annem sevgilimi kahveye cagirdi geçenlerde oda olur bi gün gelirim dedi bugünde annem bana dedi söyle gelsin kızım bende sevgilimi davet ettim gelmem gören feln olur dedi biri feln gelir size dedi uygun düşmez diyerek red etti amac ne anlamadim ilk tamam diyip sonra red ettti
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ondan bir sey olmaz kaçıyor o ciddi degil
belki utanıyor olablir
Olabilir korkuyorda olabilir ona sormadan bilemezsin ama ciddi dusunen ne olursa olsun tamam der yapar hem annen davet etmis ortada sorun yok
annem kac defa soyeldi bende ona soyeldim gel bugun yemke kahve falan bahne cikardi biri gelir size bisy der feln filan uygun düşmez die bende kim gelicek falan filan dedim od auygun olmaz dedi bende sen bilirisn dedim direk gelmiyeni zorlayamam
seninle ciddi düşünmüyor demekki
bunu zmanla anlicaz
evet ama aslında zamanı gelmiş ve anlamışsın yani sinyalini vermiş sana ciddi olmadığının.
off bilmiyorum ya
bu konunun üzerine gitmelisin ama akıllıca. gerçekten düşüncesini öğrenmek için
nasil yapicam bunu
tekrar deneyebilirsin şansını. ama bu sefer onu eve davet et ailem evde olmayacak de gel film izleyelim.. buna balıklama atlayacaktır. ve tam geleceği zaman da dersin annem aradı eve geliyormuş... bu şekild eiptal edersin o buluşmayı ama şundan emin olursun. birisi görür bahanesini sevişme fikri için uydurmadı.. Ondan birkaç gün sonra tekrar annenin kahveye davet ettiğini söyle. ve sadece sen ve annenin olacağını söyle. ama yine olmaz birisi görür derse, dersin ki geçen bana gelecektin , o zaman neden birisi görür diye bir bahane bulmadın da şimdi buluyorsun?
Ne kadar da medeni bir anne. Ama çocuk haklı.
annem öyledir çocuk akrabamiz üstelik
Demekki niyeti ciddi değilmiş
bilemiyorum çocuk akrabamiz
Akrabada olsa yabancida olsa red ediyorsa def et kapindan
yurt disinda yasio bu yani dha erken bizim ilişkimiz yan yanayken iyiyiz samimiyiz ama telfonda çok soğuk düşüyoruz bi negatiflikte var anlam veremediğim bunu dile getirsem yok öyle bisy der gecistirir ve gereksiz bi tartışma çıkabilir
Açıkça seni istemiyor
bundan nasil emin olablirim
İlgisizliğinden kolayca anliya bilirsin
bid ebu sürekli emiji kullanıyor göz kirpma isareti bende hoşlanmıyorum o simgeden dedim yollama dedim ben seviyorum sen alış bence bana ayak uydur dedi slakami ne ben nie ona ayak uyduruyorum ki
Eğer seni seviyor olsaydı hiç bir dediğini iki etmez nasıl mutlu oluyorsan o şekilde davranır ilgisini eksiltmezdi sen en güzeli bunu çöpe at
bende bu sözünü bi gun hatirlat sna lazim olur dedim gelmis bana dio sen bugün iyi gününde degilsin sonra gorusurz bnde görüldü attim
hayir bana gelmis dio simdiden ben burdaken bana trip atıyorsun kızıyorsun ben orya gidince nasil olucak napican
Sende görüldü değil şunu yazdaydin ben hergun iyi gunumdeyim ama senin bu tutarsiligin yüzünden hergunum kötü geciyor deseydin
simdi bana yazicak ne tutarsizligi ben naptim feln filan
İlgisizsin de
bide dün biz bi yere gittik oda araba arkada yanim oturdu dier tarfimdada bi kiz dha vardi bana dokunmaya kalkti böyle sapikca bi his verdi bende bunu yapmaya devam etmeye kalkarsan sonuclarina katlanırsın dedim yol boyunca bana trip atti konusmadi boyle egolu egolu davrandi neyse bende köşeye cektim bi ara iste deidm böyle şeylerden hoşlanmıyorum benimle ciddiysen bu tur yaklsimlarin olmamsi gerektigni soyledim oda bana gelmis dio sen yapma deidm bn bidha yaptimmi hayir
Dediğim gibi niyeti farklı
Dm atamadım size burada kısa kısa yazıyorum üstü kapalı siz anlarsınız sanırım
arada ciddiyet olsun istemiyor olabilir.
öyle olsa daha neden cididyim seninle diyor
o zaman yalan söylüyor
bu arada papatyaları severim.
söylemeye devam etsin acikcasi umrumda dgil gudersede gitsin bunlar artik beni korkutan şeyler değil
çok üzücü bir insanı kaybetmekten korkmuyorsanız. bence o ilişki bitmiştir. ben gerçekten sevsem onu kaybetmemek için herşeyi yaparım. onunda benim için herşeyi yapmasını bklerim.
bu ilk iside benim cabamla ayakta durucaksa hic olmasin daha iyi yani ben çok yorgunum bu konuda ust uste sürekli üzüldüm bundada ayni seyi yasamam için umursamıyorum kendimi üzüyorum
bence salıver gitsin. daha ilk seferde seni kaybetmekten korkmuyorsa sahip olduktan sonra hiç korkmaz. ayrıca ilk baştan olmaz dese yine anlarım. aşkım daha çok yeniyiz. bende tanışmayı isterim. ama biraz ilişkimiz otursun ondan sonra gibi bir açıklama getirmeli bence
o aciklama yok biri falan gelir dedi direk bide uygun olmaz dedi yani kirildim acikcasi bide samimi dgil bana gelmiyor samimi ne yapmam alizm nasil bi sekild eonunla konusmma gerekiyor yani uyarı amaçlı yoksa yani bu ilişkinin yuruyemeyecgni flb dile getirmem gerekio ama iste nasil bi sekilde konusmam gerekiyor bilmiyorum
zaman ver bakalım. onun korkuları olabilir. ne kadar süredir tanışıyorsunuz?
ya 6 yil once sevgiliydik çocukluk askim öyle diyim sna 6 yil dır yurt dışında izne geldi ne bilim tekraradan yollarımız kesisti
ilginç. bekle bakalım neler olacak. ama çok samimi olduğunu düşünmüyorum
Evli olabilir...
değil akrabamiz yurt dışında yaşıyor yani benimle ciddi oldugunu falan söyledi
Kararsız seninle o zaman daha
aynen bu olabilir ama yani tamam diyip sonra red ettisi tuhafima gitti
Başta gaza gelmiş sonradan tırsmış işte iş ciddiye binince...
😂😂zmnla anlicaz
Fazla korkutma çocuğu :)