Bir plan var elbette ama bu duruma iyi niyet ile bakılabilir mi, ne dersiniz?

Bir plan var elbette ama bu duruma iyi niyet ile bakılabilir mi, ne dersiniz?
Mutlaka bir düşünce vardır ilişkide veya iletişimde, özgüveni çabuk düşen birini olumsuzluğa şüphelere sürüklerken kendinden emin olan bir partner ise cüretkar bir adımla bu durumu sabırla gözden geçirip bu konuyu açıklığa getirmek için konuşur.
Elbette kendi aralarında ne konuşmuşlardır bilemeyiz de sadece tecrübelerine istinaden cevaplayabilirsin.
Soğuk kanlı ve kendinden emin bir kadın kolay tava gelmeyen zor biri ya tecrübeleri ya da olgunluğu onu böyle bir davranışa götürüyor olabilir. Bhnun üzerine taşlar yerine oturmuyorsa şüpheler fazla ilişkide ciddiyet yoksa kız "takıldığı" erkeği gizleme tercihinde bulunur
Daha 22 yaşında. Gerekli olgunluk ve tecrübeye sahip olduğunu sanmam. Çocuk bildiğin kıro. Bu çevremizde olan bir olgu olduğu için, şaşkınlığa sürükledi bizi. O yüzden sizlere danışayım diye de sormak istedim.
Gençler işte hjk
Sende gençsin hee ona göre :) ASfa
🌸
Karşındaki güven vermiyordur, ilişkinin önünü göremiyordur, yayipda bittiğinde insanlara açıklama yapmak istemiyordum, bazi şeyler yerine otursun diye bekliyordum.
Saygı duyulur elbette.
Olabilir tabi
Ciddi ilişki olmadığı sürece saklamak isterim açıkçası. Belki o da bu yüzden ve ya çevreden, aileden çekiniyordur. Bizim insanımız da malum, dedikodu.
Cevap
2Cevap
Başkası vardır o yüzden saklar.
Kız daha adını koymak istemiyor olabilir
He sen öyle san
Güvenmiyordur. ya da kimsenin bilmesini istemiyordur daha başlangıç olduğu için. ya da insanların sürekli karışmasını istemiyordur
Aslında en iyisi. Emin olmadan fotoğraf atıp sonra ayrılınca silmek yük geliyor insana
İyide buluşuyorlar, geziyor ve eğleniyorlar.
Tamam illa sosyal medyaya atmak mı lazım
Emin olmaktan kastın ne?
Yani ilişki paylaşılmaya değer mi değil mi ona bakıyordur
Emin olmasa hiç bir araya gelmezdi yani.
Flört kaç aylık?
1 ay bile olmamış.
Daha çok yeni yani
Aslında bu çok garip ve uyumsuz bir ilişki. Statü olarak çok farklılar. Ondan paylaştım biraz da.
bencede çok normal karşısındaki kişiden önce emin olmak ister
Ben iyi niyetle bakmam😀
Neden?
Başka flörtleri de olabilir bence
Öyle bir şey yapacak tip değil kız. Fakat çevresi olarak biz bu durum karşısında şaşkınız. Kıza göre çocuk çok uyumsuz bildiğin kıro. O yüzden burada sorayım dedim.
Anladım farklı nedenleri de olabilir bilemedim.
Çok normal, karşısındaki kişiden önce emin olmak ister
Ama ilişkide, birlikte foto çekiliyor, geziyor eğleniyor fakat sosyal medya vs hiç bir yere resim koymuyor. Aynı iş yerinde çalışıyorlar bu arada.
Burada art niyet aramamak lazım bence, ilk önce bir birlerine güvenmeleri lazım, e bu da zamanla yavaş yavaş olan bir şey. Sosyal medyaya koysa ne olacak ki, milletin ağzına laf vermek sadece. O karşısındaki kişiye güveni hissettiriyorsa sorun yok bence. Temkinli davranması gayet normal, herkes her şeyi ap açık ortada yaşamak istemiyor
Art niyet değil aslında. Çevresi olarak bu çok garip ve uyumsuz bir ilişki. Statü olarak çok farklılar. Ondan paylaştım biraz da.
muhafazakar aileye sahiptir
Nefret ediyorum benimde ailem öyle
Emin adımlarla ilerlemek istiyordur
Kimseye show yapmak istemiyor demekki
Yeniyse ilişki normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?