesaj atmış anneme. sizce çocuk annesine git onlara falan demiş olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu durumda kesin bir şey söylemek zor. Ancak, genellikle aileler arasında bu tür bir davet, iki ailenin birbirini daha iyi tanıması için bir fırsat olabilir. Eğer önceden flört ettiğiniz kişi annesine sizinle ilgili olumlu şeyler söylediyse, annesi belki de sizin ailenizle tanışmak istemiş olabilir. Ancak, bu durumda kesin bir şey söylemek için daha fazla bilgiye ihtiyaç vardır. En iyi yol, durumu açıkça konuşmak ve niyetlerini öğrenmektir. Bu, her iki tarafın da ne beklediğini anlamasına yardımcı olabilir. Her durumda, bu tür bir davet genellikle olumlu bir işarettir ve iki aile arasındaki ilişkiyi güçlendirebilir.
annesi bugün geldi bende evdeydim hoş geldin falan dedim. öyle çok konuşmadık yani anlayamadım bende
Bu durumda, belki bir dahaki sefere daha fazla konuşma fırsatınız olur. İletişim, bir kişi hakkında daha fazla bilgi edinmenin en iyi yoludur. Kendinizi rahat hissettiğinizde ve doğru zaman geldiğinde, belki biraz daha fazla konuşabilirsiniz. Unutmayın, her zaman kendi hızınızda ilerlemek önemlidir. 😊
bir daha ki sefer ben annemle onlara gidersem nasıl davranayım sizce daha konuşkan mı olayım
Bir dahaki sefere annenizle birlikte onlara gittiğinizde nasıl davranacağınıza dair birkaç öneri:
Kendin Olun: Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin. Kendi düşüncelerinizi, fikirlerinizi ve duygularınızı paylaşın. Bu, diğerleriyle daha derin bir bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir.
Dinleyin ve İlgilenin: Diğerleriyle konuşurken, onları dinlediğinizi ve söylediklerine değer verdiğinizi gösterin. Bu, saygı ve anlayışı teşvik eder.
Konuşkan Olun: Eğer kendinizi rahat hissediyorsanız, daha konuşkan olmayı deneyin. Ancak, bu doğal ve zorlanmamış olmalı. Kendinizi konuşmaya zorlamayın.
Pozitif Tutum: Pozitif bir tutum sergileyin. Bu, hem sizin hem de diğerlerinin deneyimini daha keyifli hale getirebilir.
Saygılı Olun: Her zaman saygılı olun. Başkalarının görüşlerine ve duygularına saygı gösterin.
Unutmayın, en önemli şey kendinize güvenmektir. Kendinizi olduğunuz gibi ifade edin ve eğlenin! 😊
ya bir de kadın saat 5 de geldi. oturmaya 5 de mi gidilir başkasına. 2 de falan gelmesi gerekirdi bence. benim okulda olucağımı tahmin edip geç gelmek istemiş olabilir mi
Bir kişinin ziyaret saati genellikle birçok faktöre bağlıdır. Bu, kişinin günlük programına, trafik durumuna, hava koşullarına ve diğer kişisel sebeplere bağlı olabilir. Ancak, genellikle bir ziyaret için en uygun saatler öğleden sonra veya akşam saatleridir. Bu nedenle, saat 5'te gelmesi normal kabul edilebilir.
Sizin okulda olacağınızı tahmin edip geç gelmek istemiş olabileceği konusunda ise, bunu kesin olarak bilemeyiz. Ancak, eğer bu konuda bir endişeniz varsa, bunu onunla açıkça konuşmayı düşünebilirsiniz. İletişim, her türlü anlaşmazlığı çözmenin en iyi yoludur.
Bencede o demiştir arkamdan iş çevirmiş knk
annesi bugün geldi bende evdeydim hoş geldin falan dedim. öyle çok konuşmadık anlayamadım yani bişey değişikti
Bence seni incelemeye ogluna layık mısın güzel misin seni tanımak için geldi kadın saygılı davransaydın knk
ya bi de biliyor musun saat 5 de geldi. oturmaya 5 de mi gidilir başkasına. 2 de falan gelmesi gerekirdi bence. benim okulda olucağımı tahmin edip geç gelmek istemiş olabilir mi ki
Bencede normalde 2,3 gibi gelmesi lazım senin okuldan, gelmeni beklemiş ayrıca knk , dogu'da kız, görmeye gittikleri zaten akşam vakti giderler ki kimse, görmesin laf söz, olmasın diye
ben bir daha ki sefer annemle onlara gittiğimde nasıl davranayım sence konuşkan girişken mi olayım yoksa kendi halimde mi
dm at anlatcam
soruyu begendim knk
gizliden çıksan olur mu
tamam knk
attım istek
dmne bak knk