En basitinden üniversite hayatı, şimdiye kadar gördüğüm her şey çok yapmacıktı, mesela arkadaş oluyorlar ama arkasından atıyorlar, sevgili oluyorlar ama aldatıyorlar, oo neler neler gördüm 1.5 ayda
Siz ne düşünüyorsunuz?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kesinlikle çok yapmacık ve insanlar çok çıkarcı. Milyonda bir çıkıyor düzgün arkadaş. Düzgün insan bulduğunda onu kaybetmeyeceksin aynı şekilde O da seni kaybetmeyecek.
Cevap
7Cevap
Valla benimki şu anlık iyi. Herkes samimi. Erkekler her zaman samimidir. Atarsa tutarsa yüz yüze anca
Katılıyorum
Sevindim iyi olmasına
Öyle. Haftaya halı saha var. Gel sende xd
Bu söylediğim genel arkadaş grupları için geçerli. Bu gruplarda samimi olmak yeterli oluyor mutlu olabilmek için. Daha fazlasına lüzum yok ama dost diyebileceğin, çoğu şeyini güvenerek paylaşabileceğin çok yakın arkadaşının veya ilişkinin olması da önemli. Olmasa bile yalnız kurt olmak insana pek koymaz. Bulursun bir süre sonra
Gelirim XD
Sevindim be
En azından mutlu olunabilecek bir grubunuz var
Biz de kimisi erkek arama derdinde
Kimisi seni anında satıyor
şu an olduğum grup ise 3 kişiyiz, biri sürekli diğerine daha yakın oluyo direk hissediyorum bunu diyorum ne alaka burada bende varım yani
Hiç hoş şeyler değil kısacası sadece konuşuyorum öyle gerçek bir dostluk, samimiyet görmedim henüz,
Yalnız kurt olmak da insana pek koymaz, katılıyorum, sahte insanlarla olacağıma yalnız olurum daha iyi
Kız ilişkileri biraz daha komplike. Bazen kibir, narsizm, kıskançlık, öne çıkma isteği giriyor işin içine ama çoğu kızda bunlar yok. Herkesle içli dışlı olmakta gerekmiyor. İyi geçinmek yeterli çoğu zaman. Gruptan ziyade yakın birisinin olması daha iyi olur mental açıdan. Dışlandığını hissediyorsan boş ver o ikisini. Önemli olan uzun süreli arkadaşlıklar ve ilişkiler. Umarım bulursun
Üniversite hayatı gerçek hayatın özeti işte
1.5 ayda çözdüm 😂hiç hoşuma gitmedi, hiç mutlu hissetmiyorum orada
insanlar çok kötü , hiç en güzel dönemi olacağını sanmıyorum 😂🫠
Doğru düzgün arkadaşım bile yok çünkü menfaatçiler
Şimdilik yok iyi arkadaş falan, ilk ay tanıştığım kişiler aman aman kaçtım
Sonra içine girdiğim grup ,3 kişiyiz, o da , biri sürekli diğerine daha yakın, içten içe tuhaf hissettiriyor, hani biri bana yakın olsun diye asla yalvarmam da , saçma geliyor, ben iki kişiye de eşit davranırım, yok ama bu kız farklı o anca öbürüne daha yakın, saçma bir ortam
Şimdilik o iyi arkadaşlarla tanışmadim kısacası 😂😂😂
Gerçek seveni de harcıyorlar işte
Kesinlikle öyle
Herkes menfaatçi çıkarcı oldu artık
üniversiteye her gittiğimde kurtlar sofrası gibi hissediyorum 😃 kesinlikle çok menfaatçiler
Dur daha iş hayatı var o da aynı 🤣
😃😃😃😃çok kötü Yaa,
Çoğu yapmacık ve çıkar
Çoğu tiyatro
Belli oluyor, üniversiteye her gittiğimde bu durumu görüp, iğreniyorum
Eskiden de öyleydi
Olay maddiyata dönmüş hep. Kimse kimseyi sevmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?