Sadece sevgilisi olsun istiyor bazı erkeler sanki beş yaşında çocuğun kendine oyun arkadaşı araması gibi. Aşk yok sevgi yok hoşlantı yok emek yok ama sevgilisi olsun! Bu tiplere Büşra da olur Şura da olur Ayça da Burça da….
Çok kez bana da denk geldi bu erkekler ve tabii ki red yediler haklı olarak. Bir de o kadar değişikler ki ikinci aşamaları “Neden istemiyormuşuz?” Ahahhaha 😄 haklısın kardeşim sen bulunmaz Hint kumaşı, İngiltere prensi bir beysin aramızda Aslı’yla Ferhat aşkı varken kızlar kim ki seni istemez sana bayılmaz senin için kurdurmaz 😄😄😄
Bu şekilde davranan erkeklerin aciz ve ezik olduğu kanaatindeyim yoksa iş arar gibi, ev arar gibi veya arkadaş arar gibi “sevgili avı” na çıkıp her hoşuna gidene yürüyüp bir de hesap sorar gibi sebep sorgulaması yapmaz bir insan.
Böyle erkeklere itibar eden kızlar da var tabii zaman zaman sebebi kimi toy bilmiyor konu aslında kendisine olan ilgi değil, kimi ilgi budalası biraz ilgi alır postalarım kafasında, kimi de zaten bu tip erkeklerle aynı kafa olduğu için..
İşte eski dönem aşk ve sevgileri böyle böyle bitti. Yeni dönem aşkı piyasaya çevirdi. Kafeler restoranlar okullar kurslar iş yerleri oldu mall pazarı, seç beğen al. Sonrası kavga kıyamet toksiklik vasatlık kimsenin kiöseye güvenmediği değer vermediği bom boş insan ilikleri…
Neyse sizin düşüncelerinizi merak ediyorum? Buyurun yorumlara 🫴
Çok kez bana da denk geldi bu erkekler ve tabii ki red yediler haklı olarak. Bir de o kadar değişikler ki ikinci aşamaları “Neden istemiyormuşuz?” Ahahhaha 😄 haklısın kardeşim sen bulunmaz Hint kumaşı, İngiltere prensi bir beysin aramızda Aslı’yla Ferhat aşkı varken kızlar kim ki seni istemez sana bayılmaz senin için kurdurmaz 😄😄😄
Bu şekilde davranan erkeklerin aciz ve ezik olduğu kanaatindeyim yoksa iş arar gibi, ev arar gibi veya arkadaş arar gibi “sevgili avı” na çıkıp her hoşuna gidene yürüyüp bir de hesap sorar gibi sebep sorgulaması yapmaz bir insan.
Böyle erkeklere itibar eden kızlar da var tabii zaman zaman sebebi kimi toy bilmiyor konu aslında kendisine olan ilgi değil, kimi ilgi budalası biraz ilgi alır postalarım kafasında, kimi de zaten bu tip erkeklerle aynı kafa olduğu için..
İşte eski dönem aşk ve sevgileri böyle böyle bitti. Yeni dönem aşkı piyasaya çevirdi. Kafeler restoranlar okullar kurslar iş yerleri oldu mall pazarı, seç beğen al. Sonrası kavga kıyamet toksiklik vasatlık kimsenin kiöseye güvenmediği değer vermediği bom boş insan ilikleri…
Neyse sizin düşüncelerinizi merak ediyorum? Buyurun yorumlara 🫴
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Başını okudum sadece.. ciddi düşünmeyen sadece vakit geçirme odaklı sevgili yapan erkek çok. Yaşları geldiğinde düşünüyorlar
Bazıları yaşları geldiğinde de düşünmüyor emin ol. Bu sitede çok yorumda denk geldim. Senin kızın olsa ne düşünürdün diye soruyorum “benim çocuğum olmayacak çünkü evlenmeyeceğim” diyor. Gelmiş 30-35 yaşına bir de günübirlik leş ilişkileriyle övünüyorlar… değişik çok, kızların biraz ayık olması lazım her erkek geçerkten karakterli değile…
Sen buradaki erkeklerin ne istediğini bilen belli bir statüde olan saygınlık gören kişiler olduğunu mu düşünüyorsun? Buradakiler ya eşini aldatan tip ya da asosyallikten kadınların uygulamasına tünemiş tipler. Çoğu erkek 30 dan sonra evlilik düşünüyor , düşünmüyorum diyenin maddi durumu yoktur ya da sevgilisi olmamıştır adam akıllı. Onun dışında daha küçükleri henüz olgunlaşmadığından hayatını yaşamak istiyor. 24 yaşındaki bi erkeği tutup da evlenelim demek saçma olur. Ben 23 yaşındayım 24 yaşında sevgilim olsa evlenmek istemezdim
Sen bence farkında değilsin ama gerçek hayatta da böyle olan erkek çok hem de tipi parası olan özellikle öyle zaten. Ben bu sitedeki konuyu basit bir örnek olarak verdim burada açıkça düşünce ifade ediyorlar sadece. Gerçek hayatta emin ol o kadar açık kart değiller.
Katılmıyorum
Tanıdıkça katılırsın merak etme yaşına veriyorum😄
Merak etme çok şey yaşayıp gördüm belkide senden çok flörtüm olmuştur
Eminim öyledir asdgh😄
Abla evde kalmışsın konuşuyorsun ya
Bi sus bence
Ahahha o kadar komiksin ki karşındaki kişiyle ilgili tek bilgi kırıntın bile yokken “senden çok şey yaşayıp gördüm “ deme cesaretin var bu birinci seni kale almama sebebim. İkincisi kendinle çelişen birisin 23 yaşındasın çok flörtüm oldu senden çok şey gördüm diyorsun asdg tamam küçük zavallı kendi dar çöplüğünde sana mutluluklar 😄😄😄
Evet olduğu kesin bu yaşta bekarsın hala baksana :)
Senin yaşlarında milletin yrrrrrrğı yerine derslerime sarılıp iki üniversite bitirdiğim içindir 😄bu sağlam kapak seni bi müddet götürür hayırlı uğurlu olsuuuunnn 😄😄😄
Yaaa ne tesadüf bende bu yaşta ikinci üniversitemi bitirip ofisimi açtım. Eğer okumuş bir kadın olsaydın böyle ağzı bozuk bir cahil olmazdın. Bu yaşta ilişkiler hakkında burada destan yazacağına üçüncü üniversiteni oku derim belli ki tam eğitim alamamışsın. Bu kapakta kendinden yaşça küçük bir kadından sana gelsin ( Yankılı ) 😇😇
Karakteri oturmamış tüm birseyler için geçerli hu dediğin kadınlarda dahil.
Yani sevgili yapma amacı yok zaten belli bir yaşı geçtik bu saatten sonra bizi anca evlilik paklar
Herkes öyle değil
üzerime alınmadm