Sorulara bak ya. Sevdigini nasıl anlarım? Aldattı ama hala seviyorum? Sizce kim haklı? Sizce altıyomu? Paramda gözümü var? Nasıl güzel bir söz söylemeliyim? Böyle olur mu birbirinize güvenmden ilişkinize isim koymayın. Zaten aşıksanız isim koymaya da gerek yok kendiliginden olur
manipülatif algı oyuncusu manik ataklı bencil duygusal zorba yokluğuyla terbiye edici havadan nem kapan depresyon eğilimi yüksek saati saatini tutmayan narsist histerik çoklu kişilik bozukluğuna sahip övülmeye ve sevilmeye bağımlı aşağılık kompleksine sahip Dedikodu Yalan İftira Ego Doyumsuz Şükürsüz Her zaman daha iyisini isteyen Vb.
Uzak dur dost gibi görünürler senin gücünü tam emip bitirdikten sonra, düşman olduklarını anlarsın. Dusman olduklarını belli etmemek için narkoz ( yalan dolan sahte yapmacık) hareketler yaparlar
Anladın işte hiçbiri doğru kişi değil. dogru kişi olan sensin saf temiz kalple seven. Ve senin temizliğini abazaliga yorarlar. Ona muhtaçsin gibi düşünürler hizmetkar köle sponsor adayı olma. Kendinle ilgilen, ailenle ilgilen, yoksulu doyur, yetim öksüze sahip çık. Yolda kalmışa yardım et. Çünkü bunların sana ihtiyacı var. Diğerlerinin senin gibi bin tane erkek seçeneği var. İşlerine gelse sana saniyesinde tekmeyi basıp yeni seçeneklere geçerler. Vefa sıfır
İşin sonu ne kadar köleleri oluyorsun ne kadar sponsorluk yapabiliyorsun hizmet Karlık, egolarının tatmin olması için ne kadar destekte bulunuyorsun. Hepsi buna bakar
İlişki Kurarsın ama bunları karşındakine net anlatırsın kızların böyle olduğunu biliyorum. Sakın hata yapma dersin. En ufak bir hatada yol verirsin. İkinci şansı vermezsin.
Kötü olacaksan hemen şimdi olsun. Daha fazla hizmet vermeden kendine zarar vermeden. Bide küfür atmiyorsun yanlış bir şey söylemiyorsun. Güncel dünyanın ve kızların kişiliğini ortaya koyuyorsun. Eğer kötü olursa senin mayinlara karşı hazırlıklı olduğunu anlayıp menfaati biteceği için kötü olur. E bir zahmet o zamanda kötü olsunki sende zararın neresinden dönsen kardıra gelesin.
Cok seviyorum orta okuldan beri lisesede sevgili olduk sonra beraber aynı üniversiteye gittik aileside beni tanır sever. Bende kızı çok seviyorum eskiden beri
Eğer seni menfaatsiz çıkarsız gerçekten seviyorsa her koşulda her durumda Allah tamamına erdirsin amin. Yok Eger sana sıkıntı yasatacaksa bir an önce temiz bir şekilde kurtulmani Allah'tan dilerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne ilişkisi para, dış görünüş, statü vb varsa diğerleri ile birlikte idare edilirsin. Arada süs payın verilir yörüngede kalman için.
Abi müthiş açıkladın meslegin ner
manipülatif
algı oyuncusu
manik ataklı
bencil
duygusal zorba
yokluğuyla terbiye edici
havadan nem kapan
depresyon eğilimi yüksek
saati saatini tutmayan
narsist
histerik
çoklu kişilik bozukluğuna sahip
övülmeye ve sevilmeye bağımlı
aşağılık kompleksine sahip
Dedikodu
Yalan
İftira
Ego
Doyumsuz
Şükürsüz
Her zaman daha iyisini isteyen
Vb.
Kızlardan uzak dur hayatını kazan
Abi tüm kızları gectin galiba bende kalmadım
Uzak dur dost gibi görünürler senin gücünü tam emip bitirdikten sonra, düşman olduklarını anlarsın. Dusman olduklarını belli etmemek için narkoz ( yalan dolan sahte yapmacık) hareketler yaparlar
Abi sen ögüt makinesimisin
Bir kişide kendini kurtarsa iyidir. O bir kişi herkese gerçekleri anlatır dünya güzelleşir
Abi dede korkut musun
Yok günümüzdeki gerçekleri söylüyorum uygulamak ya da uygulamamak sana kalmış
Olur abi evlimisin
Değilim. Sen Keloğlan misin herşeyi merak ediyorsun
Yok abi sende hala dogru kişiyi bulamamışsan biz napalım
O zaman dünyada 4 milyar kız kadın var. Bak birtane doğrusunu bulabilecekmisin. Aramadan önce fıtratlari aynı aklında kalsın
En guzelininde en vasatininda fıtratı aynı buda benden sana hediye olsun
tamam abi ama ben galiba sevgilimle evlenecem
O zaman her saniye paran olsun güçlü ol. Bir saniye bile tahammülleri yok tekmeyi yersin
Abim benim canım öyle degil ya
Göreceksin öyle olup olmadığını
Ufak bir menfaatine ters bişey olsun
Abi benim ilişkim liseye kadar gidiyo ama 4 yıllık
Paran olduğu için seçildin.
Eskiden arkadaştık ama işte şimdi parası gücü olduğu için seçtim hesabı
Abi o kadar zengin biri değilim ama üni için beraber çalışıp aynı yeri aynı bölümü kazandık
Sevmese ugrasırmıydı
O zaman dış görünüş, sohbet vb alakalı illa bir menfaati olacak
Uğraşır tabiki egosunu şişirmek için
Abi peki nasıl anlayacam dogru kisimi diye
Ordamısın abi
Anladın işte hiçbiri doğru kişi değil. dogru kişi olan sensin saf temiz kalple seven. Ve senin temizliğini abazaliga yorarlar. Ona muhtaçsin gibi düşünürler hizmetkar köle sponsor adayı olma. Kendinle ilgilen, ailenle ilgilen, yoksulu doyur, yetim öksüze sahip çık. Yolda kalmışa yardım et. Çünkü bunların sana ihtiyacı var. Diğerlerinin senin gibi bin tane erkek seçeneği var. İşlerine gelse sana saniyesinde tekmeyi basıp yeni seçeneklere geçerler. Vefa sıfır
Enerjini seni maddi manevi somureceklere değil kendine ve muhtaçlara ayır
Vay be baya iyi konuştun abi sende dert çekmişsin demekki zamanında
Ben erken farkına vardigim için kendimi kurtardım. Senin dert cekmemeni istedim.
Cok özel degilse anlatırmısın
Yuzlercesiyle denedim hepsinin fıtratı aynı. Hiçbir değişiklik bulamazsın. Sahteden kendini değişik gösterirler sadece
İşin sonu ne kadar köleleri oluyorsun ne kadar sponsorluk yapabiliyorsun hizmet Karlık, egolarının tatmin olması için ne kadar destekte bulunuyorsun. Hepsi buna bakar
Kendini böyle bir sistemde görmek istiyorsan buyrun katil sistemlerine dahil ol.
Abi evlenmiyelimmi ilişkimiz olmasın o zaman
Sana kalmış sistemi anlattım sana
Yok anladım ama ilişki kurmamak insan dogasına aykırı
İlişki Kurarsın ama bunları karşındakine net anlatırsın kızların böyle olduğunu biliyorum. Sakın hata yapma dersin. En ufak bir hatada yol verirsin. İkinci şansı vermezsin.
Abi ben şimdi sevgilime buna desem aram kötü olmazmı
Kötü olacaksan hemen şimdi olsun. Daha fazla hizmet vermeden kendine zarar vermeden. Bide küfür atmiyorsun yanlış bir şey söylemiyorsun. Güncel dünyanın ve kızların kişiliğini ortaya koyuyorsun. Eğer kötü olursa senin mayinlara karşı hazırlıklı olduğunu anlayıp menfaati biteceği için kötü olur. E bir zahmet o zamanda kötü olsunki sende zararın neresinden dönsen kardıra gelesin.
Kendinden daha degerlimi görüyorsun bir kızı
Cok seviyorum orta okuldan beri lisesede sevgili olduk sonra beraber aynı üniversiteye gittik aileside beni tanır sever. Bende kızı çok seviyorum eskiden beri
Allahimi kanunlarınımi cok seviyorsun ya da bir kızımı
Onunda seni çok sevmesi lazım. İspat etmesi lazım nasılmı ispat edecek kendini 4 milyar kızdan ayırarak
Eğer Allah'tan ve kendinden çok seviyorsan emin ol onu Allah ve kendi yerine koyduğun için Allah seni onun eliyle cezalandirir
Abi dini karıştırmayalım mevzu kötü yerlere gidebilir bide ben ispatladıgını düşünüyorum 2 aylık zorlu bir sürecin olmuştu
Abi?
Eğer seni menfaatsiz çıkarsız gerçekten seviyorsa her koşulda her durumda Allah tamamına erdirsin amin. Yok Eger sana sıkıntı yasatacaksa bir an önce temiz bir şekilde kurtulmani Allah'tan dilerim
Dene kardeşim sürekli dene puan ver kendince kalbince yakma kendini
Öyle o yüzden seçimlerimize dikkat etmemiz gerekiyor sevsekte nereye kadar o insan da bir beyin bulunmalı.
Yani senin felsefen kalbimde beynime baglı öylemi
Neyin kafasın yaşıyorsa
Saçmalık
Sende 20 yaşındasın ama aynı nesil
Aynı nesil olunca onlarla aynı kafa yapısında mı oluyormuşum
Bence öyle
Bende öyleyim
cansel sttir git bokunda boncuk ara kodumun weledi
Aaaa ne dedi
Geldi kuyruğuna bastığım : )
Ooooo kuyruk falan ayıp
cansel yarrrrağıma basma ağgh cansel kalk yaprak üzerinden