Aşk İlişkileri Efendi kız hovarda erkek ilişkisi gördünüz mü daha önce hiç? 1dksaygıduruşu Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sadece evet ya da hayır deyin. Güncellemeler+1 yıl 4 yıldan fazladır belki de her gün bilmem ne kadar aklımda olan bir konu biri var. Nasil kafadan atarım? Efendi kız hovarda erkek ilişkisi gördünüz mü daha önce hiç? Cevapla İlişki Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Merhaba, evet gördüm daha önce yani böyle ilişkilere çok tanık olduğumu söyleyebilirim. 0 0 Yorumla
YusufK2 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı. Zaten efendi kız ile efendi erkek ilişki olmaz. Siz kızlar efendi erkek değil hovarda erkek seversiniz. 0 0 Yorumla
Bulutlutlu Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çook. 0 2 Yorumla 1dksaygıduruşu +1 yıl Başarılı olanı oldu mu? Yorumla Bulutlutlu +1 yıl Kızları gün sonunda ağlarken gördüm hep. Vazgeç o sevdadan. Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. görmedim 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Evet ya da hayır 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kötü biter 0 1 Yorumla 1dksaygıduruşu +1 yıl Hic iyi biten ya da evlilikle sonuçlanan olmadi mi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhaba, evet gördüm daha önce yani böyle ilişkilere çok tanık olduğumu söyleyebilirim.
Zaten efendi kız ile efendi erkek ilişki olmaz. Siz kızlar efendi erkek değil hovarda erkek seversiniz.
Efendi kızları zaten hep hovardalar kapar ki
Ben evliyim birde pişman lik hamileyim de
Çook.
Başarılı olanı oldu mu?
Kızları gün sonunda ağlarken gördüm hep. Vazgeç o sevdadan.
görmedim
Evet ya da hayır
Kötü biter
Hic iyi biten ya da evlilikle sonuçlanan olmadi mi?
Tersini de gördüm 😅