Erkeklerin çoğuna bakıyorum da sadece ‘sevgilim olsun’ arayışında amaç ne? Birine bir şey mi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?

Sadece sevgilisi olsun istiyor bazı erkeler sanki beş yaşında çocuğun kendine oyun arkadaşı araması gibi. Aşk yok sevgi yok hoşlantı yok emek yok ama sevgilisi olsun! Bu tiplere Büşra da olur Şura da olur Ayça da Burça da….
Çok kez bana da denk geldi bu erkekler ve tabii ki red yediler haklı olarak. Bir de o kadar değişikler ki ikinci aşamaları “Neden istemiyormuşuz?” Ahahhaha 😄 haklısın kardeşim sen bulunmaz Hint kumaşı, İngiltere prensi bir beysin aramızda Aslı’yla Ferhat aşkı varken kızlar kim ki seni istemez sana bayılmaz senin için kurdurmaz 😄😄😄
Bu şekilde davranan erkeklerin aciz ve ezik olduğu kanaatindeyim yoksa iş arar gibi, ev arar gibi veya arkadaş arar gibi “sevgili avı” na çıkıp her hoşuna gidene yürüyüp bir de hesap sorar gibi sebep sorgulaması yapmaz bir insan.
Böyle erkeklere itibar eden kızlar da var tabii zaman zaman sebebi kimi toy bilmiyor konu aslında kendisine olan ilgi değil, kimi ilgi budalası biraz ilgi alır postalarım kafasında, kimi de zaten bu tip erkeklerle aynı kafa olduğu için..
İşte eski dönem aşk ve sevgileri böyle böyle bitti. Yeni dönem aşkı piyasaya çevirdi. Kafeler restoranlar okullar kurslar iş yerleri oldu mall pazarı, seç beğen al. Sonrası kavga kıyamet toksiklik vasatlık kimsenin kiöseye güvenmediği değer vermediği bom boş insan ilikleri…
Neyse sizin düşüncelerinizi merak ediyorum? Buyurun yorumlara 🫴
Erkeklerin çoğuna bakıyorum da sadece ‘sevgilim olsun’ arayışında amaç ne? Birine bir şey mi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?